Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
félisten
-
veterán
válasz honeypot #250410 üzenetére
Honor Magic Watchommal sem voltam elégedett ios alatt.
Értesítések faék egyszerűek,nem tűnnek el az óráról ha a telón megnéztem őket.
Ha bt hatótávon kívül került az óra sokszor nem akart magától visszacsatlakozni,csak manuálisan ment,de úgyse mindig.Többször az óra újraindítása segített csak.
AW után rohadtul hiányzérzetem volt a Honorral.
Jóformán a faék értesítéskezelésen,az óráról lebonyolított telefonbeszélgetéseken (talán 3x használtam) és a fitness funkciókon kívül semmire se volt jó.
El is adtam és visszatértem AW-ra.Sajnos,vagy nem sajnos ha iphone-nal rendesen együttműködő sok funkcióval bíró óra kell valakinek akkor az AW-nak nincs rendes alternatívája.
Ha valaki beéri alap fitness funciókkal és értesítéskezeléssel akkor meg felesleges 50-100k közötti összeget elkölteni,arra bőven jó egy Mi Band is.Persze ha valakinek elsődleges a stílusos kinézet akkor az drágább lesz.
Droidhoz vásárlás esetén azért egyszerűbb a dolga van a vásárlóknak,persze nem minden esetben. -
félisten
válasz honeypot #250410 üzenetére
Ez okes egészen addig ha valakinek van AW-ra pénze, ha nincs csak kevesebb (vagy nem akar költeni rá), akkor bizony venni lehet más márkát is, ne legyünk ennyire elvakultak. Nem mindenkinek van igénye arra amit leírtál, sokaknak elég ha látja télen amikor hívja valaki, üzenetet meg tudja nézni, stb. Annyi embert ismerek akinél AW a kezén, de óra szinttől többre nem használja, de pénze volt rá.
-
félisten
-
-
válasz honeypot #251956 üzenetére
Feltettem, ez a mindenen is(iPhone+Watch) nagyon tetszik. Át is nyargaltam rá és biztos ami biztos, a beállító kódokat is kimentettem egy külső titkosítosított tárolóra
Köszi a tippetGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Gubu0101
veterán
válasz honeypot #253552 üzenetére
Amúgy,úgy néz ki,hogy észheztért a hotspot(telenoros).Most csináltam egy próbát,wifi/usb és ami eddig nem működöt az ipv4 hiány miatt,az most működik.
PS5 volt még nállam a gond,de azt majd csak jövőhét végén tudom kipróbálni.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
AsusBoy
senior tag
válasz honeypot #254227 üzenetére
Lenyeg a lenyeg valamit nem tamogat ipv4vagy 6ot.
szerintem lattad mar itt forumon vagy a telenor forumán, hogy sok a panasz akinek adatkártyája van és nem működik a mobilinternet.
Ez a sim nem hangalapú ezért a Mi esetünkben az apn-t attkell irjuk "online"ról "net"re de egyszeruen nem mukodik.
Kozosoen dolgozik a telenor és az apple hogy megoldjak ezt a problémát de ez mar szeptember vegetol megy es nincs mar kedven varni. Vhogy nem lehet vissza frissíteni??? -
félisten
-
-
GreenGoblin
őstag
válasz honeypot #254707 üzenetére
Wifi triangulation mond valamit? Az ellen semmi sem véd csak ha lecsatlakozol a netről teljesen. Használhatsz te VPN-t vagy kikapcsolhatod a GPS-t, de ha neten vagy simán belövik hol vagy. Nem tudsz elbújni.
INGJOKE: Ha folyamat mozgásban vagy mindig másik neten vagy akkor nehzebb azért. Ki lehet játszani valahogy de nem egyszerű.
[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Noxy
veterán
válasz honeypot #254707 üzenetére
Minden szolgáltató a cellák alapján pontosan tudja hol van, (volt) a telefon. Hiába van kikapcsolva a GPS.
Ezt meg bizonyos szerveknek ki is adják, ha kérik.
Nem véletlenül vetettek véget, a korlátlanul vásárolt prepaid SIM kártyáknak.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
GreenGoblin
őstag
válasz honeypot #254717 üzenetére
Mi van?
Wifi triangulationhoz hogy jön a hozzáférés? Ha fent vagy neten tudják hol vagy méghozzá elég pontosan. Mit nem lehet ezen érteni? IOS sem véd és gátolja ezt meg. Szerintem ezt ki is veséztük. Léphetünk tovább.
Javaslom guglizd meg ezt a témát.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz honeypot #254972 üzenetére
Szia!
Érdekes amit írsz, nekem sosem volt még ilyen gondom vele, feleségemnek sem, mindkettőnknek i11 van. Szerintem itt más lesz a ludas. Kis esélyt látok rá, hogy mindkét i11-nek lenne valami szoftveres, hardveres hibája.
Milyen alkalmazásban próbáltátok? Nekünk facetime és messenger hiba nélkül megy, egyedül akkor van gond, ha a sávszélesség gyenge, ha elutazom akkor a hoteles wifik nem mindig a legjobbak..
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest