- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Köszi, ez pontosan az itteni keresést követően lett elfelejtve, nem akarom egy olyan alkalmazásra bízni a 2FA kódok kezelését, ami az Apple fiókhoz kapcsolódik és abból "bármikor, szó nélkül" kizáródhatok.
Végül a Droidos Aegis után, a Jelszavak és a Google Authenticator-t is kipróbálva maradok az itt ajánlott nyílt forráskódú 2AS Auth app mellett. -
syler123
veterán
Rosszul fogalmaztam, felvettem az IOS jelszavak app-ba és töröltem MS authenticatorból.
Belépsz az ügyfélkapuba és ott lesz olyan, hogy új eszköz felvétele.Kicsit más téma: konkrétan nekem állandó jelleggel fel akarják törni az MS fiókomat Oroszországból, Kínából meg mindenhonnan, fogalmam nincs mi a francot akarnak vele kezdeni, amúgy sikertelenek a bejelentkezések, de már takarítok kifele mindent ebből a fiókból, mert előbb utóbb sikerrel járnak. Szinte semmire nem használom az MS fiókot, de állandó bejelentkezési kísérletek vannak rá.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
és szabonagyur:
Megnéztem a jegyzeteimet (novemberben voltam egy DÁP oktatáson), igazatok van, jelenleg működik együtt a kettő. 2026.01.01-től a DÁP használata esetén - ha maradnak a jelenlegi szabályok - nem lesz használható az ügyfélkapu+. Azaz még egy évig megy párhuzamosan mindkettő.
-
fil
őstag
Megtaláltam.
Hátha másnak is hasznos lesz.Apple updated the Battery section of the Settings app in iOS 18 to add a feature that lets you know if you charged your iPhone with a "slow" charger.
Periods of slow charging are shown with an orange bar in the portion of the Battery settings that show battery usage and charging over the past 24 hours or the past 10 days.
We saw the slow charging notice after charging with a 5W wireless charger, as did a Redditor who highlighted the feature. It's not clear what exactly is considered "slow," but the designation is useful for those who are seeing slow charging speeds and aren't sure why.
Image via Reddit
Many wireless chargers claim to be MagSafe while being limited to Qi speeds or below, so this feature could help iPhone users understand why their devices aren't charging at optimum speed. There does not appear to be an option to enable an alert when charging from a slow charger, which could be an arguably better feature because the battery settings are somewhat hidden.There is a tappable information button that accompanies slow charging notices, but as of right now, it goes to a support document that does not yet exist.
[ Szerkesztve ]
-
-
Oldman2
nagyúr
Köszi, ezzel jó tisztában lenni:
User guide: End of Life (EOL) for Twilio Authy Desktop appThe Authy Desktop apps for Windows and MacOS that are available or were previously downloaded from authy.com/download as well as those for Linux will reach their End-of-Life on March 19, 2024
-
syler123
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Kezdő fotósok digitális fényképei