Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeypot
tag
válasz GreenGoblin #254698 üzenetére
Tehát ha vpn-re vagy tor-ra csatlakozok akkor megváltozik az ip-m de továbbra is látható lesz a location?
-
-
honeypot
tag
válasz MasterMark #254702 üzenetére
Erre akartam kilyukadni én is. De a kolléga azt állítja, hogy VPN és Tor használatával nem maszkolható a location.
-
veterán
Mennyire jellemző a watch-okra hogy lehalnak, vagy bármi ilyesmi lesz velük? Az mennyire nyírja az aksiját, hogy naponta kell tölteni?
Nézegetem őket és lenne jó ajánlat is, de az szlovák cég és csak 1 év gari lenne a 2 helyett. -
honeypot
tag
válasz MasterMark #254705 üzenetére
Nyilván, de ha nem engedélyezed a GPS-t akkor ez megoldható. Ha viszont arra gondolunk, hogy kikapcsoltnak tűnő GPS mellett is megfigyelik a pácienst, akkor ott már a vpn sem segít.
-
GreenGoblin
őstag
válasz honeypot #254707 üzenetére
Wifi triangulation mond valamit? Az ellen semmi sem véd csak ha lecsatlakozol a netről teljesen. Használhatsz te VPN-t vagy kikapcsolhatod a GPS-t, de ha neten vagy simán belövik hol vagy. Nem tudsz elbújni.
INGJOKE: Ha folyamat mozgásban vagy mindig másik neten vagy akkor nehzebb azért. Ki lehet játszani valahogy de nem egyszerű.
[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
veterán
válasz GreenGoblin #254708 üzenetére
Akkor a hackereket is mind megtalálnák pikk pakk
-
Noxy
veterán
Ha be van kapcsolva a GPS.
Ezt kikapcsolni meg nem probléma.
Az a baj hogy csak gondol, de még nem használta.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MasterMark
titán
válasz GreenGoblin #254708 üzenetére
iOS-en ilyet azért nehezen csinálsz, mert nem nagyon fér hozzá ilyen adatokhoz egy sima app. Illetve ehhez már extra szoftver is kell, nem csak IP alapján menne.
Switch Tax
-
Noxy
veterán
válasz honeypot #254707 üzenetére
Minden szolgáltató a cellák alapján pontosan tudja hol van, (volt) a telefon. Hiába van kikapcsolva a GPS.
Ezt meg bizonyos szerveknek ki is adják, ha kérik.
Nem véletlenül vetettek véget, a korlátlanul vásárolt prepaid SIM kártyáknak.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
GreenGoblin
őstag
-
-
Noxy
veterán
válasz st3v3np3t3r #254715 üzenetére
Igen tudom, de én, meg sztm sokan mások nem akarnak bújócskázni. Ezt meg lehet oldani más eszközzel is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Nem tudom mire kell ez neki, de a cellainfók is ott vannak. Mikor behelyez egy SIM kártyát a mobilja és bekapcsolja onnantól kezdve mind a készülék, mind a kártya fent vannak, csatlakoznak egy toronyhoz. Telefonokat így találnak meg IMEI alapján, hiszen a bekapcsolt keszülék ős “felcsatlakozik”, meg maga a SIM kártya. Szóval, hiába mondja, hogy Timbuktuban volt a hétvégén, a cella infó alapján ez bukta lesz, persze ez csak rendőrségen keresztül derül ki, az asszony nem
fogja megtudni, hacsak nem ott dolgozik -
GreenGoblin
őstag
válasz honeypot #254717 üzenetére
Mi van?
Wifi triangulationhoz hogy jön a hozzáférés? Ha fent vagy neten tudják hol vagy méghozzá elég pontosan. Mit nem lehet ezen érteni? IOS sem véd és gátolja ezt meg. Szerintem ezt ki is veséztük. Léphetünk tovább.
Javaslom guglizd meg ezt a témát.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
(ipad témához is írtam, kb ugyanez). SE 2016, 6-szor cseréltek kijelzőt benne, mindre 'gyárit' mondanak, de egyik gyengébb minőségű, mint a másik (javítás árát visszaadják persze)
Van vhol olyan szerviz, aki valóban 100% minőségű kijelzőt tud belerakni?
Az eddigiek hibái: vagy túl lilás/kékes árnylatú, vagy túl sárga, vagy fakó, vagy hologrammos, vagy csíkos, vagy pixelhibás, stb.Köszi!
-
ferikek
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
válasz ferikek #254725 üzenetére
A gyári szervizeken kívül más nem kap gyári alkatrészt, hacsaknem bontott. másik készülékből. Szóval pont ugyanolyan alisat raktak neked bele, mint amit te vennél.
Ha gyárit szeretnél, akkor pl. az említett Istyle meg fogja mondani, mennyi az annyi, de készülj, hogy totálkár. -
-
Jazz
veterán
válasz burgatshow #254637 üzenetére
Ez elég szomorú, kiábrándító. Nincs semmilyen megoldás, hack-elés, külső program, bármi?
free your mind
-
vatoloco26
tag
[kép] Sziasztok,
valakinek ötlet hogy tudom ezeket az opciókat elővaràzsolni?
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vatoloco26 #254736 üzenetére
Ha elkezded írni, nem jelennek meg?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudnám a naptárba “bevarázsolni” a kontaktokhoz beírt eseményeket? A születésnapokon kívül semmit nem jelenít meg, mindegy hogy az névnap vagy évforduló Köszönöm!
-
ferikek
aktív tag
válasz Kbali #254727 üzenetére
Aham, igy mar ertem. Tehat a sok ‘utangyarott’ szeviz hiaba irja meg hirdeti h gyari alkatrez, az nem az. Es kb beszereznek mindjuk egy szar kijelzot alirol, es 10-20 szoros aron beepitik az ocskat…
es ezert mindtak utolag egy ipad kijelzote h megsem gyari hanem felujitott, azaz gyari kijelzore raknak egy uveget es kesz…hat kar akkor kuka a regi se, koszonhetoen a kokler azervizeknek… -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
#Otthoni automatizálás probléma
Van 2 db Meross okos aljzatom amibe 1-1 állólámpa van bedugva és működik, ahogy kell. Viszont szerettem volna beállítani egy automatizálást az alábbi paraméterekkel, de nem működik:- amikor hazaérek
- este/éjszaka (időszak beállítva napnyugtától napkeltéig)
- akkor ez a 2 lámpa felkapcsolódikHa a tesztelésre nyomok, akkor működik, de élesben nem. Mi lehet a probléma?
Köszönöm!
(Hasonlóan nem működik az sem, hogy egy bizonyos időpontra magától felkapcsolódjon)
- mozi bolondéria -
-
burgatshow
veterán
válasz HoldfenyLuna #254741 üzenetére
A gyári megoldás csaka szülinapokat tudja, a többihez valami más alkalmazásra van szükség (már ha van ilyen).
-
devil-k
nagyúr
-
félisten
válasz burgatshow #254746 üzenetére
Family WALL-E, mint 3rd party app tudja.
-
_ak_
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest