Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Kicserélték a telefonomat. Első indításnál nem tudtam az iCloud mentést visszaállítani, mert a telefonon korábbi verzió van, mint a mentésen, tovább menni sem lehetett, ezért új telefonnak állítottam be. Felraktam a 10-st. iCloud biztonsági mentést, hogy tudnám visszaállítani, mert most az új telefon miatt, utolsó mentésnél Soha látszik. Lehet, hogy teljes visszaállítást kell csinálnom és most már a friss szoftver miatt megy majd a visszaállítás?
[ Szerkesztve ]
-
Tottinho
tag
I5-ről I5S-re váltottam.
Az I5-ösömet elszeretném adni, előtte Beállítások -> iCloud -> Kijelentkezés és Beállítások -> Visszaállítás -> Összes tartalom, beállítás törlése, mást ezen kívül kell még beállítanom? -
TheMarci
addikt
válasz Tottinho #148507 üzenetére
iMessaget fölösleges kikapcsolni, olyan, mintha a kívószámkijelzést kapcsolgatnád, csak egy opció, hogy küldjön -e iMessaget, vagy nem.
Egyébként ennyi a teendőd: https://support.apple.com/hu-hu/HT201351
Do You Dream?
-
buci30
addikt
Tud valaki.oylqn ceruzát iPhone 6S-hez amit próbált vagy tuti jó jegyzeteleshez?
Mert az istyle boltba amit mutattak az igen gyatra volt.
Tehát kb olyan szintű kéne ami a Samsung Note-hoz van hogy könnyen jegyzetelsz megbeszélésen stbiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
nofi
addikt
válasz TheMarci #148508 üzenetére
Nekem volt már úgy, hogy ex-iPhone-os kollégámnak nem tudtam üzenetet küldeni, mert nem volt bekapcsolva az SMS küldése sikertelen iMsg helyett funkció nálam és folyamatosan iMsg-ként próbálta elküldeni neki. Újra felvettem a névjegyet és többé már nem volt gond, de emiatt én mindig javaslom a kikapcsolást az adott eszközön
Xbox GT: nozsolt
-
Newyorker
addikt
Valaki JET BLACK tulaj? Kérdésem lenne, h hogy látják x használat után mennyire karcolódik?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
galaxys80
veterán
válasz galaxys80 #148368 üzenetére
Megcsináltam a gyári visszaállítást tegnap. Ma délutánig többször is teszteltem a naptár jelzéseit és tökéletesen működött.
Aztán nemrég megint cseszett jelezni.
Sőt a gmail app sem jelzett délben egy mailt. Csak akkor láttam, hogy jött levelem mikor beléptem az appba.
Nálam úgy ahogy van egy nagy sz.r az értesítések az IOS 10-ben. -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy iphone6-osom és szerettem volna képeket másolni róla bluetooth-on keresztül. A párosítás sikerül de amikor csatlakozni akarok azt írja, hogy nem támogatott. Mi lehet a gond.Az okosórát és az autó kihangosítót tudom használni.
-
Diokhan
addikt
válasz kisapa #148514 üzenetére
Amennyiben iPhone-iPhone között szeretnél képet küldeni, akkor arra megfelelő opció az AirDrop. Ha másik androidos készülékre szeretnél küldeni képet, az nem lehetséges. Arra javaslom inkább a Viber- messenger appok egyikét wifin. Egyszerűbb.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
galaxys80
veterán
válasz szekra #148516 üzenetére
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy user error.
Tegnap csináltam gyári visszaállítást.
Ez nem android, hogy az ezer féle beállításnál valami nem klappol.
Egyszerű, mint a faék. Naptárba bejegyzés beír, értesítések engedélyez.
Lassan 3 éve használok IOS-t. Egészen IOS 10-ig tökéletesen működött.Gmail-es naptárt tesztelted?
Meg mi az user error abban, ha valami egyszer működik egyszer meg nem?
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
szekra
addikt
válasz galaxys80 #148518 üzenetére
Naptár alkalmazást használtam, ami össze van kötve a gmail fiókommal, szóval igen, a gmailes fiókomba rögzítettem az eseményt, ha ez a kérdés. Tegnap beállítottam, hogy adott napon értesítsen (ma), ez megtörtént, illetve most az előbb azt, hogy esemény előtt 5 perccel. Ez is működik. Gmail appot használom továbbá levelezéskor, ma többször is kaptam pusht, nálam ez is rendben van. Ezért írtam, amit. 4G/LTE rendben?
Nálam egyedül mint mondtam a helyhez kötött értesítések nem működnek, ami viszont engem is zavar.
Szerk.: Gondolom Beállítások->Naptár->Fiókok->Gmail-> Új adatok begyűjtése Push-ra van állítva
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz szekra #148516 üzenetére
Ez egy szifon vagy nem ?
Soha nem gondoltam volna hogy ezen is lehet "user error"
Maga a rendszer egyszerű mint a faék, ha valakinek valami nem működik szerintem inkább a rendszerben keresendő a hiba és nem a felhasználóban !
(#148518) galaxys80
De neki i6S van ... neked pedig i6, a rendszer minimálisan azért különbözhet !
(#148520) szekra
Maga a Gmail alkalmazás IOS -re ez sajnos ilyen, illetve a Push sem mindig működik ezzel én is szenvedtem mert nem időben jöttek az emailek csak akkor ha elindítottam az alkalmazásét !
Ajánlom hogy használjátok a beépített iCloud Email alkalmazást a Gmailt pedig irányítsátok át az iCloud email címetekre, nálam ez a megoldás volt a legjobb ... magyarul kapod a Gmail levelet amit azonnal küldi az iCloud Email címedre
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem is at van iranyitva a gmail icloudra, es nem mukodik jol.
A gyari (icloud) mail nem jon meg, csak tobb egyszerre es van ami orak utan csak.
A gmail app hibatlanul mukodik, csak az a bajom vele, hogy nem lehet a hangot cserelni, pedig a beepitett jelzes kritikan aluli "hangerovel szol", amit en egyszeruen nem hallok meg, pedig 7plus-szom van, ami joval hangosabb, mint a korabbi modellek.
Mivel ledes visszajelzes sincs (nem tudom miert kell e teren is makacskodni) igy allandoan nyomkodom a home (virtulis) gombot, hogy mirol maradtam mar le megint..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tottinho
tag
A Chrome miért jelenik itt így meg?
Ha felfelé húzom akkor pedig megnyitja, és a zárolt képernyőn is ott van a bal alsó sarokban a kis chrome ikon. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne
1. Rendeltem egy iPhone 7 Pluszt ami holnap megérkezik. Ennél a szériánál van a csomagoláson fólia, vagy honnan tudom ellenőrizni hogy bontatlan a készülék?
2. Biztos sokszor volt már téma de mit javasoltok, az akkumulátor első használatának. Azonnal töltő 10 órán át. vagy elsőnek merítse le az ember és utána töltő!Köszi
MyklJobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Kiskokó
veterán
Másnak is csinálja az ISO 10 (6- 16gb) , hogy napközben 1-2 alkalommal le kell némítanom a telefont... az oldalsó pöcökkel.
De van amikor már első alkalom után is némán marad hiába nyomom vissza a pöcköt... amíg nem restartolom a telót addig végig néma bármit is csináljak... hát faszom eldurran ilyen szarházi hibákat benne hagyni.
Tenném vissza a 9-et!!! De akkor minden nap a 10ért rinyál a rohadék!!Illetve
Híváskor főképernyőn van akinek NAGY egész kijelzőre kiteszi a képet amit beállítottam van amikor fekete háttér és csak egy kis karikában van a kép... ezt is mi a alapján dönti el ?? (igaz ez már ISO 9-en is rossz volt)
Hogy lehet beállítani hogy nagy legyen ?
Köszi előre is| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Ha valaki elveszíti a telefonját, vayg épp ellopják, akkor lehet olyat csinálni, hogy távolról (neten keresztül) visszaállítsd a gyári beállításokat, vagy töröljön minden adatot a telóról?
Köszi
-
NeoExDeath
aktív tag
Hogyan tudok angolul diktálni? Magyar a default nyelv, kiváló a magyar diktálás, de angolul is gyakran kell üzenetet küldenem, és az angol szavakat nem veszi, átalakítja őket értelmetlen magyar szavakká. Tud valaki megoldást?
-
Sipka81
tag
válasz NeoExDeath #148541 üzenetére
magyarul hogy diktálsz? hol tudom beállítani? kell valamilyen külön app hozzá vagy tudja alapból?
-
C4mp3r
addikt
válasz NeoExDeath #148541 üzenetére
angol keyboardnal angol a dictate a magyarnal magyar
-
bnorci71
addikt
hogy lehet az, hogy az App Store 100mb zabált a mobilnetből holott semmit nem töltöttem le
ami felkerült a telefonra progi az itthon wifin
most kilőttem, hogy ne hazsnálhassa a mobilnetet
I5S 9.3.5 IOSELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Scholes9
nagyúr
válasz kertsa #148530 üzenetére
Gondolom nincs, de szerintem jobban teszed, ha valami normális tokot veszel pl Spigen. Speedshopnál remek áron vannak és eredetiek természetesen Én imádom a Crystal Clear Ultra Spigen tokomat. Nemrég képernyővel lefelé esett a telefon a kőre és egy karcolás nem lett a tekefonon. Már ezért megérte megvennem hozzá
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ittakary
nagyúr
de fasza, megkérdeztem az eladót hogy van-e rajta Apple logo, de azt mondta nincs, ti is megijesztettetek, hogy nincs, mivel olcsó "tré" tokot választottam, erre ma hozta a posta:
fullos Apple logós egész minőségi tokok jöttek
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest