Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz RAiN91 #69766 üzenetére
Eladás előtt ki kell kapcsolni az iPhone keresését, mert különben az új user nem fogja tudni restore-olni a telót és igen, bármikor tiltható lesz enélkül a teló.
Viszont ami már iCloud lockos az valószínűleg nem csak hogy használhatatlan, hanem lopott isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
válasz RAiN91 #69826 üzenetére
Elvileg az eladónak ezt kell végigcsinálnia: http://support.apple.com/kb/ht5661 De ha csináltok a telefonon egy restoret, majd ugye kezdődik a szokásos add meg a nyelvet, stb.. set up process, és ha be tudsz lépni a saját apple id-ddel, akkor szerintem kilépett a sajátjával.
Do You Dream?
-
Diokhan
addikt
válasz RAiN91 #283019 üzenetére
Ki fogsz nevetni, de én wish-ről rendeltem carbon hatású tokot, ami semmit nem ront a fogásán a telefonnak (SE3). Az üveg inkább karc ellen véd, esés ellen viszont semmit.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Krethx
aktív tag
válasz RAiN91 #309886 üzenetére
Nem tudod megnézni. Csak az utolsó 4 számot. Ennek az a lényege hogy nem a valós kártyaszámodat használja hanem egy virtuálist.
Amit linkeltélt az az Apple Card.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
addikt
válasz RAiN91 #309883 üzenetére
“de csak az utolsó 4 számjegyet mutatja, akkor meg mi értelme?”
Például annyi értelme van, hogy ha több kártyád is el van mentve, akkor könnyen tudhatod, hogy melyik kártyát szeretnéd használni.
————————
Más:
Nektek szokott olyan csinálni a telefon, hogy általános használatkor fogja magát és lezárja a kijelzőt? 😁
Nem nézek félre, totálisan ugyanolyan fejjel és arckifejezéssel nézem végig a képernyőt és mégis lezárja.
Üvegfóliát használok, de nem koszos a FaceID előtt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz RAiN91 #313478 üzenetére
Sehogy. Egy idő után csak úgy lesznek ott, ha a lockscreenen alulról felfelé swipe-olsz, nem teljesen az aljáról, hisz akkor a beugrasz a homescreenre ugye. Egyébként pedig ott az ikonon a szám, ez droiddal ellentétben (nyilván megoldható, de Samun alapból régebben nem lehetett, csak pl. Nova launcherrel) nem tűnik el addig, amíg meg nem nézed az adott dolgot, amire vonatkozik, akkor sem, ha belépsz az appba (pl. van 2 mailed, belépsz az appba, akkor sem tűnik el az ikon szám addig, amíg el nem olvasod ténylegesen a mailt).
-
Topikgazda
válasz RAiN91 #313481 üzenetére
Van egy csomó, én a Ticktick-et használom, ingyenes része is teljesen elég és crossplatform: [link].
Van magyar nyelv is, de már pár helyen eléggé magyartalan, én csináltam nekik annó a magyar fordítást grátisz, de azóta sok feature bekerült és nem lett frissítve, így valaki még vagy segített nekik, vagy megoldották translate-el, meg ai-val és ez hozhat némi ragozási és egyéb anomáliákat.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz RAiN91 #313499 üzenetére
Tedd próbára az Emlékeztetőt, mert annak az értesítése a zárképernyőn meg fog maradni.
Most teszteltem, semmit se reagáltam rá és már 2 órája ott figyel, mindig szem előtt. Jönnek-mennek az időérzékeny értesítők (amik maximum 1 órát látszanak, utána suhintással lehet előcsalogatni), de ez kitartóan marad. Lezárás, feloldás, csomó más tevékenység volt közben, ez pedig marad.
Arra ügyelj, hogy az alapértelmezésben beállított „Állandó” szalagcím-stílus legyen nálad is: [kép] -
veterán
válasz RAiN91 #316835 üzenetére
Lehet venni magsafe gyűrűt is, azt csak fel kell ragasztani a tokra. [link]
Az SE nem magsafe-es, tehát máshogy nem fog a töltőn maradni csak magsafe tokkal, vagy utólagos gyűrűvel.
Neked nem fog kelleni 15W-os Magsafe töltő, elég egy 7,5W-os is, hiszen a teló nem tudja a 15W-ot, így ami árban neked tetszik (Spigen/Baseus/ESR/Joyroom/stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest