Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Van rá valamiféle mód, hogy egy androidos telefonról átvigyem az SMS-eket és a kontaktokat egy szifonra?
-
maathe
senior tag
válasz HUTCHDB #15339 üzenetére
Ez így nem lenne a legjobb. :S
Viszont találtam egy ilyet: Backuptrans Android SMS to iPhone Transfer
Nem tudom, hogy működhet-e.[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Szerintetek EZ a tok mennyire nőies?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz snooze #15618 üzenetére
Itt épp a színen van a hangsúly. Nekem amúgy tetszik és meg is venném mert alig találok jó tokokat. Elvárás: vékony legyen, ne legyen szilikon és ne zavarjon bele az előlapba, azaz ne legyen magasabb mint a telefon (ilyen pl. amit linkeltem, itt jobban látszik, hogy mire gondolok: [link])
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Egy napja vagyok 4S tulaj, és máris lenne egy kis gondom
Ha AppStore-ból le akarok szedni valamit, akkor felugrik ez az ablak: [link]. Ha a Not now-ot választom, akkor visszadob az alkalmázshoz, és ugyan ott vagyok, szóval nem tudom kikerülni a dolgot. Ha folytatom, akkor ide jutok: [link]
Kiválasztom a kérdéseket, mindegyikre írok egy választ és beírok egy mail címet, majd Done.
Ekkor jön a gond, mégpedig ez: [link]Már egy napja próbálgatom, de mindig ezt dobja. iTunes-ból gond nélkül tudok telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Lenne egy kis gondom. Nem működik az automatikus fényerő. Többféle fényviszony között is próbáltam, de hiába kapcsolom ki-be, semmi nem történik. Szoftveres gond? iOS 6.0.1
-
maathe
senior tag
Appstoreban már kétszer kellett megadnom a kártya adatait és mindkétszer le is húzott 500 Ft-ot. Ezt visszakapom majd?
-
maathe
senior tag
válasz Kicsirics77 #17845 üzenetére
Oké, köszi
Pár napja írtam ezzel kapcsolatban, de nem kaptam rá választ. A gondom az lenne, hogy az automata fényerő nem működik. Egyszer nem láttam, hogy állított volna a fényerőn és a csúszka is mindig ugyan abban az állapotban van. Hardveres vagy szoftveres gond lesz?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Miért van az, hogy ha másik gépre dugom a telefont, akkor mindig újra kéri a kártya adatokat az App Store és le is vonja az 500 Ft-ot?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Win reinstall volt, rádugtam a telefont a gépre és az iTunes csak úgy engedi bekapcsolni a 'Zene és videó kezelése kézzel' funkciót, hogy törli a rajt lévő zenéket. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
maathe
senior tag
Valakinek van ilyenje? Vodafone Webshop - Apple iPhone 4 Grill hátlap
-
maathe
senior tag
Egy kicsit poros a alul hangszóró illetve a mikrofon, ha megfújnám kompresszorral lenne valami baja? Vagy hogy lenne célszerű tisztítani?
-
maathe
senior tag
-
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan fóliát ami azért jó minőségű de nem 2k darabja? Vettem angol eBayről 10 db-ot, de kb. 3 nap után annyira karcos lett, hogy le kellett cserélnem. Illetve keresek még olyan dokkolót, ami tokkal is működik. Valami ilyesmit: [link]
-
maathe
senior tag
Még hónap elején megvettem Boost 2-őt, de véletlenül szinkronizáltam az alkalmazásokat és akkor eltűnt. Nem is hiányzott mostanáig. Leszerettem volna tölteni, megkerestem App Store-ban, de megint meg kellett volna vennem. A purchased cuccoknál nincs és iTunes-ban sem találtam a Purchase History-ban. Ilyenkor mi van?
-
maathe
senior tag
Ha egyszer frissült a baseband, akkor azt iOS downgraddel sem lehet visszaállítani?
-
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani valakit hardveraprón, aki valamelyest minőségi fóliákat árul 4S-re? Elegem van már az eBay-es, semmire sem való fóliákból.
-
maathe
senior tag
Valaki tud ilyet/ilyesmit 4S-hez?
-
maathe
senior tag
válasz szentkuti11 #23527 üzenetére
Nekem bejön, a hátlap pedig fóliás, de azért jól jönne egy tok, ha esetleg leejteném
-
maathe
senior tag
Az normális, hogy ha a Cydia kb minden indításnál töltögetni a Release és Packages cuccokat?
-
maathe
senior tag
Szeretnék egy teljesen tiszta rendszert, szóval restore után csak a kontaktokat illetve az üzeneteket állítanám vissza. Ez megoldható valahogy?
-
maathe
senior tag
A kameraképeket hogy tudom visszarakni Camera Roll-ba?
-
maathe
senior tag
Az Auxo csak nekem respringel?
-
maathe
senior tag
válasz vadászcsiga #29392 üzenetére
Fent volt, de töröltem, éppen ezért. Ezenkívül még a Springtomize 2 és az AppSync van fent.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Azt vettem észre, hogy az akku százalék kijelzése össze-vissza ugrál. 100%-on volt, amikor leszedtem a töltőről, nem nyúltam hozzá kb. fél óráig, de amikor ezt megtettem már csak 94%-on volt. Újraindítottam és visszament 98%-ra. Mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
JB-s backupot érdemes visszaállítani, ha amúgy is JB-s rendszert akarok?
-
maathe
senior tag
Tudnátok olyan appot ajánlani, amivel tudok műveleteket végezni kettes és tizenhatos számrendszerben, illetve ezeket szeretném a számrendszereket szeretném oda-vissza konvertálni.
-
maathe
senior tag
Valahogy még megoldható a restore 6.1.2-vel?
-
maathe
senior tag
Van olyan tweak amivel az animációkat fel lehet gyorsítani kicsit? Itt pl. az alkalmazások közötti váltáskor jelentkező animációra vagy a mappanyitásra gondolok.
-
maathe
senior tag
6.1.2-ről lehet downgradelni valamelyik 6-os iOS-re? 4S-ről lenne szó, SHSH van.
Hooper: ha nem kell a JB, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Mitől lehet az, hogy restore után sem olyan gördülékeny a rendszer mint régen? Néha mikrolaggol pl. amikor egy alkalmazást megnyitok/bezárok. Régebben a beállításokat is szépen meglehetett nyitni, de most úgy néz ki az egész, hogy először bejön a háttér majd egy kicsivel később a gombok (nem csak akkor amikor elsőre nyitom meg). Engem nagyon zavarnak ezek a dolgok.
-
maathe
senior tag
válasz vadászcsiga #33550 üzenetére
4S, 6.1.3
-
maathe
senior tag
33556: Újként állítottam be.
Amúgy igen, valószínűleg azzal lesz a gond
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
PhotoStream-re hogy lehet legegyszerűbben képeket küldeni? Ugye újként állítottam be a telefonom, de viszont kellenének a képek és innen átlehet menteni a Camera roll-ba.
Azt hiszem meg is van, talán az iCloud Control Panel-lel. Remélem
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz bendeguz76 #34099 üzenetére
iCloud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest