Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ10Đ4
aktív tag
Valaki esetleg egy olyan programot ismer...?
Ami a névnapokat mutatja.. Értesítésnél vagy akármi..
pl: 0:01 kor Értesít hogy, most ennek a névnapja van.. vagy be lehet állítani hogy, mikor jelezze naponta vagy akármi ilyesmi"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
Szafter
tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 4S készülékem 5.1.1-es rendszerrel és szeretném rá újra felrakni, frissen, de akárhogy is próbálom az iTunes az 1602 és 1601-es hibakóddal zaklat. DFU módban is próbáltam. Absinthe/Rocky Racoon jailbreak volt rajta és megpróbáltam eltávolítani az iFile fájlkezelővel és azóta a boot logónál tovább nem jut. Ekkor elkezdtem próbálkozni a Restore-al...
Valaki tudna segíteni?
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
Đ10Đ4
aktív tag
-
DanielK
addikt
válasz Tibee86 #18279 üzenetére
Ez szart sem ér. Volt ilyenem. A dock része még ok, az bírta. A jack része viszont 2-3 kivétel után elszakadt. Alig tudtam kiszedni.
A dock része meg macerás. Minden este kivenní majd visszatenni. Volt többször hogy elfelejtettem, így inkább hagytam a p*cs*ba. Vaterán vettem 500ftért. -
csendes tag
Amúgy olyan frissítést mikor dobnak, ahol kicsit a nézet is át lesz gyúrva??
-
kasee
aktív tag
Hello!
Segítsetek pls.
Adott egy 3g iphone, 3.1.3 volt rajta talán, itunes feldobta hogy 4.1.2 re frissithető.
Le is futott minden rendben.Majd bekapcsolt és itunes felirat, kábel kép jelenik meg.
Ha összekötöm, az Itunes azt dobja ki , hogy nem támogatott sim kártya van a telefonban.
Ha feloldom a bill zárat, csak segélyhívás t lehet.
Hogy tudnám ezt helyrehozni??
Eddig nem nagyon foglalkoztam apple-l, androidban otthon vagyok.
Megköszönnék egy leírást ha van a helyrehozáshoz
köszi[ Szerkesztve ]
-
TriplaT
csendes tag
Szevasztok!
kéne egy kis segítség!
ami van: iphone 4 - itunes 10.6 - totalcommander - T-potami nincs : nem kapcsolódik a telóval ezt irja ki hogy :
"could not load itunesmobiledevice.dll check your itunes installation"
tud valaki ebben segíteni ? vagy volt már ilyen valakinek ?
köszi! -
Scoobyka
addikt
Amugy ki mire eskuszik...szilikon,kemenytok,bumper vagy mas? Mi vedi leginkabb a 4/4s-t illetve az 5ot?
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor jön ki i4 ios 6.01-re JB?
-
TriplaT
csendes tag
megoldottam winscp-vel az elöbbi gondom
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Scoobyka #18326 üzenetére
Én most egy teljesen átlátszó vékony műanyag bumpert vettem i4-re, de még nem érkezett meg. Kíváncsi leszek rá.
Ezen kívül rendeltem egy szilikon tokot is, de főleg inkább a mintája miatt, amúgy nem tetszenek a szilikonok. (Tuti, hogy ritkán lesz használva, de legalább olcsó volt és tetszik kinézetre.)
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A tetű lassú 6.0.1-el lehet valamit kezdeni 3GS-en, hogy kicsit használhatóbb legyen?
Van valami trükk, hogy az iTunes-ban a zenéket valahogy mappa szerint lehessen rendezni, nem a b.zi ID3 Tag alapján?
Illetve utolsó láma kérdés, hogy tényleg csak úgy megoldható a fájlok készülékre másolása, ha azokat a gépen is megtartjuk? Pl. teszek fel fotókat a telefonra. Ez idáig oké. De ha nem tartom meg azt a mappát, amit előzőleg feltettem, akkor ha újakat akarok feltenni, akkor az előzőeket törli. Hogy van ez most normálisan?
Ha nincs SHSH mentésed, akkor nem tudsz már visszatérni 5.1.1-re?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Kommy
veterán
válasz Tibee86 #18312 üzenetére
gmail-be felveszed a magyar névnapok naptára, a gmail-t beállítod a telefonon elég a naptár szinkron, telefonról safariban, m.google.com bejelentkezel, elvileg itt kell lennie egy sync nevű "programnak", utána ami bejött kiválasztod a készülékedet és engedélyezed a névnapok naptárat és elmented
Ha nincs sync akkor rakd át más régióra a google beállításait az m.google.com oldalon.
-
Csabee.
nagyúr
Ha van egy i4s 5-ös rendszerre, és iphone-on bevan állítva a GMAIL levelezés, és nem mindig kéri le a leveleket, és nem is küldi el őket. Ha újraindítjuk a készüléket akkor normálisan elküldi meg fogadja a leveleket..
Ez mitől lehet??
Üdv: Csabee.
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Adott egy céges iphone 3gs, amin van 415 darab kép amit le kellene mentenem. Sajnos adatkábel nincs a telóhoz. Meg lehet oldani a mentést adatkábel nélkül is? hogyan? Köszönöm előre is.
-
Mela Kehes
addikt
válasz freestailo #18338 üzenetére
Dropbox
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
freestailo
őstag
válasz Mela Kehes #18339 üzenetére
Köszi, de android userként ott tartok, hogy azt se tudom hogy kell az app store-ba belépni hogy letölthessem. Kérhetem kicsit szájbarágósan? köszi
KÖZBEN MEGVAN! yeah
Azt írja this app requires ios 4.3 úgyhogy nem engedi installálni
[ Szerkesztve ]
-
yimm
aktív tag
Helló mesterek.
Olyan app-ot keresek I4S- re ami listázza az összes kimenő és bejövő hívásokat, meg az időtartamot is, hogy kivel mennyit beszéltem. A tárcsázóban csak egy hétre visszamenőleg tudom megnézni, hogy kit mikor hívtam. Köszi -
bigdady
nagyúr
válasz freestailo #18340 üzenetére
ha nincs adatkábel akkor mivel töltöd? 3gs-nél nem szédszedhető a töltő meg akábel?
-
sirszevenap
addikt
Meddig fogja le a + pénzt a kártyámról az App Store, egy alkalmazás vétele után?
Bankkártyával? Hát persze!
-
Blaise
veterán
válasz freestailo #18338 üzenetére
Skydrive, BOX, SugarSync, Cubby....valamelyik csak működik
-
Blaise
veterán
válasz sirszevenap #18345 üzenetére
Ha a 2 EUR zárolására gondolsz, akkor 1-2 hét.
hoppá...PH! Addikt lettem
[ Szerkesztve ]
-
kriskeh
csendes tag
Sziasztok
Van egy 4s-em (ios 6.0.1) és olyan problémám lenne, h nem tölt a telefon csak akkor ha teljesen ki van kapcsolva, valamint szinkronizálni se szinkronizál. Még másik adatkábellel nem tudtam kipróbálni, de szerintetek az adatkábel vagy valami más lesz e a probléma?
Kieg: Ha hálózati töltőre teszem akkor a töltő el kezd zúgni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest