Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Vettem egy iPhone 4s-t amerikaból. A kérdésem az lenne, hogy ebbe az amerikai modellbe bele lehet tenni az itthoni tmobilos sim kártyat egy RSim 8+ társasagaban, vagy az amerikai modelleknél nincs is sim kártya? ( egyik haverom mesélte ezt)
-
buci30
addikt
Honnan lehet tudni ,hogy egy játék támogatja e azt ,hogy iPhone-on játszva iPadon meglegyenek a pályák és ugyan így vissza is szinkronizáljon.
Eddig a Plants vs. Zombies 2 és a Gunner Z amit találtam!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #55959 üzenetére
Tokot én se bírok elviselni az iPhone-on, de úgy havonta néhányszor imádom használni a BookBookot.
-
Ragnar95
félisten
Szerintem is csak megnehezíti a használatot, amúgy sem értem, minek kéne az irataimat együtt tárolni a telefonommal. Ráadásul bele se fér az összes irata az embernek, hát még a pénze, így tök fölösleges az egész, mivel egy pénztárcát nem tud teljes mértékben kiváltani, de cserébe mindig elő kell venned a telefonodat és az irataidat is, ha az egyikre szükséged van tök fölöslegesen, ráadásuk használat közben ott lifeg egy bazinagy tok a telón...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Akkor miért csak havonta párszor használod,ha ennyire jó?
Amúgy kihajthatós tokot használtam már és az is zavart eléggé, ez meg még nagyobb, mint egy sima kihajthatós tok...
Nálam meg az iratok, kártyák, pénz helye a pénztárcámban van, nem a telóm mellett
Ettől még persze mindenki használja egészséggel, ízlések és pofonok...
buci30: márpedig nekem nem szinkronizálja a mentésemet iPadre, de a játékban sem látok erre beállításokat és iCloudban sincs ott, h a PvZ 2 szinkronizálná a mentést, illetve az AppStore-os leírásában sem találom,h támogatná az iCloud syncet...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nord_
veterán
-
buci30
addikt
válasz Ragnar95 #55967 üzenetére
Most arra célzol , hazudok?
Én nem állítottam semmit feltettem az iPhone-ra a game center jelezte aztán az iPad-ra ott is jelezte. Megcsináltam pár pályát az iPhone-on aztán elindítottam iPadon és ott voltak a kész pályák.
Ugyszint ugyan ez semmi állítás a zombis játéknál és ott is jó.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
Én csípem, csak k*rva sok az ára.. igazából már év elején kinéztem, de nem bírtam és megvettem. Túl sokat szemeztem vele, kijárt már.
-
TigerCat
nagyúr
Ezt a tokot néztem ki: [link]
Vélemény? Fehér telefon menne bele. A fém hatású anyag vajon mit jelenthet?
A másik jelölt: [link]
Nem tetszik, hogy fekete a kijelző felőli oldal éle. Esetleg hasonlót nem láttatok fehér készülékhez?[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
mandin
senior tag
Visszaraktam SHSH-n a 6.1.3-at viszont eltűntek a képeim... iCloudba minden ott volt a fotóstreambe most viszont csak az elmúlt 1 havi képek vannak ott.. Lehet valamit tenni?
-
samgar
őstag
Nem tudom mi az istenért kell iphone-ból könyvet csinálni. Uramatyám
Oppo Find X5 PRO
-
mandin
senior tag
válasz vadászcsiga #55979 üzenetére
Még régebben volt, de ugye felraktam azóta a 11.0-ás iTunes-t azt nem probléma?Nem hiszem el sikerült mindent visszahozni. Megmentettél egy életet! Nagyon köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Ti tényleg 10 000 Ft-okat költötök tokokra?
-
mandin
senior tag
válasz vadászcsiga #55984 üzenetére
Ezek után bármit
-
gorcsin
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Olyan bajom van hogy ma este hívtak felvettem, semmi... Megint hívtak felvettem megint semmi... Kihangosítottam akkor meg volt hang... Utána nyomkodás közben észrevettem hogy amikor a hangerő gombot nyomkodom kiírja ugye a hangerőváltozást de nem az írja felette szimplán hogy csengő hanem alatta zárójelben fejhallgató... Csak ebben az a vicces hogy se bedugva nincs fejhallgató ill. azóta bele se volt dugva mióta megvettem?! Hogyan tudom ezt orvosolni vagy csak szerviz? Köszönöm!!
-
Tim82
félisten
válasz b4zsi- #55985 üzenetére
4 db SGP Tough Armor tok + postaköltség = 25 USD, többet meg nem fogok tokokra költeni. A négyből is csak azt tartom meg, amelyiknek tetszik a színe. Sajnos a TVC-Mall-os promófotók alapján nehéz megmondani, milyenek lesznek a valóságban. (Szürke, fehér, sötétkék, ciánkék színváltozatok.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
B-L-A-C-K
titán
Ha a kosz belemegy tudja úgy érzékelni mintha bele lenne dugva? Azt hittem ott a jack fém része és dugó érintkezésével jön létre a kapcsolat, nem gondoltam volna a kosz is tud ilyen érzékelés létrehozni dugó felé...
b4zsi-: Szerinted ha valaki negyedmillióért vesz egy 5S-t érdekli ha 10 ezer forint rá egy tok? Amúgy ebay-ről 200-300 Ft-ért is tudsz már rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Tegnap rendeltem én is egy bookbookot, max ha nem lehet vele telefonálni továbbadom.
Lithiumból rendeltem, ma reggel visszaigazolták a rendelést, holnapra esetleg odaérhet a pickpackpontba?yo
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest