Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos és sürgősen megoldandó problémám. Egyik barátom az iphone-jával rögzített hangfelvételek közül párat nem tud lejátszani és nem tudja átküldeni sem pedig nagyon fontos lenne. A hangfile-okra kiírja az időtartamát is, de mégsem játssza le. Nem volt nekem soha iphone-on szóval nem nagyon tudom mi van ilyenkor.
Van esetleg valami megoldás? -
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Az előfordulhat, hogy egy iPhone 5 készülék T- és Vodafone függő is? Kiállított példány volt, csekkoltam a
Part No. szám alapján, és mindkét szolgáltatót kidobta függőségként...Lehetséges ez?
-
buci30
addikt
Megvettem a full IGO navit 19.453 Ft
Remelem nem csalódok mert nem tudtam dönteni Sygic es IGO közöttiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok, remélem jó helyen kérdezem.
Barátom angol szolgáltatónál vett iph5-öt fél éve,de haza kell költöznie.
Az előfizu megmarad, fizeti,de szeretne itthon is kezdeni valamit a telefonnal.
Itthon a szolgáltató legálisan függetlenítheti? Ha mondjuk vodánál vette kint,akkor itteni voda?
Ha nem,akkor mit csináljon vele,hogy mégse a kukába dobja? Adja el alkatrészként?Alias: Júzer error
-
Ragnar95
félisten
válasz -HajTömeg- #62559 üzenetére
Függetleníttesse a kinti Vodával hivatalosan v adja el kint...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz -HajTömeg- #62562 üzenetére
Olyan nincs, maximum darabokban eladja bagóért.
-
madgie
titán
válasz -HajTömeg- #62562 üzenetére
Akkor ebay-en oldjátok meg, olyan 30-35 GBP az ára.
-
törölt tag
Teljesen új i4s eseteben lehetetlen a exchange általi e-mail push? A korábban is használt gmail fiokommmal használnám.
-
snooze
veterán
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!Segítsetek légyszi eltűntek a kontaktjaim... Nem tudom, hogyan... Hogy tudnám visszavarázsolni?Sikerült...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szerintetek ezek eredetiek?
-
Ragnar95
félisten
válasz Mr. Erikszon #62574 üzenetére
Így kép alapján akár még lehetnek is azok, de kinézetre a legtöbb jó másolat 1:1-ben megegyezik az eredetivel, csak hangzásban és megbízhatóságban nem...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Ha nem kínai akkor hamisítvány
-
matyi19
őstag
Szerintem nem eredeti...
-
törölt tag
Na, megvolt az 5s csere. Panaszkönyvet is kértem, nagyon gáz volt a helyzet.
Aztán kaptam egy másik csávót, az már rendes volt. Kérdezte, hogy a telónál amikor megvettem volt e 12 órás akksitöltés. Mondom persze.. Viszont nem, én úgy tudom hogy ezeknek már nem szükséges. Vagy de? -
csabi020
csendes tag
Hali!
Szerintetek mit tudok csinálni?
Ellopták az iPhone 4-esemet, majd 3 hónap után a rendőrség megtalálta és visszaadta. Az a problémám, hogy akinél volt a telefon hozzárendelte az apple ID-jét a telefonomhoz és kéri a jelszót, hogy törölni tudjam a telefont. Mivel az előző "tulaj" nem segítőkész, hogy megadja a jelszavát, hogyan tudnám kikerülni, hogy használható legyen? Köszi!Semmi sem állandó csak az ideiglenes...
-
csabi020
csendes tag
válasz szentkuti11 #62587 üzenetére
És ha rendőrségi papírral bevinném pl a T-mobile szervizbe?
Semmi sem állandó csak az ideiglenes...
-
csabi020
csendes tag
válasz szentkuti11 #62589 üzenetére
Ettől féltem, köszi. Akkor majd a rendőrség kéri el a jelszót, hátha nekik megadja
Semmi sem állandó csak az ideiglenes...
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
srácok találkozott már valaki olyannal,hogy írt egy üzenetet és az üzenet eleje rendesen átmegy, a vége viszont teljesen át alakul mire oda ér?
Leírom az üzenetet amit írtam és amit megkaptak:
"Nézzek itt könyvet, meg édességet?Tesódnak meg egy italt meg egy jó kesztyűt v ilyesmit?"
Ebből ami lett mire odaért:
""Nézzek itt könyvet, meg édességet?Tesódnak m is akad "
Furcsa,hogy az üzenetnek nincs kézbesítési ideje sem..
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Sziasztok, mitől lehet, hogy nem minden iPhone-os kontaktommal tudok iMessage-elni? Van akivel működik, van akivel nem, de olyannal nem, akinek mással igen. Mitől lehet? Számít, hogy 4s vagy 5? Mind ios 7.
Előre is köszi..Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Alfiii
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 4-em. Miután frissítették a telefont IOS7-re nem talál szolgáltatót,ha nincs benn sim kártya akkor is csak azt írja ki hogy keresés,és a wifi sem működik. Restore nem segített,ugyan az a probléma áll fenn! Az Itunes azt írja ki hogy hiba az Iphone készülékkel A telefon T-mobilos. ilyenkor mi a teendő? Köszi. -
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest