Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200560) bodorjanos


bodorjanos
aktív tag

Sziasztok!

Nemrég találtam a topikra, de olyan végtelen sok hozzászólás van benne, hogy nem próbálom meg kicsemegézni az engem érintő kérdéseket. Ezért bocs előre is és azért is, mert gondolom már 1000x kitárgyalt témát fogok boncolgatni :)

Van egy iphone SE-m lassan 2 éve. Nincs is vele gondom, de gondolkodom, hogy előrelépjek. Próbáltam közben androidos telefonokat is, de valahogy az SE kompakt mérete nagy előny számomra. Persze a 6 colos faltól-falig androidos kijelzők tuti jól néznek ki, de napi szinten zavar, hogy ha mondjuk elmegyek bringázni nem fér a teló a zsebembe, stb.

Nézegetem, hogy mire lehetne érdemes váltani ésszerű összeghatáron belül. Természetesen legyen szép, jó, gyors, stb :)

Mondjuk, ami nagyon fontos lenne számomra, hogy lehessen vele jó képeket csinálni a nyaralás alatt. Nem kell a P30 pro teljesítménye ilyen fronton természetesen, de legyenek szép éles, nagy dinamikájú képek. Én az SE kamerájával is egészen ki voltam békülve...

Ami most gondolkodóba ejtett az az iphone 7 és a 8. Már 160 környékén lehet 8-as szerezni, ami vállalható lenne, de az üveg hátlap és az üzemidő miatt félek tőle kicsit.

Van valakinek tapasztalata az SE -> 8 váltásról? Méret miatt nem jön szóba a plus verzió. Az x és az xr pedig már drága nekem. Aki váltott milyen élményekkel gazdagodott? :) Az üzemidő és a kamera összevetése érdekelne elsősorban az SE-8 viszonylatban.

A hátlap mennyire törékeny? 1-2x eldobom a telefonjaimat évente sajnos :( Gondolom jó tokkal lehet csökkenteni a törés veszélyét.

Ha valakinek van kedve a fenti témában írni pár gondolatot, azt megköszönném nagyon!

János

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.