Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
3GS-hez szeretnék adatkábelt venni. Eléggé finnyás a drága. T-Mobile-nál vettem majd' 3k-ért egyet, de szinte azonnal széthullott.(mondjuk ez nem a telefon hibája ) Egy másikkal pedig folyton azt írja ki, hogy "A töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel!"
Van valami konkrét típus esetleg? Mot ezt néztem ki.
Ezekről vélemény? (3GS-hez lenne szintén)
Dock
Adapter
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok! Ha a 3gs-emet megfrissítem 5.1.1-röl 6.1-re mi várható teljesítmény tekintetében? Nem lassul be? Érdemes feltenni? JB nincs, gyári teljesen. Köszi!
Update utàn vissza tudok állni az eredeti verzióra ha mégse jönne be? Hogyan?[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
3GS-re (és iPad2-re)keresek olyan alkalmazást ami ingyenes és le tudom vele játszani a filmeket a NAS-ról.
Létezik ilyen?
Már egy ideje bújom a net-et, de nem találok megfelelőt.
Nagy segítség lenne, ha tudna valaki súgni...
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Az OFF topicban feltettem ezt a kérdést.
Hátha akad itt valaki aki már találkozott ezzel a jelenséggel.
Köszönöm! -
zsolthee
senior tag
válasz zsolthee #152658 üzenetére
Lehet félreérthetően fogalmaztam. Olykor előfordul, hogy a telefonon lévő videok egy része átmásolás után a számítógépen lejátszhatatlan. A nyararalási videoim között volt 2 amit ha áttettem gépre, nem tudta egy lejátszó sem értelmezni. A többi hibátlan volt, win10 alatt vitte a beépített player. Most az egyik kollégám telefonján van ugyan ez.
Számít esetleg az, hogy milyen alkalmazás segítségével végzem a másolást? Legtöbbször ugy csinálom, hogy USB-vel rádugom a gépre és a windows intézővel kikeresen a telefon meghajtóján a videokat és copy+paste. Volt olyan is hogy a NAS-ra wifi-n toltam fel de akkor is ugyan az volt -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Kb másfél hónapja használom a T-től vásárol, 0km-es iPhone 6-ot. Mióta kijött az iOS 11 (bár nem tudom, hogy ez a valódi ok vagy sem) olyat tapasztalok, hogy néha a kijelző teljesen "lefagy". Semmire nem reagál hosszú másodpercekig. Viszont ha lezárom majd újból feloldom a képernyőt, akkor újból működik.
Ez szerintetek szoftver vagy hardver probléma? -
zsolthee
senior tag
válasz zsolthee #177737 üzenetére
Elárulom akkor a válasz: kijelző hiba volt Szervizes szerint a gyenge szerkezeti hibából adódik a jelenség előfodul. Ha az átlós sarkok mentés picit megfeszítjük az ilyen kijelzőt, akkor rögtön reprodukálható a probléma.
Más jellegű, immáron biztosan nem hadrver probléma: feleségemmel gyakran imessage-ezünk. Az elküldött üzenetemre az Ő válasza feljebb jelenik meg, mintha időben előbb válaszolt volna. (időutazó?! )
Tapasztalja ezt valaki rajtam kívül?
iMessage újraindítva mindkettőnk készülékén. Azóta telefont is cseréltem (nem emiatt ) -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy iPhone 4-et 7.1.2-ről downgrade-elni iOS 6-ra. Szoftveresen soha nem volt piszkálva. Teljes törlés után került elő a fiókból, nulla mentéssel.
Tudnátok ebben segíteni? Nem hivatalos megoldásokkal nincs tapsztalatom, de minden infot szívesen fogadok, akár privátban is.
Családban lenne rá szükség, de kicsit használhatóbb lenne a régi rendszerrel. Ezzel még a menü is döcögős.
Na meg a régi, nosztalgikus érzéseket keltő felület is hiányzik.
Köszönöm! -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Szeptember vettem egy ilyen bluetooth headset-et iPhone 8 Plus-hoz.
Tök jól működött egy darabig, egyszer csak hívásoknál nem lehetett benne semmit hallani. (Játék vagy video közben van hang!) Nem tudom, hogy az iOS 14 frissítéssel függ -e össze vagy csak engedélyt kellene adni a mikrofon használatára? Pedig az is van neki, mert világít hívás közben a kis sárga pötty a jobb felső sarokban.
Kipróbáltam egy másik platformon, ott minden tökéletesen megy.
Mi lehet az ok? Esetleg tippek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest