Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mykl
tag
Iphone 5-nek kellet már valakinek kijelzőt cserélnie?
Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
van valami olyan app amivel a Gmail Névjegyeimet tudom használni?
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan appot amivel meg tudom kezelni a google contacjaimat. Nem szinkronizálni szeretnék!!!!
Csak olvasni, tárcsázni, stb. (esetleg egy egy kontaktot átmásolni közüllük a telora!Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
válasz szekfizsolt #28022 üzenetére
Őszintém mi az a funkció, vagy használat ami miatt JB-zitek a telót? (és anélkül nem élte az élet
-
Mykl
tag
válasz Totheground #28073 üzenetére
Látom ez már nem forum hanem Chat!!!
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Elejtettem az Iphone 5-ömet pont arra a sarkára ahol a kamera van. Ezzel nem is lenen gond nem tört össze, de azóta nem fokuszál a kamera. Vagyis fokuszál csak közelre! Elindítom a kamerát, éles a kép majd megjelenik a fokusz kocka befokuszál és minden homályos lesz!
Arra gondoltam hogy elmozdult esetle(de ez szabadszemmel nem látszik, vagy nem feltünő) és az üveglapra fokuszál! Fokusznál a nagyon közeli tárgyak élesek!
Találkoztatok ilyennel? javítható?
Köszi
MYklJobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Biztos volt már szó róla de nem találom sehol a topikba, hogy mi az oka annak hogy IOS7 óta a bejövő hívásoknál nem mindíg jelenik meg az elutasítás gomb.
Semmi szabályszerűséget nem találtam még hol ott van a zöld felvétel mellet a piros elutasítás hol pedig az egész csík egy zöld felvétel.
Mitöl van ez?Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Vásároltam Iphone 5s-hez kemény átlátszó tokot! A tok rápattintható volt és gomboknál és a lkameránál kivágott.
4 napos használat után a telefon széle ("esztregált" fém szélénél) totál karcos lett. Gondolom apro kosz szemek mentek a tok alá és dörzsölődött.Ti jártatok így???
Tudtok valami jó minőségű tokot, és foliát ajánlani?
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Az 5-ösöm lecseréletem 5S-re és azóta az állapotsorba állandóan ott a kis nyil hogy a GPS aktív. Ez a régi nem volt, és itt nem tudom kikapcsolni. Mi ennek az oka?
-
Mykl
tag
LinkedIN probléma!
A LinkedIN beimportálta a névjegyeket au iCloud névjegyzékbe. Ez még nem is lenne gond, de mindenki szülinapját egy nappal korábbanra rakta! Elég kellemetlen mikor emiatt egy nappal előbb küldöm a szülinapi üdvözlést!Járt még így valaki? Mi a amegoldás?
-
Mykl
tag
Va erre valakinek valami ötlete?
LinkedIN probléma!
A LinkedIN beimportálta a névjegyeket au iCloud névjegyzékbe. Ez még nem is lenne gond, de mindenki szülinapját egy nappal korábbanra rakta! Elég kellemetlen mikor emiatt egy nappal előbb küldöm a szülinapi üdvözlést!
Járt még így valaki? Mi a amegoldás?Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Olyat csinál időnként(kb havonta 1x) az 5S készülékem, hogy a menü gombra nem lép ki a programból, a dupla klikre pedig nem hozza fel a taskokat. Így nem tudok kilépni, és programot váltani. Csak a készülék kikapcsolása és újraindítása oldja meg.
A gomb nem hibás, mert a VOICEOVER-t hosszan nyomva be tudom kapcsolni, és a 3 klikre beállított funkció is működik.Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a gond?
-
Mykl
tag
A Iphone 5S-em elkezdet olyat csinálni hogy mikor töltöm melegszik mint állat(mondjuk ezt alapbol csinálja)
de most megjelenik egy sárga csík az LCD kijelző bal oldalán hosszába!Tapasztaltatok ilyet? Van megoldás?
-
Mykl
tag
senki nem tapasztalt ilyet????
A Iphone 5S-em elkezdet olyat csinálni hogy mikor töltöm melegszik mint állat(mondjuk ezt alapbol csinálja)
de most megjelenik egy sárga csík az LCD kijelző bal oldalán hosszába!
Tapasztaltatok ilyet? Van megoldás?Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
LTE
Sziasztok!
Egy Iphone 5s készülékek van szolgáltató független Vodafone kártyával. Hivatalosan engedélyezve van az LTE de nem tudom használni. A beállításoknál a Mobiltelefon menüben a Hang és adatnál csak 3G, 3G, 4G lehetőség van!
Hogy tudom az LTE-t beállítani?Köszi
MyklJobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne
1. Rendeltem egy iPhone 7 Pluszt ami holnap megérkezik. Ennél a szériánál van a csomagoláson fólia, vagy honnan tudom ellenőrizni hogy bontatlan a készülék?
2. Biztos sokszor volt már téma de mit javasoltok, az akkumulátor első használatának. Azonnal töltő 10 órán át. vagy elsőnek merítse le az ember és utána töltő!Köszi
-
Mykl
tag
iPhone 7 Plus hátlapi kamera sérülékenység
Sziasztok!
Nagy ugrást tettem mert az 5S készülékemet cseréltem le egy 7Plusra!
Mivel kimaradt a 6-os széria ezért nekem teljesen új hogy a hátoldali kamera teljesen "kilóg" a készülékből.
Ráadásul tokban van, de még így is a kamera érintkezik elsőként az asztallal.
Mi a tapasztalat?(6-osoknál is) Mennyire sérülékeny? Mennyire fog karcolódni?
Alapvetően pont a fotózás miatt vettem ezért nem szeretném ha 1-2 év múlva nem lehetne normálisan használni karcolások... stb miattKöszi
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Van Apple Carplay tapasztalatotok?
Tök jól működik, viszont a Waze nem bírtam előhozni! Egy KIA-val akarom használni, ez lehet hogy egyéni dolog a KIA-nál és nem fog működni. Meg se jelenik az ikon!Köszi
-
Mykl
tag
PAYPASS
Sziasztok!
Az Iphone XS-re lehet már valamilyen applikációval paypass kártyát beállítani?Köszi
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Az alábbiakba kérném a segítségeteket:
Vettem egy új iPAD Air 3 készüléket, és felraktam rá ugyan azt az Icloud fiókot ami a Macbookomon, és a Iphonomon van.
Le is szinkronizálta az összes kontaktomat, jelszavamat, fotókat, stb. viszont a másik két eszközömön van beállítva kb 8db e-mail fiók amiket nem.
Ezeket miért nem szinkronizálta?
A Beállítások Icloud menüben a mail szinkronizálás ki van pipálva...Mi a megoldás?
Köszi
-
Mykl
tag
-
Mykl
tag
sziasztok,
nagyon sok helyen keretem hogy.Pegasus kémprogram milyen módon tud egy iphone OS-be települni de nem igazán találtam semmit.
Lehetséges lehet ez? Iphonebol is ki tudtak olvasni adatokat?Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest