Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Azt tudjatok, hogy a safari miert keri mindig a jelszavaimat, pl. itt a mobilarenan ha uj oldalt nyitok meg?
A beallitasokban a safari resznel a jelszavak automaikus kitoltese be van kapcsolva, es ki is tolti a rendszer, de mindig ra kell nyomnom a belepes gombra..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kommy #148112 üzenetére
Igen, be van pipálva.
Nagyon idegesítő, hogy naponta 20x kell belepnem ... ráadasul amit írok az sem láthato, mert egyik böngésző sem követi az oldal mozgatásával a beírást." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kommy
veterán
válasz HUTCHDB #148114 üzenetére
Akkor nálad valami cookie gond lehet, mivel abban van mentve, hoy be vagy e jelentkezve.
A követésre csak azt a megoldást tudodm, hogy lekicsinyíted akkorára a képet, hogy látszódjön a teljes szövegbeviteli mező és akkor látszik amit írsz, nem szép megoldás, de ez van sajnos.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Kommy
veterán
válasz HUTCHDB #148116 üzenetére
Meg kell rpóbálni, hogy törölni az Prohardver lapcsalád összes tárolt adatát a telefonról:
Beállítások (settings) / Safari / Fejlett (Advenced) / Weboldal adatok (Website Data) --» itt felül edit (szerkesztés) --» törölni az összes prohardver lapcsaládhoz tartozó oldal adatait vagy (Remove all website data / Összes webhely adat törlése)
Meg megnézném a cookie beállításokat is: hogy az Allow from Website I Visit-en van e (A látogatott oldalak engedélyezése)
Ha lenne ilyen gondom egyszerűbb lenne, de ez megoldotta a teljes nézetes problémát is.
Természetesen először majd be kell jelentkezni újra.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz HUTCHDB #148118 üzenetére
Az a baj, hogy itt próbálkozni kéne, de mivel nálam nem csinálja így nehéz pontosan megmondani miért csinálja.
Annyit próbálj még talán meg, hogy ne mobilarena alól hanem ph alól próbáld meg, hátha.Szerk.:
Na amit én most észrevettem, ha váltok a lapcsaládon belül akkor engem is kijelentkeztet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy van internet a telefonon csak az appstore nem tölt be semmit? 6s plus az alany..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #148125 üzenetére
Lehet en ertek felre valamit, de ugy latom, hogy masnal is hibas, pl. Kommy es lacy86.
Nezd meg magad is, mar ha ios10-et hasznalsz.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Lecseréltük párom Lumia 820-át egy Iphone 7-re. Van valamilyen egyszerű módja, hogy a régivel készült képeket átmásoljuk a 7-esre? Ha lehet PC nélkül, de ha nem megy nélküle, megoldjuk. Jól gondolom, egyedi csengőhangot nem lehet beállítani PC nélkül?
Egyébként jó kis készülék, a gomb nélküli gomb a rezgéssel nagyon tetszik. Viszont a 820-as a menüben mászkáláskor gyorsabb, akadásmentes volt, ez egy kis csalódás, de csak megszokja.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #148133 üzenetére
Megteszed, hogy vegigolvasod a kommentjet Kommynak, es nem csak a szamodra kedvezo reszt kopizod be?
Tedd mar meg, hogy magad is megnezed, hogy VAGY a ph lapcsalad oladalai kozotti lepkedes (pl.hirdetesi oldal utan ismet probalsz a mobilarena oldalara lepni), VAGY egy bongeszett mobilarena oldal mellett nyiss egy uj mobilarena oldalt.
Meglatod mirol beszelek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
agabe
addikt
válasz HUTCHDB #148136 üzenetére
En tableten most kiprobaltam uj ablakban (bar a safariban megvolt niyatva mas ablakban ez a topik pl.) megnyitottam mobilarena.hu-t, ott egy blogot megnyitottam aminek a hozzaszolasaira ugorva be voltam lepve (igaz valamikor korabban a heten mar beleptem valamikor).
Azt nem tudom mi lenne, ha az osszes safari ablakot bezarnam es utana be is zarnam safarit, mert tul sok tab van kesobbi olvagatasra nyitva.Szerk:
Na azt most megcsinaltam, hogy safarit csak kilottem, es ujrainditas utan a megmaradt fulek kozul ide kattintva betoltodes utan is be vagyok lepve, de cookie-kat nem toroltem.Nem ertem mi lehet nalad (meg masnal is) a problema ami miatt allandoan keri e bejelentkezest
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz T.ati #148138 üzenetére
Google Photos csökkenti a képek méretét/minőségét alapból, erre érdemes figyelni, azért ajánlottam a Onedrive-ot, ha már úgyis Lumiáról váltasz. Van még Dropbox/Google Drive esetleg meg egyéb tárhelyek. Ezer éve volt Lumiám, nem tudom, hol lehet többet kijelölni egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Ki lehet már valahogy kapcsolni a Voice Control-t?Köszi
-
agabe
addikt
válasz HUTCHDB #148136 üzenetére
Na most megcsinaltam mobilon kilottem osszes tabot, kilottem safarit, elonditottam ujra, behivtam hardveraprot es be voltam lepve. Uj tabon mobilarena, cikkhez tartozo hozzaszolasokra kattintva be vagyok lepve.
Tegbap tesomeknal mas wifin meg utcan 4G-n hasznaltam utoljara.
Nem ertem mitol fugg, hogy van akinel megjegyzi van akinel nem (10.0.2-es ios) -
Tottinho
tag
Az appok, hogy ne frissüljenek automatikusan a legfrissebb verzióra, azt a Beállítások -> (pl.) Chrome -> Alkalmazás frissítése a háttérben lehet kikapcsolni? Viszont egyes appoknál nincs ilyen beállítási lehetőség, pl. Shazam, ez miért van?
-
dns86
tag
Sziasztok. Lehet hogy hülye kérdés, de hogy lehet küldeni üzenetet azzal az eltűnős tintával?
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Color777
újonc
Téma: iPhone 5s-nél az Értesítések (pl: Viber üzenetről, Gmail-es levélről) megjelenése anélkül, hogy maga az üzenet szövege megjelenne
Sziasztok! Lehet, hogy kicsit amatőr kérdés, de tudnátok segíteni abban, hogy tudom beállítani azt, hogy amikor megjelenik az Értesítés a zárolt képernyőn arról, hogy pl. új Viber üzenetem, vagy Gmail-es levelem érkezett, akkor maga az üzenet (illetve annak az első néhány sora) ne jelenjen meg, csak az értesítés arról, hogy jött egy új üzenetem. Előre is nagyon köszönöm!!
-
Diokhan
addikt
válasz Color777 #148146 üzenetére
Messenger: Jobb oldalt alul "me", azon belül "Notifications", vagy ha magyar akkor értesítések és ott előnézet mutatása, vagy show preview.
Viber: Jobb alul "more" vagy több, lefelé görgetsz beállítások, értesítések, és ott legfelül ugyanaz a menüpont, mint a messenger esetében.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Color777
újonc
válasz Diokhan #148147 üzenetére
Szuper, köszönöm!! Már csak az emiljeimnél marad ez a kérdés. Arra esetleg nincs valami tipp? Be van állítva a Gmail-es fiókom, az ide érkező emilekről szóló értesítésekre szeretném még ugyanezt beállítani, hogy itt se lehessen olvasni az emil szövegét az Értesítésben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest