Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy nagyon off lesz a topic, akkor előre is elnézést mindenkitől, de bízom benne hogy tudtok segíteni.
Szóval, ma megkaptam az első iOS telómat egy iPhone 6 személyében.
Mivel eddig csak androidos telóm volt, az utolsó egy Samsung Galaxy S2, ezért elég lassan, nehézkesen megy az ismerkedés.Lenne pár kérdésem, amiben remélhetőleg tudtok segíteni.
- hogyan tudom az S2-ről átmenteni az üzeneteimet az iPhonra?
- névjegyzékeket hogyan tudom átmásolni az iPhonra? eddig gmail szinkronizálást használtam, de nincs minden névjegy fent a gmailen
- hogyan tudok egyedi csengőhangot beállítani a telóra
- hol tudom beállítani, hogy milyen gyakorisággal szinkronizálja mondjuk a gmailt?Első körben ennyi, de biztos lesznek még kérdéseim.
Van esetleg valami jó, magyar nyelvű leírás az iPhone beállítások kapcsán?Bocsi az off-ért és a lámaságért, de ez az első ilyen kütyüm.
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megoldani, hogy ha több email fiókot használok, akkor külön jelenjenek meg a beérkező levelek mondjuk a gmail-es, vagy a céges levelezésemnél?
Most csak annyit jelez a teló, hogy jött egy üzenetem, de manuálisan kell váltanom a különböző fiókok között.
Be lehet valahogy állítani, hogy külön jelezze, külön fiókba tegye?Illetve csak olyan lehetőség van, hogy a képernyőn "szalagcikkben" megjelenik az üzenet, vagy olyan opció is van, hogy felül a térerő mellett a címsorban megjelenjen egy levélke, ami jelzi hogy érkezett email (android mintájára).
Azt be lehet valahogy állítani, hogy több facebook fiók, messenger fusson a telón?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
IPhone 6-os hoz milyen navigációs programot ajánlatot? IOS-en is van iGo?
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz szilvaspet #107818 üzenetére
Köszönöm.
A Magyarország térképet külön le kell tölteni vagy alapból tartalmazza?
-
Pityke78
őstag
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ha üzenetet kapok, akkor ne jelenjen meg a feladó, meg az üzenetet első pár sora a szalagcikkben, hanem csak egy jelzést kapjak, hogy jött üzenetem?
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz Laca1212 #107897 üzenetére
Igen, Neked van igazad, a gmail app-é volt így belőve, most már helyretettem.
De arra még nem jöttem rá, hogy csak a feladó jelenjen meg zárolt képernyőn és a levél címét és az első sort ne írja ki. Sőt a legjobb az lenne, ha csak azt látnám, hogy jött egy levél gmailről, vagy céges levélről, facebookról, stb.
Ilyet nem lehet beállítani? Androidnál így volt megoldva, hogy csak a levelező, program piktogramja jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Még mindig az értesítésekkel küzdök zárolt képernyőnél.
Sehogy nem tudom azt beállítani, hogy zárolt képernyőnél csak az jelenjen meg értesítésben, hogy melyik alkalmazásnál (email, facebook, sms, stb) jött új üzenet? Nem kell se a feladó, se a levél tárgya és a levél első sora sem. Igazából nekem arra lenne szükségem, hogy csak az alkalmazás ikonja jelenjen meg a zárolt képernyőn.
Ha gyári beállítás nincs erre, akkor nem lehet külön alkalmazást találni ilyen értesítési, megjelenési funkcióval?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Hol tudom azt beállítani, hogy egyes alkalmazások, email fiókok milyen gyakorisággal frissítsenek, szinkronizáljanak? Van ilyenre lehetőség az iPohne 6-nál?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
A facebook messenger aplikációjából hogyan tudok kilépni, hogy lehet felhasználót váltani? Nem találtam sehol sem logout-ot.
Illetve lehet valahogy két különböző facebook fiókot futtatni a iphone-on?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudtok, ismertek olyan progit, amivel le lehet védeni, vagy el lehet tüntetni privát fénykép mappákat, hogy mások ne férjenek hozzá?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az Ipone 6-nál olyan wifi problémát tapasztalok, hogy megtalálja a wifi hálózatot, jelszóval be is lépek, mutatja is hogy maxon van a térerősség, de mégsem megy a wifihálózat, nem tudok semmit sem letölteni, nem megy az adatforgalom.
Nem mindig csinálja ezt, de az esetek 90%-ban igen.
Amúgy ez most külföldön jött elő, egy hotel wifi hálózatával csinálja ezt.
Mitől lehet ez? Biztos hogy készülék hiba, vagy van egyéb opció is amit meg kellene próbálnom?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudom valahol állítani a iPhone 6-ban, hogy milyen felbontásban, vagy kiterjesztésben vegyen fel a kamera videót?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Azt tudom valahol állítani iPhone 6-ban, hogy ne rezegjen minden alkalommal a telóm, amikor levelet kapok?
Illetve be lehet azt állítani, hogy a Safari ne mentse az előzményeket?Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Iphone 6-nál azt tapasztalom, hogy több olyan helyen nincs, vagy nagyon minimális térerő van csak, ahol más készülékeknél simán van még vétel.
Meg lehet ezt valahogy bűvölni a telón, hogy jobb legyen a hálózati vétel?
Van erre mód opció, vagy törődjek bele? -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Le lehet valahogy menteni a híváslistát? Hogy mikor, melyik számról volt hívásom, vagy épp én kit hívtam?
Ha igen, akkor hogyan és mennyi időre visszamenőleg?Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Iphone 6-nál tapasztalt valaki olyat, hogy a szokásosnál rosszabb a mobil hálózati elérhetőség?
Nekem az a tapasztalatom, hogy olyan helyen, ahol más telefonokon simán van még térerő, ott az én iphone-omon alig, vagy egyáltalán nincs.Például a lakásban két ponton tudok normálisan telefonálni, a többi helyen akadozik, szaggat a vonal.
A másik, azonos szolgáltatójú telefonon pedig mindenhol van hálózat a lakásban, akadás mentesen tudok telefonálni.Amúgy telenoros szolgáltatónál vagyok és a telefonom garis még.
Ötlet, vélemény a témában?
Köszönöm
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Van olyan magyar billentyűzet az ipone 6-hoz, ami lehetőségek szerint a legjobban felismeri a magyar szavakat, ékezeteket.
Jelenleg a gyári van fent, de ez elég katasztrofális, nagyon ritkán ismeri fel megfelelően az ékezeteket, vagy szavakat.
Persze, nem lehet gondolatolvasó, de anno az androidon szerintem jobban működött.
Van egyéb lehetőség, opció, amit tudnátok ajánlani?Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #122330 üzenetére
Hát ez nálam baromira nem működik iphone 6-on és iOS 9.0.2-n
-
Pityke78
őstag
válasz rayoliviero #122352 üzenetére
Ez sokkal jobbnak néz ki első körben............ köszönöm
Azt hol tudom beállítani, hogy a billentyűzetnél az y és a z betű helyet cseréljen? A gyári billentyűzetnél ugye lehet állítani a QWERTZ és a QWERTY felosztás között, de a Swiftkey-nél egyelőre csak a QWERTY beállítást találom.
Illetve az mitől lehet és hol lehet módosítani, hogy a céges levelezésnél egyelőre még az eredeti, gyári billentyűzet él és nem tudom módosítani a Swiftkey-re? A többi alkalmazásnál tudtam váltani.
Köszi
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #122358 üzenetére
Ott a pont, köszi.
És a levelezésnél vajon hogy tudom alapértelmezetté tenni a Swiftkey-t?
-
Pityke78
őstag
válasz rayoliviero #122366 üzenetére
Hát nekem nem hozza fel a Swiftkey-t csak a Magyar, megy Emoji billentyűzeteket.
Hiába léptem ki a levelezésből, az alkalmazást is bezártam, de megnyitás után sem tudom kiválasztani.Amúgy nálam is be van pipálva a teljes engedélyezés a Swiftkey.
Az összes alkalmazásnál megy, csak a beépített levelezésnél nem, amire kapom a céges maileket is.
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #122370 üzenetére
Igen, ezt tudom, de a gyári levelezésben nem jelenik meg a földgömb, csak a smile.
Ha arra hosszan rákattintok, akkor előjön hogy a magyar billentyűzet és a Emoji között tudok választani, de a Swiftkey nem lesz opció. Az összes többi alkalmazásnál megy a Swiftkey, csak a gyári levelezésnél nem.Van akinél ez működik?
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #122501 üzenetére
Igen, hozzáadtam, most a Swiftkey, Magyar és Emoji billentyűk vannak hozzárendelve.
A magyar és az emoji között tudok is választani a levelezésben, de a swiftkey nem jön elő.Ha a billentyűzeteknél kitörlöm a magyart és az emoji-t, hogy csak a swiftkey maradjon, akkor sem azzal indul a levelezés, hanem egy sima billentyűzettel, ahol még az emoji-t sem lehet kiválasztani, illetve földgömb sincs.
Ráadásul a billentyű kiosztás is qwerty.Ötlet?
-
Pityke78
őstag
válasz univerzita #122516 üzenetére
Előre is köszönöm...........
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a iPhone 6-osomnak az érintő képernyője teljesen "lefagyott", nem működik? Abszolút nem érzékel semmit, így nem tudom újraindítani sem a telefont.
Amúgy a teló működik, megérkeznek a hívások, csak épp nem tudom felvenni a telefont, mert nem működik az érintőképernyő.
Mit tudok csinálni, hogy tudnám első körben újraindítani a telót? Vagy egyéb ötlet?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy mondjuk a telefonomra telepített alkalmazást asztali PC-n használjam úgy, hogy a iphone-t és a PC-t összekötöm és mintha a telefon alkalmazását használnám, de a PC felületén.
Első körben a viber érdekelne, mert nem szeretnék annyit pötyögni a telon és egyszerűbb lenne a PC-n gépelni.
Köszönöm
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan iOS applikációt, amin az olimpia eredményeit lehet nyomon követni?
Mikor, milyen sportesemények lesznek, azoknak mik lettek az eredményeik, esetleges magyar résztvevők jelölése, stb?Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy miként tudok .mp3, vagy .m4r kiterjesztésű csengőhangot felrakni az iPhone 6-ra az iTunes-al (12.4.2.4).
Akár priviben is jöhet a segítség.
Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Reggel sajnos leesett a 6-os iphone-om és összetört a kijelzője.
Mennyibe kerül kb egy kijelző csere és hol érdemes megcsináltatni? Szakszervizben, vagy akár egy sima telefonos boltban is?Köszi
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Iphone 6-omat rádugom a laptopra és az iTunes elindul, de azt a hibaüzenetet írja, hogy nem tud csatlakozni a telóhoz, mert érvénytelen válasz érkezett az eszközről.
Ez a hiba elvileg azóta jött elő, mióta frissítettem a 10.0.2-re a telót.
A másik kérdésem az, hogy vissza kell állítanom a gyári beállításokat a telón és szeretnék lementeni minden fontos adatot a telóról. Ezért gondolom biztonsági mentést kellene csinálnom az iTunes-al.
Jól gondolom? iCloud-ot abszolút nem használok.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
válasz Pityke78 #148469 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki? Sajnos elég sürgős lenne...........
Köszönöm
"Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Iphone 6-omat rádugom a laptopra és az iTunes elindul, de azt a hibaüzenetet írja, hogy nem tud csatlakozni a telóhoz, mert érvénytelen válasz érkezett az eszközről.
Ez a hiba elvileg azóta jött elő, mióta frissítettem a 10.0.2-re a telót.
A másik kérdésem az, hogy vissza kell állítanom a gyári beállításokat a telón és szeretnék lementeni minden fontos adatot a telóról. Ezért gondolom biztonsági mentést kellene csinálnom az iTunes-al.
Jól gondolom? iCloud-ot abszolút nem használok.
Köszi"
-
Pityke78
őstag
válasz csacsi67 #148495 üzenetére
Fel van oldva a kijelző és nem teszi fel a telefon a kérdést. Az iTunes-on belül engedélyeztem azt a gépet, amire rádugtam,d e valamiért még sem csatlakozik. A sajátgépben sem látom a telót, nem jelenik meg meghajtóként.
A telón esetleg kell bármit is engedélyezni, beállítani ehhez?
Az az érdekes, hogy régebben simán működött......[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
válasz Kicsirics77 #148497 üzenetére
Elvileg igen.
12.1.2.27
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest