Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
spykedd
tag
Sziasztok!
A mai naptól én is büszke iPhone 5 tulajdonosnak vallhatom magam. Eddig tökéletes, viszont egy kis dolog mégis zavar benne: ha a kezemben tartom, és másik kezemmel (mutatóujjal pl) elkezdem kopogtatni a hátlap felső részét (kb az almától felfelé), vmilyen halk zörgő hangot ad ki. Nem tudom találkozott-e már valaki itt ezzel a problémával, de örülnék ha tudnátok segíteni
szerk: bocs, hogy nem olvastam vissza, de most estem haza
[ Szerkesztve ]
-
spykedd
tag
Sziasztok!
Szeretnék számkódot vagy jelszót beállítani a fényképekhez, de eddig nem jöttem rá, hogy hogyan kellene ezt megoldani. Van erre alap beállítás, vagy valami külön program kell? Elnézést, ha ez valami alap dolog, de ez az első iPhone-om
Egyébként azt vettem észre, hogy a wifi elég rapszodikusan viselkedik (i5). Van amikor teljesen jó, és van amikor 3-4 frissítés után sem akarja betölteni az adott oldalt/programot. Tuti, hogy nem a netkapcsolattal van a probléma, mert már 3 különböző helyen is előfordult. Ilyenkor átváltok 3G-re, úgy behozza amit kell aztán visszakapcsolom a wifit, és ezután működik egy darabig rendesen. Nem tudom mi okozhatja ezt
-
spykedd
tag
Értem, köszönöm.
-
spykedd
tag
Én is megosztanám az akksihasználatról lőtt képemet. Szerintem elég jó adatok
(játék, wifi+3g netezés, tegnapi keynote-ból kb 20 perc stream, zene)[ Szerkesztve ]
-
spykedd
tag
Helló!
Ár/érték arány miatt szerintem kevesen szoktak Apple termékeket vásárolni, bár attól függ kinek, mit takar az "érték". Nekem például ez az első iPhone-om, de semmi pénzért nem cserélném le másra, nyugodt szívvel tudom ajánlani. Viszont gondold végig, hogy mire szeretnéd használni (ki tudod/akarod használni a tudását) és ha úgy gondolod hogy az iOS a neked megfelelő rendszer akkor szerintem rendeld is meg most rögtön.
-
spykedd
tag
A Battery Doctor nevű app szerint (100% töltöttségnél) Internet Wi-Fi-n 9 óra, Internet 3G-n 8 óra. A képen azért van wifi jel, mert amikor készült akkor éppen wifi-re volt csatlakoztatva. De pl a keynote-ot 3g-n néztem, és nem vettem észre, hogy sokkal jobban merítené, mint a wifi-s netezés vagy videózás (igaz nem is arra koncentráltam, hogy azt nézegessem, hogy hány százalékra csökkent a töltöttség ezek használata után)
-
spykedd
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb app arra, hogy online tudjam hallgatni a saját zenéimet (ha van egyáltalán ilyen)? Arra gondolok h otthon feltöltöm a számokat valami "felhő lejátszóba" és út közben ugyanúgy tudom hallgatni őket, mint a beépített zenelejátszón. Csak mert már elegem van az iTunes-féle zeneszinkronizációból...
-
spykedd
tag
Az mitől lehet, hogy lezárt állapotban rezeg a telefon (i5), de semmilyen értesítés nem jelenik meg, sötét marad a képernyő. Feloldás után sem látok semmit ami miatt jeleznie kellett volna. Eddig egyébként csak néma üzemmódban csinálta ezt, de most rendesben is előfordult. Egyébként duplán rezeg, és olyan hangot ad, mintha üzenet érkezett volna.
-
-
spykedd
tag
Ha újra kell rakni a gépemen a windowst, akkor milyen mappákat, fájlokat szükséges lementeni ahhoz, hogy az újratelepítés előtti iTunes állapotot (zenék, playlistek, appok stb) vissza tudjam állítani?
-
spykedd
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy azt be lehet-e állítani a telefonon (i5), hogy az App Store a magyar alkalmazásboltot mutassa, az iTunes viszont az amerikai zenei listákat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest