Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz BoneDragon #262600 üzenetére
Hagyj neki idot droid után.
Nekem is volt régen iphone aztán vagy 10 év android következett. Párszor majdnem földhöz vágtam az i12t.
Most már semmi pénzért nem mennek vissza, imádom!
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Hol van ebben a WTF?
-
Tibee86
nagyúr
válasz BoneDragon #262603 üzenetére
Nem tudom androidon hogy megy, de ez egy másik rendszer. Már az elején jobb ha elengeded, hogy az androidot keresed az ios-ben, mert lesz akkor még bőven wtf.
A tudatlanoknak se kötelező megsz*patni magukat, a google nekik is segít bármikor: [link][ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz BoneDragon #262603 üzenetére
Azért ez nem egy világi probléma.
Ja meg, ha most jöttél droidról akkor, hogy, ha barátok akartok lenni az iOS-el, felejts el mindent amit droidon megszoktál. Ne keresd ne akard a droidos dolgokat ebben is fellelni, mert akkor még jópár dolog miatt fogsz idegeskedni, annak meg az a vége, hogy már az elején megutálod a rendszert.
Én is egyébként 8 év droidozás után váltottam, de semmi pénzért nem mennék vissza. Mondjuk nekem talán könyebb volt átszokni, mert én úgy hagytam ott a zöld robotot, hogy már teljesen megutáltam. Most már minden eszköz amit veszek kifejezetten droid mentes eszköz. Pfejjj. Csak “beszélek” róla és kiráz a hideg.Humorban nincs helye tréfának!
-
devil-k
nagyúr
Az Apple nem kutyasz@rral focizik, mint a droid…
- mozi bolondéria -
-
bnorci71
addikt
válasz BoneDragon #262609 üzenetére
Hát annak kellene lennie, tudod használati utasítás, de azt senki nem olvassa. Én se
Nem csak pozitívat lehet írni, de a költözés 3naponta felmerül itt kérdésként
vagy mint írták lehet guglizni, azt szokták mondani nem az a baj ha nem tudod, hanem ha nem mered megkérdezni.
Most is költözhetsz egyébként ha megvan a droid alapra állítod a szifont elkezded újra és költözöl.
Nyilván amit eddig beállítottál megy a lecsóba mert honnan is tudná bármelyik rendszer mit akarsz megtartani a mostaniból, mit a régiből. Ilyen sehol nincs op. rendszertől függetlenül.Az meg jótanács. Kezdj tiszta lappal és ne hasonlítsd droidhoz, teljesen más alapkoncepció. Sok mindent nem lehet úgy beállítani piszkálni mint a zöldrobotnál. Ezt vagy elfogadod és használod vagy megutálod és visszatérsz.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Tibee86
nagyúr
Ha valamit nem tudok akkor igen rákeresek előtte, nem pedig elvárom ugyanazt amit egy másik rendszeren megszoktam.
"Jólvan látom ide csak pozitivat lehet irni a rendszerrel kapcsolatban. "
Van rengeteg hülyesége az ios-nek, senki nem mondott olyat, hogy ne lehetne leírni. Viszont az szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik, hogy androidon így meg úgy van. -
veterán
Nem kell ennyire komolyan venni,nyugi van!
Amúgy sajnos ha költözni akarsz másik telefonról,ahhoz alaphelyzetben kell lennie a telefonnak.Szóval ha már beállítottad,akkor alaphelyzetbe kell állítani a telefont.
-
Rage47
veterán
lehet kritizalni, de epito jelleggel
ha ekkora valtast csinalsz, akkor erdemes energiat beleolni es utananezni dolgoknak, az apple oldalan rengeteg leiras van magyarul
amugy minek utasitasz el valamit, amit meg akarsz csinalni?nekem konnyebben ment anno, mert nagyon tetszett az ios a windows phone utan 😂 droidot meg mar megutaltam wp elott
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz bnorci71 #262611 üzenetére
Hetek óta követem a topicot, egyszer nem láttam szóba jönni, vagy elsiklottam felette.
Nem nagy érvágás, de mikor az ember kezébe veszi a telefont nem az lesz az első dolga, hogy megnézze tud-e költöztetni, ha kinyomja beüzemelésnél a felugró ablakot. Ennyi.
Csak simán nem értem a logikát, kényelmetlen. Jó mondjuk apple, sok logikát ne keressünk. Csakazértse.
Következő napok a barátkozásról szólnak. -
devil-k
nagyúr
Hisztizés helyett inkább utánajártál volna, hogy mit veszel, mire vállalkozol. 8 év android után mindenféle segítség nélkül álltam át az iOS-re. Életem legjobb döntése volt. Azóta minden termékem Apple. Nekem nem státuszszimbólum, hanem minőség.
- mozi bolondéria -
-
Nordik
őstag
Akinek van Apple Watch megbánta? Elgondolkodtam, hogy a telefon melle kellene egy SE de nemtudom megéri e. Nyújt e előnyt. Illetve, hogy hosszútávon mennyire bírják ezek? Akksi például cserélhető?
-
veterán
válasz Nordik #262620 üzenetére
SE jelen!
Nekem megérte,egyetlen egy percre nem bántam meg.
Számomra a legfőbb előnyök:
-sokkal jobban együttműködik a szifonnal mint más órák
-értesítések a taptic engine miatt sokkal jobban észrevehetőek
-Vannak rá hasznos appok amiket rendszeresen használok is
-Esés érzékelés (motorozok,ha netán eldobnám a bringát és egyedül lennék,akkor nagyobb az esély arra,hogy időben segítség jön)
-Szinte mindig az órával fizetek,nem kell a telefont elővennem.
-Amíg nem volt Face ID-s maszkos feloldás,az órával a kezemen feloldott a telefonAz akku nálam jól bírja,hajnal fél5-kor veszem le töltőről,egész nap a kezemen van,70%körül van este 7kor amikor hazaérek melóból.Legrosszabb esetben is 50%.
Nem sportolok,így nincs gps használat (4G sem,mert gps modell),így 2napot simán elmenne nálam,de este úgyis felrakom töltőre,plusz így van éjjeli órám is.
Én nagyon szeretem. -
kozmy
őstag
válasz Pyttawrx #262605 üzenetére
Attól biztos tovább mutatja, 100% tol kezd merülni de este megint kipróbálom feltöltöm 95% ig ki kacsolom reggelig azán meg látom.
Az akku kapacitásánál 100% ír pedig 3 hónapos a teló. Utoljára feltöltött akku szint 95%[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
bnorci71
addikt
válasz BoneDragon #262616 üzenetére
jó lehet nem 3 naponta de visszatérő téma.
Látod hetek óta olvasod a topikot, de nem kérdeztél..... ez nem a rendszer hibája.
Van aki visszamenekül nincs ezzel gond. Engem nem érdekelt sose a rendszer a gyerekeim kezdtek almázni aztán használtam én is aztán jött 3 droid új használt, de nem volt stabil. Pedig engem csak az érdekel ne keljen újraindítgatni, magától meg főként ne induljon újra úgy hogy PIN-t kér erre annyi volt a válasz kapcsoljam ki a PIN kérést bravoooo, ha hívnak csörögjön.
Na ez a rendszer tudja.Kérdezz vagy használd a bal oldali keresőt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
i400
senior tag
munkámból kifolyólag 12+ céges telefonom van (+2 db saját mellé) és igen, minden egyes telefon érkezése előtt utánajárok mindennek, h ne szivassam meg magam, mert akkor nem halad a munka
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
i13 promax-ra melyik a legjobb spiegen fólia? Latom van par típus, de nem tudom eldönteni melyik lehet a tuti befutó. Illetve plasztik fólia vs üveg ? Samsung galaxy note9rol jövök ott nem használtam fóliát. Mivel itt sík a kijelzo egyszerűbb lenne feltenni valamit. -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb gps navigátor app iphonra? Elég a gyári vagy a google maps?
Köszönöm a tippeket![ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Az Airtag helyenek meghatarozasahoz az arrafele jarokelok Iphone-ja alapjan is van lehetoseg
Csak az az Iphone tudja ilyenkor ugymond eszlelni es csendben tovvabitani az Airtag poziciojat amin a bluetooth be van kapcsolva?
Tehat ha elmegy arra akar 100 ember de nincs bekapcsolva a telefonjukon a bluetooth akkor nem lesz frissitve a helyzete?
Vagy teljesen mindegy a kozeli Iphone erzekelni fogja es frissiti az utolso tartozkodasi helyet? -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
van egy 6S, amin 13.3.3 volt vagy valami ilyesmi. Elajandékoztam, és csinálni szerettem volna egy restoret, de a “szoftver kibontásánál” elakadt a folyamat. Rámentem hogy mégsem, de azóta kb brick lett a telefon. DFU-ból sem tudom restorolni.
itunesban legut a “kapcsolatfelvétel az iphone szoftverfrissítési szerverrel”, majd megkérdezi hogy biztosan vissza szeretném e állítani. Rányomok hogy visszaállítás és frissítés. Utána az iPhone nem állítható vissza, az ezköz nem található.ilyenkor mi a teendő?
köszönöm!
-
veterán
válasz Nordik #262620 üzenetére
Én SE-t megnéztem és azonnal ki is zártam. 5 alatt már nem vennék, se azok meg már öregek. Így vettem egy használt 6-ost próbára, hogy ha nem lesz jó majd simán eladom, de még mindig megvan. A legnagyobb hibája, hogy 1,5-2 napot bír pedig az aod nem is megy, ha ezen túl tudsz lendülni, akkor imádni fogod. Már vàrom a 8-at, hátha megéri majd cserélni.
Jah én edzésre nem használom, arra Polar van. -
burgatshow
veterán
válasz Rage47 #262637 üzenetére
Igen latja de csak annyit tud tudtommal, hogy jelzi, egy AirTag van a kozeleben. A pozicio frissiteshez kell egy Apple termek. Szoval ha a kerdezo peldajabol indulok ki akkor hiaba megy el 100 droidos keszulek a Tag mellett, poziciot egyik se fog frissiteni a Find My halozatan csak ha Apple cucc megy el mellette.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus fotó emlék készítést?
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Vettem egy i13at (eletem elso szifonja). Alapvetően tetszik, csak nekem valamiert pl a scrollozas a böngészőben olyan lassú illetve maga a chrome is olyan nehezen tölt néha be weboldalt , lassabban reagál mint mondjuk uaolyan körülmények között a xiaomi mi9t prom. Utóbbi nekem jóval pörgősebbnek hat (pedig ez is 60hz illetve 3 éves lassan)
Van erre valamilyen beállítási megoldás? Amire még gyanakszom, az az uvegfolia amit a mediaban raktak fel rá. Létezhet? (Párom céges Xs-e is jóval dinamikusabbnak érződik) elsősorban tényleg a böngészésnél zavar. Egyszerűen olyan lomha hatása van.
Illetve mégegy kérdés: okos, nem apple órát tudnátok ajánlani mellé olyan 150ezerig? Az az 1 napos üzemidő miatt kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz burgatshow #262641 üzenetére
Bekapcsolt bluetooth akkor kell
-
vargalex
félisten
Ezt anno én is megszívtam. Nem kértem a költözést, mert minél hamarabb meg akartam nézni a rendszert. Aztán jött a hidegzuhany. Ugyanis egyáltalán nem figyelmeztet arra a rendszer, hogy ezt később nem fogod tudni már megcsinálni, csak egy reset után.
De egyébként majdnem mindegy. Ugyanis hiába követtem a hivatalos leírást, az ígéretek ellenére sem az SMS-ek, sem a híváslista, sem a kontaktok nem mentek át. Azóta nem tudom, változott-e, ez még 14.6-os IOS-en volt.Alex
-
törölt tag
válasz ggbuffon1897 #262643 üzenetére
Nálam minden OK a Safariban (Médiás fóliával).
-
Jaded
őstag
válasz Nordik #262640 üzenetére
Nekem az óra “derítette ki” hogy vérnyomáscsökkentőt kell szednem én sem használom edzésre, vagyis arra nem, amire igazából való lenne. De pl hogy mennyit alszom, mennyi a pulzusom azt figyelem.
Jó hogy nem kell előkapnom a telefont az értesítések miatt és még az időt is mutatja a héten nem volt rajtam, fura is volt.Renault Megane IV Limited
-
nikilauda
senior tag
válasz ggbuffon1897 #262643 üzenetére
Garminok között nézz szét !
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest