Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz teguran #148348 üzenetére
Persze hogy lesz, kellően erős hardvert kapott, pár évig biztos lesz hozzá támogatás.
A 6S nem rossz méret, de én vásárlásnál direkt a kicsire mentem. Első héten bevallom férfiasan eléggé elbizonytalanított a kis méret 5" után, de most már magabiztosan használom. Ez szubjektív de az SE kinézetre nekem karakteresebb mint a 6-os/7-es széria.
Let the Zone take me if I am.
-
-
Diokhan
addikt
válasz kutga #148351 üzenetére
Szerintem nem szoftveres update-re gondolt, hanem arra, hogy lesz-e mondjuk második kiadása a telefonnak, pl iPhone 5SEs vagy ilyesmi Bár én nem sok esélyt látok rá. Szerintem inkább a 7-est fogják javítgatni, jöhet pl 7S és 7S plus vagy mondjuk iPhone 8. Az SE úgy jó, ahogy van, nem kell azt javítgatni
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz -Ben- #148355 üzenetére
Nevess csak, nekem most 5S van és imádom ahogy kinéz. Majd ha egyszer lemegy az ára az SE-nek annyira, ami már számomra is elérhető, akkor majd arra fogom lecserélni a jelenlegit.
A következő iPhone-nak meg valami ilyesminek kellene lennie szerintem:
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
California1
őstag
Uraim!
Kis útmutatást szeretnék kérni.
Van az üzletünkben egy 4S készülék amelyet egy haveromtól vettem fél éve, a készülék 3 éves, tehát a hűségidő már rég lejárt.
Telekomos a teló,és szeretném függetleníteni.Tudom mert megkérdeztük a T-nél hogy 15000Ft-ért függetlenítenék ők.
Esetleg lenne más olcsóbb legális függetlenítés?előre is köszönöm.
-
-Ben-
veterán
válasz California1 #148361 üzenetére
Nem. Ha T-s a készülék, akkor oda kell elvinni és függetlenítve lesz. Az ára pedig annyi, amennyi... Mondjuk nem költenék egy 4S-re 15k -t, de ez csak az én véleményem...
-
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Ritkán használok Vibert. Egyik androidos ismerősöm szólt, hogy a nevem mellett nem látja, hogy elérhető lennék, csak azt, hogy mikor voltam utoljára aktív. Kérdésem, hogy ettől még, ha ír nekem, én azonnal megkapom az üzenetét (Viber iOS alkalmazásban be van kacsolva az értesítés), vagy valahol be kell állítanom, hogy elérhető legyek? (Az Ő nevénél én mindig látom, hogy elérhető, ezt várná el tőlem is).
-
-
galaxys80
veterán
válasz nord_ #148324 üzenetére
Köszi.
Ma reggel nekem is jelzett az egész napos eseményre. A délelőtt 11-re beállított-ra viszont semmit.
Nem hogy hangja nem volt, de fel sem ugrott az értesítés.
Lehet, hogy este nyomok egy gyári visszaállítást és icloud mentés visszát.
Nálam valami nagyon nagy gebasz van a naptár értesítéseivel.
De a profession-ról sem jön meg szinte semmi. Az időképről meg teljesen néma. -
bandigno
senior tag
válasz koma106 #148367 üzenetére
mindegy mit ír ki, ha be van kapcsolva mobilnet (vagy wifi) a telefonnal együtt, akkor azonnal megkapod!
engem személy szerint már nagyon idegesítenek azok az emberek, akik ezen vannak fennakadva, hogy ezt bámulják és keresik a miérteket meg hogyanokat! amíg megkapja az üzit, addig ez tök lényegtelen, hogy mit ír oda. -
Diokhan
addikt
válasz koma106 #148367 üzenetére
Idáig az iOS app is azt a jelzést küldte, hogy állandóan online vagy.
Jelen pillanatban az utolsó aktivitást írja ki attól függetlenül, hogy be van kapcsolva neted vagy nincs.
Aktivitásnak veszi azt is, ha fogadsz egy üzenetet, de nem nézed meg. Ha mondjuk azt írja ki egy partner nevéhez, hogy "Utoljára aktív 24 perce" majd írsz neki egy üzenetet, mielőtt megkapja és az üzenet alá kiírná, hogy "kézbesítve", azelőtt a státusza online-ra vált. Az üzenet olvasása után a "látta" vagy "seen" státusz jelenik meg.Kérdésedre válaszolva igen, azonnal megkapod az üzenetet, értesíteni fog a Viber. A teljes igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy miután az iOS 10 felment a telefonomra az elején voltak olyan gondjaim, hogy a viber nem jelzett és nem is kaptam meg az üzeneteket csak amikor kiváncsiságból elindítottam a Vibert, de ezt azóta javították mindkét oldalon.
EDIT:
#148373) teguran - Az szép álom lenne iPhone 5SE2 a 7-es belsővel bírnám[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz nord_ #148375 üzenetére
Minden beállítva.
De itt az a megmagyarázhatatlan, hogy egyszer tökéletesen jelez, egyszer meg semmit. Összefüggést nem találtam.
Ezért nem igazán lehet beállítási probléma.
Igaz, hogy a google-be vannak az eseményeim, de az sem lehet a probléma forrása, mert évek óta ott van.Szerk:
Most pl. a FB-nál sem volt hangjelzés, csak a kis piros 1-es jelent meg az ikonon.
-
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #148378 üzenetére
Az azért van, mert a facebookon belül Neked úgy van beállítva. Csak figyeld meg. Ha valaki mondjuk likeolja egy hozzászólásod egy csoportban, vagy egy posztodat, akkor arról nem lesz notification, csak szolidan odabiggyeszti az 1-est az ikon sarkába. Ha egy általad követett személy posztol, vagy valaki mondjuk hozzászól a posztodhoz vagy egy olyan poszthoz, ahol korábban már hozzá szóltál vagy követed a posztot, akkor viszont már van értesítés. Ezeket facebook appon belül lehet állítgatni az account settings-en belül.
(#148377) csabiks - Igen, meg főzzön kávét is
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz nord_ #148379 üzenetére
Hát elképzelhető, bár IOS 10 előtt sosem volt, ilyen gondom.
(#148380) zetape7
Azt már megszoktam én is. De itt az a gond, hogy egyáltalán nem jön értesítés. Se hang, se felugró ablak.
(#148381) Diokhan
Nem erről van szó. Azzal tisztában vagyok, hogy milyen beállítási lehetőségek vannak a FB-ban.
Most pl. egy általam egy csoportba beírt dologra érkezett hozzászólás.
Beállítások alapján jeleznie kellett volna. -
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #148382 üzenetére
Sajnos az FB appon belül annyira meg vannak variálva ezek a beállítások, hogy már szinte követhetetlen. Én azt szoktam csinálni, hogy ha biztos akarok lenni abban, hogy a jelzés megérkezik, a posztnál jobb felső sarokban lenyitom a menüt és ott is bekapcsolom az értesítéseket az adott poszthoz. Utána nekem mindig jelez, ha hozzászólás érkezik. Like-ot még így sem jelzi, de az nem is baj.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz galaxys80 #148382 üzenetére
Nekem a facebook-on kivul a gyari mail ertesitessel is gondom van.
Ha nem lenne gmail app, lemaradnek a mail -eim nagy reszerol..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Diokhan
addikt
válasz HUTCHDB #148384 üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem viszont abszolút nincs bajom vele. Ülök az irodában a gépem előtt, a monitor mellett a telefonom. Telefonon is be van állítva az Exchange fiók, és telefonon hamarabb megkapom az értesítést a levelekről, mint ahogy a windowson értesít az outlook, hogy új levelem jött. Javaslom, hogy mivel iOS 10 óta a gyári appok is újra telepíthetők illetve eltávolíthatók, töröld le és rakd újra a gyári mail appot. Jobb ötletem egyelőre nincs.
-
marinea2
addikt
Rezgon hasznalom a telefont mindig. Ket napja elkesek a munkahelyemrol. Nem ebresztett a telefon. Sehogy nem jott ki hang a hangszorobol. Home + reset segitett, de azert besz@rtam. Ilyen problemam meg sosem volt iPhoneval.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
hdanit610
aktív tag
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Most vitte be kollégám kicseréltetni a 6s-ét a bécsi úti iCentre-be és felhívták azzal, hogy a SIM tálca imei száma nem egyezik meg a telefonéval, így nem indítják el a cserefolyamatot. 6000-ért újragyártják, és plusz 1 héttel meghosszabbítja az ügymenetet!
Szóval leadáskor ellenőrizzétek, hogy ugyanaz az imei van rajta, mint a telóban, ne járjatok úgy, mint a kollégám!
-
hdanit610
aktív tag
válasz ittakary #148394 üzenetére
Használtan vette itthon. Persze, nyilván az ő hibája, de én még sosem néztem meg egyik használt készülék vásárlásakor a sim tálca imeit.
Tegye fel a kezét, aki igen!
@zetape: nem tudom higy sikerült ezt megoldania. Elvileg nehezen fordulhat ilyen elő, de lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz nord_ #148390 üzenetére
Szerintem a hiba HUTCHDB beállításai között van, vagy mivel tudjuk, hogy nem éppen cimbi a két cég, lehet hogy direkt ütközik a két program
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest