- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
honeypot #254972 üzenetére
Szia!
Érdekes amit írsz, nekem sosem volt még ilyen gondom vele, feleségemnek sem, mindkettőnknek i11 van. Szerintem itt más lesz a ludas. Kis esélyt látok rá, hogy mindkét i11-nek lenne valami szoftveres, hardveres hibája.
Milyen alkalmazásban próbáltátok? Nekünk facetime és messenger hiba nélkül megy, egyedül akkor van gond, ha a sávszélesség gyenge, ha elutazom akkor a hoteles wifik nem mindig a legjobbak..
-
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
válasz
honeypot #254707 üzenetére
Wifi triangulation mond valamit? Az ellen semmi sem véd csak ha lecsatlakozol a netről teljesen. Használhatsz te VPN-t vagy kikapcsolhatod a GPS-t, de ha neten vagy simán belövik hol vagy. Nem tudsz elbújni.
INGJOKE: Ha folyamat mozgásban vagy mindig másik neten vagy akkor nehzebb azért. Ki lehet játszani valahogy de nem egyszerű.
-
-
AsusBoy
senior tag
válasz
honeypot #254227 üzenetére
Lenyeg a lenyeg valamit nem tamogat ipv4vagy 6ot.
szerintem lattad mar itt forumon vagy a telenor forumán, hogy sok a panasz akinek adatkártyája van és nem működik a mobilinternet.
Ez a sim nem hangalapú ezért a Mi esetünkben az apn-t attkell irjuk "online"ról "net"re de egyszeruen nem mukodik.
Kozosoen dolgozik a telenor és az apple hogy megoldjak ezt a problémát de ez mar szeptember vegetol megy es nincs mar kedven varni. Vhogy nem lehet vissza frissíteni??? -
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
honeypot #250410 üzenetére
Ez okes egészen addig ha valakinek van AW-ra pénze, ha nincs csak kevesebb (vagy nem akar költeni rá), akkor bizony venni lehet más márkát is, ne legyünk ennyire elvakultak. Nem mindenkinek van igénye arra amit leírtál, sokaknak elég ha látja télen amikor hívja valaki, üzenetet meg tudja nézni, stb.
Annyi embert ismerek akinél AW a kezén, de óra szinttől többre nem használja, de pénze volt rá.
-
válasz
honeypot #250410 üzenetére
Honor Magic Watchommal sem voltam elégedett ios alatt.
Értesítések faék egyszerűek,nem tűnnek el az óráról ha a telón megnéztem őket.
Ha bt hatótávon kívül került az óra sokszor nem akart magától visszacsatlakozni,csak manuálisan ment,de úgyse mindig.Többször az óra újraindítása segített csak.
AW után rohadtul hiányzérzetem volt a Honorral.
Jóformán a faék értesítéskezelésen,az óráról lebonyolított telefonbeszélgetéseken (talán 3x használtam) és a fitness funkciókon kívül semmire se volt jó.
El is adtam és visszatértem AW-ra.Sajnos,vagy nem sajnos ha iphone-nal rendesen együttműködő sok funkcióval bíró óra kell valakinek akkor az AW-nak nincs rendes alternatívája.
Ha valaki beéri alap fitness funciókkal és értesítéskezeléssel akkor meg felesleges 50-100k közötti összeget elkölteni,arra bőven jó egy Mi Band is.Persze ha valakinek elsődleges a stílusos kinézet akkor az drágább lesz.
Droidhoz vásárlás esetén azért egyszerűbb a dolga van a vásárlóknak,persze nem minden esetben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest