Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcdennis
tag
SZIASztok!
Segítsetek már, most van dual-sim-es Iphone a piacon?
Előre is köszi!
Szabi
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Egy jó ideje az Apple Podcast és a Spotify alkalmazás is rosszul működik. Különösen az Apple Podcast gáz. Letörlök valamit, újraindítom az app-ot és újra itt van. Letöltés ugyanez. Letoltom, ujrainditom es nincs ott.
Spotifynál is az van, hogy csak a spinner forog de nem tölti le, pedig van net.mi lehet a baj?
előre is köszi a válaszokat!
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Ilyen SIM kártyát tudok belerakni Iphone-ba? Nyílván belerakni bele tudom, de működik is?
https://digi.hu/mobilinternet
Előre is köszi a választ! -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy e-simben van a primary SIM-em, viszont a fizikai SIM internetét szeretném megosztani, de sehogy sem tudom mert amikor a fizikai sim van a neten akkor a hotspot menüpont eltűnik? -
mcdennis
tag
válasz MasterMark #285368 üzenetére
köszi!
-
mcdennis
tag
Helósztok!
Tesóm ügyes volt (sic!) és vett egy parkolói "árustól" 30 ezerért egy Apple Airdpods Pro-t. Énis megnéztem. Csomagolásra pont mint az eredeti. Mondtam neki hogy ne aktiválja mert valszeg lopott és ha beazonosítják akkor hiába mondja h ő is vette bukja a fülhallgatót a pénzt és még meg is b*sszák. Mit gondoltok? -
mcdennis
tag
válasz Fritz Teufel #288163 üzenetére
Bontatlan az egész doboz.
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Szokásos kérdésben kérném a segítségeteket. Iphone XS-emet cserélném le. Igazából az Iphone XS-nek semmi baja nincs leszámítva, hogy megérett az akksi cserére (76%-os akksija van). De rám jött a láz, hogy a 4 éves telefont újabbra cseréljem.
Első körben Iphone 15-öt néztem ki, az kifejezetten tetszik is. Viszont, ahogy olvastam az Iphone 14-nél alig tud többet, ami miatt az Iphone 14-et tartom ár-érték arányba a legjobbnak. (Tehát így első blikkre nem gondolom, hogy a számomra picit tetszetősebb forma megéri a felárat.)
Alternatívaként az Iphone 14 Pro jöhet számításba.
Ti mit gondoltok? -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amivel látom, hogy utolsó 100%-os töltéstől számítva mennyi a kijelzőidő? A beállításoknál az utolsó 24 órát látom ami egy tök irreleváns info szerintem. -
mcdennis
tag
válasz gretzky77 #311561 üzenetére
Köszönöm a segítségeket. Igen azt én is erősnek éreztem. Pláne, hogy nyilván láttam már ezt a Akkumulátor menüpontot. Szóval ez nem új infó. Tényleg arra irányult volna a kérdésem, hogy nem-e lehetne a legutóbbi 100%-tól mérni.
A sztori az, hogy a régi Iphone XS-embe cseréltettem akkumulátort és kíváncsi lennék, hogy most bírja-e a gyári kijelzőidőt.
Mindenesetre köszönöm szépen az infókat mégegyszer -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az istyle-os outlet termékekkel kapcsolatba?
Drágábbak mint a rejoy és a garancia is csak 6 hónap. Mivel tud többet az istyle használt terméke? -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Napok óta nem tudok rájönni, hogy a telefonom miért nem “párosodik” a Apple Watch 3-mal.
korábban egy Iphone xs-en használtam. Most lecseréltem a telefonomat egy 13 pro-ra. Lecsatlakoztattam a régi iphone-ról az órát, ahogy az apple oldalán írják. Viszont akkor sem látja az Apple Watch alkalmazásban az új telefon. Próbáltam sokmindent. Ujraindítottam az órát, telefont stb.
előre köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest