Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Sztm meg tök h.ség főleg mobilneten képeket, videókat küldözgetni, amikor meg is lehet osztani egy link-l. ( a jegyzetet is)
(Ha nem használ iCloud-t a fotókhoz, akkor viszont küldeni kell.)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz insight #232385 üzenetére
Én éjjel mindig töltőn hagyom, de most kipróbáltam, hogy mennyit merül. Nálam nincs kikapcsolva egyáltalán semmi, a helymeghatározás is engedélyezve van az appoknak, minden rádiós egység be van kapcsolva és dual sim van. Így 23:00-kor levéve a töltőről 7:30-ig 5%-ot merült. (Xr, ennek elég jó az akkuja, a telefon megjelenéskor lett véve szóval 2 éves. Töltögetve összevissza volt.)
-
domerator
veterán
válasz insight #232385 üzenetére
Nalam is tobbet merul mint az eddigiek (mondjuk a 4%/h kicsit sok), olyan 2-3%/h lehet szerintem, ugyhogy ma atneztem az osszes beallitast ami huzhatja az akkut (alk frissites, siri, helyzet stb), majd ma ejjel meglatom milyen lett (persze elotte reset)
Amugy meg az ejjeli wireless lassu toltes lesz a rendszeres es akkor nem lesz ilyen gondom, de lehet hogy egy sima 5W adapter fogja kimeletesen tolteni ejjelente.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
legenda
Messengeren ha egy fényképet akarok megosztani egy csoportban például, akkor nem szeretnék linkelgetéssel kínlódni, meg a többieket sem arra kényszeríteni, hogy még külön linkre kelljen kattintaniuk - pláne, ha olyan képet lövök, amin már kicsiben is látszik a poén, nagyításhoz sem kell rápöttyinteni.
A mobilnetet sem értem, miért kellene, hogy korlátozó tényező legyen, manapság már nem jellemző szerencsére.
Amely csoportba ma reggel például tettem be fényképet, nem csak nekem, hanem minden más tagnak is elhasználhatatlanul nagy mobilinternetes adatkerete van havonta a céges előfizetésen, na nem teljesen korlátlan, csak 406 GB.
Van ugyan több tagnak is iPhone, de nem lenne jó szerintem ez alapján egy platformra beszűkülni, mert amellett sok más gyártó készüléke is, viszont pont ezért is jók a különböző közösségi alkalmazások, amik ilyen szempontból összefuttatják a szálakat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
minimumgame
tag
"Az iOS 13 és újabb rendszereken mindkét telefonszámmal folytathatók hang- és FaceTime-hívások, valamint küldhetők és fogadhatók iMessage-, SMS- és MMS-üzenetek.2 Az iPhone egyszerre egy mobil adathálózatot tud használni."
Dual SIM-em van, az miért van, hogy csak az egyik (e-sim) telefonszámomról enged imessaget küldeni ?
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Az hogy neked elhasználhatatlanul nagy mobilkereted van, az egy dolog, és sztm ez sem ingyen van.
Nem mindenki, sőt sokan nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ekkora adatkerete legyen.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz minimumgame #232407 üzenetére
Beállítva jól van? Nekem mind a kettőről enged.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Tök laikusként kérdezem.Adott egy 6 os voda kártyaval és adott egy 7+ amiben digi kártya van.Mivel a digi kártyát csak a net miatt használom arra gondoltam hogy a 6 osba tenném az 50 est és hotspotként megosztanám a netet a 7+ ra.
érdemes vele foglalkozni? Ha igen hogy tudom megcsinálni adatvesztés nélkül?? Föleg az sms ek kellenének mind a kettőről, meg a fotók!
üdv -
legenda
Nekünk, mint dolgozóknak, egy fillérbe sem kerül.
De nem csak ebből indulok ki, a privát előfizetések tekintetében is egyre jobb arányú már szerintem a nagyobb adatkeret.
Március óta home office keretében dolgozok, de nem nagyon szoktam wifi hálózatra átnyomni itthon sem az iPhone-t sem és általában így is csak 4-5 GB szokott elfogyni havonta, igaz, ha a privátot használom - felváltva szoktam attól függően, hogy kell a hívás mellé mobilinternet is, vagy sem, mert a cégesen nincs bekapcsolva a VoLTE -, azon bizonyos közösségi és egyéb alkalmazások/felületek meghatározott használat mellett nem fogyasztják az adatkeretet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kislaci
senior tag
Digital av lightning adaptert érdemes lehet venni használtan? Tönkre szokott menni? Illetve ha újonnan veszek, játszani kontrollerrel élvezetes lehet, vagy szaggathat tvn? Köszi
-
SharpSA
veterán
válasz TheBikerider #232345 üzenetére
Sajnos a helyzet változatlan. Melyik szervizbe érdemes vinni, ahol jók a tapasztalatok? Május végéig garanciás a készülék.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
veterán
válasz SharpSA #232415 üzenetére
iStyle. Garanciás szerviz. Interneten (google) válaszd ki, amelyik neked szimpatikus. Szerintem....
Szerencsére nekem nincs ilyenben mostanában tapasztalatom. Anno 5 éve voltam Andrássy úti iStyle-ban utoljára. Akkor gyorsak és készségesek voltak. Hogy most, 2020-ban mi a helyzet az iStyle-al, fogalmam sincs.....ès remélem nem is leszVagy kiviszed Bécsbe. Ott az Apple hivatalos APR boltja. Ott tuti hogy a kedvedben járnak és gyorsan intézkednek.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ILLDisPozed
aktív tag
[link]
Ha valaki szereti az ilyesmiket: töltés animáció beállítás ios 14-en.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
legenda
válasz lugosi #232419 üzenetére
Igen, csökkentettben megy fel.
Nem szoktam ilyen szempontból nézegetni, mert úgy olyanokat teszek fel, amiknél nem igazán számít a tömörítés, de most direkt ellenőriztem kíváncsiságból, az ötöde lett a fénykép mérete a ténylegeshez képest.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SharpSA
veterán
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Ahol a touchID használható, ott a faceID is?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is problémás a Messenger a legutóbbi frissítés óta?Ma délelőtt frissült automatikusan, azóta nem tudok küldeni képeket senkinek, fogadni viszont tudok. "Nem sikerült elküldeni" üzenet fogad helyette.
Többen jelezték külföldi fórumokon (Facebook subreddit-en) különböző iPhone modelleken szintúgy a dolgot.Plusz én kipróbáltam a Win10-es Microsoft Store-os Messengert is, és ott is fennál a hiba, sima böngészőben (Chrome) viszont nem.
Véleményem szerint valamilyen szerveroldali gond lehet ez, vagy nem tudom// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
veterán
-
Norbi887
aktív tag
válasz balinlin #232430 üzenetére
Úgynéz ki elég elterjedt lehet a gond, kezdik a hírportálok is lehozni a dolgot.
[link]// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
veterán
-
georgina.h
friss újonc
válasz lugosi #232403 üzenetére
Szia!
nekem is ugyanez van az iphone 12-vel, akárhogy próbálom messengeren nem megy át a kép. Piros felkiáltójel van...
Ti találtatok rá megoldást?
Amúgy a viberen is hasonló gondom volt tegnap, csak ott a videóval, ha a hdr be van kapcsolva, akkor viberen a videonak csak hangja van de a kép helyett csak kék kijelző volt... -
Sungoo
addikt
válasz georgina.h #232436 üzenetére
Előtted kettő hozzászólás...
-
georgina.h
friss újonc
Ngtx!
Megpróbáltam több képpel egyszerre. Úgy nekem is működik..[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. A TIKTOK alkalmazásból ha le mentek egy videot androiddal akkor simán másolhatom tovább gépre. Ezzel a telefonnal is vagyis az Iphone-al is ugyan úgy simán menti a videokat és másolható tovább bárhova?
-
Zool64
friss újonc
Sziasztok, google sem tudott segíteni, itt is visszaolvastam, kerestem, nem találtam megoldást, ezért felteszem kérdésként: IOS 14 - akár fotó, akár safariban - a megosztásnál eddig felajánlotta a Messenger-t. kb 2-3 hete eltűnt és nem találtam, hol lehet megadni, beállítani. Mesengert töröltem, újra telepítettem...semmi. Van valakinek ezzel kapcsolatban ötlete. Előre is köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest