Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Veszek egy iphone 5 készüléket újonnan független verzióban és bontatlanul...kérdésem: a garanciát a széria szám alapján az sim kártyás aktiválástól függetlenül is tudom ellenőrizni ezen az oldalon?Másik kérdés: Tmobile kártyával használom majd a készüléket, kell-e bármit is beállítani h hívás/net stb a hálózat szerint, hogy korrektül menjen?
Köszi az infókat!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
na miről értekezik a parlament?
Snozze: bocs lemaradtam
[ Szerkesztve ]
-
-
Nescafé
őstag
üdv
Tesóm vett uj készüléket.
Eddig iphone 4 volt, most 5s-van és a 4-en ami volt profil az lett visszarakva rá icloudból.
Most akkor aktiválva van az uj készülék?
Vagy hol tudom aktiválni?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
tylerddd
veterán
A Parkolás appal mi van?! Már jó ideje nem kellett, ma elondítottam és azt írja elavultak a térképek, frissítsem a storeból. A Store-ban viszont nincs fent az app.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Igen, úgy kellett megoldanom! Köszi egyébként!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok. Van lehetőség arra, hogy egy állandóan futó windows-os asztali számítógépen lévő zenéket mp4-es videókat le tudjam játszani iOS eszközön, úgy hogy ne keljen az eszközre átmásolni???
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
bull84ghia
őstag
Felraktam a beta 1-et ipad 3-ra, most tesztelgetem egy kicsit.
Elvileg január 14.lejár, addig remélem megjön a hivatalos.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
addikt
válasz bull84ghia #62420 üzenetére
Mi az összehasonlítási alapod (7.04)?
Első blikkre? Nálam a billentyűzet is laggol.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bobooo #62427 üzenetére
Először hard resettel kezdtem, nem segített.
Persze, utána volt restore, volt beta szoftver is, 7.0.4, mindegyik alatt ez megy. Úgy is próbáltam, hogy nem töltök vissza biztonsági mentést, hátha az a baj, hogy ott van valami bug, de úgy sem volt jó.(#62430) BoboDJ: Pár napot mondott rá a csaj, azzal nem is lenne bajom. De először 2 hétről indult az egész.. Az úgy kevésbé korrekt..
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Az apple support oldalán is elég sügér emberek dolgoznak. Elpanaszoltam, hogy az iCloud Tabs nem megy nálam, azt is elmondtam végigcsináltam a hibaelhárítást ami az oldalukon volt erre a válaszuk csináljam meg még egyszer...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
paci88
tag
Sziasztok. Aki esetleg vízálló,ütésálló stb tokot szeretne annak tudom ajánlani a Lifeproof Fre tokot. Nagyon jó,a telefon méretét sem növeli drasztikusan és tényleg kinn tartja a vizet! Én építkezésen fogom így használni,így nem kell külön "munkástelefon" így a portól sem kell tartanom.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
0 perces iphone aktiválása ennyi?
[link]
Azt hiszem aktiválom magamnak!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Alfiii
csendes tag
Sziasztok! Van egy iphone 4-em és IOS 7 frissítés után nem talál hálózatot,valamint nem működik a wifi sem.
Tudtok nekem segíteni ebben? Köszönöm. -
Genius007
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha rossz helyre teszem fel a kérdést.
iPhone 4S-t készülök venni használtan, mire érdemes oda figyelni vásárláskor?
(tartozékok megvannak, kivéve a garancia papírja nincs meg!)
Esetleg valahogy belehet azonosítani a készülék előéletét? (imei, serial, bármi alapján).
Ha esetleg valamilyen okból kifolyólag mégsem barátkoznék meg az iOS-al, akkor véleményetek szerint
milyen gyorsan lehet túladni manapság egy iPhone 4S-en? (persze normális áron!)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
defymoto
senior tag
válasz Genius007 #62440 üzenetére
Üdv! Használt telefon vásárlásakor, jól meg kell nézni a telefon csatlakozóit, ugyanis itt helyezkednek el az indikátorok, és látszik ha víz érte a készüléket. Túladni, szerintem meg az Iphonon a legkönnyebb mert mindenki ismeri, tudja hogy milyen jó, és sokan ilyet akarnak. Például én tegnap tettem fel hirdetni, és máris vannak érdeklődők.
[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Megmondom őszintén egy Galaxy S4-et cserélnék (én vettem T-pontban!) iPhone 4S-re + egy laptopra.
Mivel az S4-et kicsit döcögősen akarják elvinni eddig (95k-t sokalják) így lehet jobban járnék a cserével.
Ahogy nézegettem a iPhone 4S-t 65-70k körül ellehet adni, a beszámított laptopot 40k körül, szóval talán még jobban is járnék ... csak kicsit tartok a dologtól, mert az én portékám származását tudom, hisz én vettem, az iPhone 4S 16Gb-hez pedig csak tartozékok vannak, papír nincs ....defymoto:
-secret- Sajnos egy másik oldalon van fent a kolléga (@pr0dponthu)
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
lajki7
senior tag
Jo reggelt mindenkinek!
Azert irok mert lenne 2db kerdesem az urakhoz
Soha nm volt meg almam,ugy nezki h hozza jutok egy i5 64gbos verzahoz. Ugye latszik a profilomon h szazhatvannyoc db de lehet h tobb androidos vasam vót a kerdesek a kovetkezok:
Nekem nagyon fontos h a telora ra tudok e rakni filmet ugy h ne keljen konvertalgatnom jobbra balra hallottam valami vlc playerrol h felrakom es akkor itunesban csak oda belehuzom a filmeket es akkor nm konvertal. Gondolom lajatszanak tobb fajta formatumot is...mkv,stb...jah meg a felirat!! Hogy be lehet e szurni feliratot a lajatszoval vagy esetleg mas lajatszoval amit ajanlotok??? sorry csak nekem fontos ez a film dolog,sokat utazom....egermozi for ever
Masik fontos kerdes es egyben utolso is; Van e esetleg a ES file explorerhez hasonlo alkalmazas?! Valaki lehrt nm tudja mi az ezert leirom,latom a mappakat a teloban illetve lehet kicsomagolni zip.es cuccokat gondolom ezt a telefon nm tudja szval nm ez a lenyeg hanem az h wifin keresztul latom a gepemet es a megosztott mappaimat!!! Eltudom erni vele a fajlokat! Pl. Ami a gepen van film azt megtudom nezni a telon ugy h elerem wifin kresztul ezt meg lehet csinalni itt android fronton,persze csak a jobb vasakkal Ennyi lenne! Ha ez tudja a kis alma akkor nagyon orulok es azonnal egetem is a lovet raKoszi a segitseget sracok.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen monitort vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest