Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #61752 üzenetére
Mit nevetsz. hatvanakárhány kiló ő is megvan.
-
N.Ferry
senior tag
válasz FIREBLADE78 #61746 üzenetére
akkor sorry, valamiért arra emlékeztem hogy te is tűzoltó vagy ( aki persze 2x olt tüzet ) ,de akkor nem.
Walking Dead
-
Assdak
őstag
-
Gergosz2
veterán
válasz Szabikaa20 #61755 üzenetére
ezer éves!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Koczó93
őstag
Már rég raktam képet, itt tartok most a gebe, ekto genetikámmal
Nem lettem izmos nyárra. Talán majd jövőre
[link] -
Koczó93
őstag
válasz Szabikaa20 #61760 üzenetére
Vékony és hosszú karom van. Nem épp a legideálisabb, de ez van
-
bigmasterg
addikt
válasz Assdak #61756 üzenetére
a képet
Akkor asszem ezt besz*ptam.
Enyém ilyen. Ez inkább hasonlít a jobb oldali dobozra.Csak akkor így elég gáz, hogy azt sem tudom, mit iszok.
Felmerül, hogy érdemes-e egyáltalán ezt inni (mármint ezt a dobozt még befejezni), vagy hagyjam a fenébe és vegyek valami rendes helyről egy eredetit.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz bigmasterg #61763 üzenetére
A kupak alatt volt papír védőfólia normálisan, erősen ráragasztva? Vagy ahogy lecsavartad már jött is le róla? Adagolókanál arany színű?
Édes, finom?
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Kupak alatt le sem volt ragasztva, csak a kupak körben. Adagolókanalat majd megnézem reggel.
Édesnek édes, de nem mondanám jó ízűnek.
Scitec wp-nek sokkal intenzívebb és jobb íze volt. Annál 4-5 deci-ig töltöttem vízzel a shakert, kevesebbel elég tömény volt. Ezt az ON-t sokkal kevesebb vízzel kell csinalnom, hogy OK íze legyen és ne legyen víz ízű.Szerk.:
Ugyan itt 3/4ig lévő gold standard olcsón eladó.[ Szerkesztve ]
-
k!nG
aktív tag
válasz bigmasterg #61768 üzenetére
50 forinter es egy budos shakerert proteinnel belerohadva ugyan itt megvennem!https://www.behance.net/vargadom
-
_NCT
őstag
Májproteint kell venni, az az ász.
-
Tenken
őstag
válasz bigmasterg #61763 üzenetére
Szerintem dobd ki és vegyél inkább kobe homár hidrolizolátumot...
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Assdak
őstag
Az a baj, hogy az összes nagyobb magyar kereskedőnél van ebből a kamuszarból.
BB.hu, profigym,fitbuilder stb, mindnél van. Annyi, hogy ők rögtön cserélik, ha ilyen panasz van, míg a bboltos parasztra rá kell borítani az asztalt.
A szép az, hogy még az ON Creatine mono-t is hamisítják, és azzal van tele a piac.
Pesten van 1-2 bolt, ahol fixen eredetit lehet venni, meg kintről rendelve. -
syl5
őstag
válasz bigmasterg #61772 üzenetére
Nem legalább, az eredeti zömökebb dobozosban nem arany színű.
Szal valóban beszoptad.
Egyébként boltban külsőleg úgy tudod eldönteni, hogy eredeti-e, hogy alacsonyabb, szélesebb a doboz a normál 2kilós dobozoktól, nem olyan fényes a műanyag. Belsőleg, hogy van a doboz száján rendesen leragasztott papír védő, nem túl édes, intenzív az íze es normál átlátszó adagolókanál van benne. Ennyit tudsz tenni, aztán el lehet gondolkodni hogy van-e egyáltalán értelme 10-15k-t havonta proteinre költeni vagy a parasztnak kereskedelmi forgalmoba csak placebo-t adnak. Edzés utáni gyors ch-val én már le is álltam, zabot darálok ugyanolyon jó ha nem jobb. Illetve multi pro izületvédők használnak. -
_NCT
őstag
Úgy is mindenki kipróbál minden ilyen csodát, a fejlődés érdekében. Rákölt 2-3 havi kondibérletet ezekre a kiegekre és a végén rájön, hogy nem sok értelme van, ha lájftájm naturál. Én is ilyen voltam, egész sok pénzt eltapsoltam, a hatás elmaradt (magyarul ezektől vártam jobban a fejlődést, bár 100%-ig betartott kajával se hozott nagyobb eredményt mint mikor becsúszott 1-2 szemét).
Ízületvédő/vitaminok(vitaminból sem kell feltétlen a csodamátrixos), fehérje meg kreatin és csókolom. Aki nem akar évekig szenvedni 1-1cm-ért meg 2-3kg izomért cserébe, az úgy is talál megoldást.
És azért én elég kevés embert ismerek, aki évekig kibírja anélkül hogy hozzányúljon valamihez, akár próba szintjén is, és 2-3 év edzés elteltével egy közepes Mr.Rik formára azt mondja, hogy na ez igen, még 1-2 év és jól fogok kinézni.
Assdak: én nem biztos hogy erőltetném az ON-t, persze ez én vagyok, sajnálom rá, volt amikor nem számított, megvettem. Nem tudom az anyagi helyzeted, de ha ennyire nem számít havonta a 15k erre, akkor toljad, mert minőségi, vagy legalábbis kurvajó ízekben van. Anno bármibe tettem, jó íze volt, palacsintába, túróba, stb. Nem lehet elrontani vele semmit sem.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Igazából a pénz sem számít, a másik pedig, hogy már kb az összes normálisabbat kipróbáltam, és ízben, oldódásban, ez jött be legjobban. Arról nem is beszélve, hogy ez kb az egyetlen, ami nem bassza a gyomromat. A MusclePharm, és BSN még ami jó volt, de árban hasonló kategória. Az ilyen myproteines szarokat én nem bírom.
Árban pedig kintről rendelve 8-10k körül áll meg a 2,5kg-os. -
nagyúr
Énis úgy vagyok vele, hogy amíg tudok csirkét enni meg szerezni addig az a jobb.
Egyrészt szilárd kaja, meg rizs+zöldség és megvan egy komplett igazi kaja (nem valami helyettesítő vacak ugye ami szétcseszi az emésztőrendszered)... és még lehet olcsóbb is... sőt biztos.Csirkét 1 kilót kapsz 1500-1700-ért mondjuk max. Az 150/170 forint 100 grammra. Abban meg van 22g fehérje ugyanúgy kb.
Ilyen olcsón meg ritkán kapsz port...Nekem is van Syntha-6 -om, mert az vált be... de még az is nagy tételben 230Ft-ba van adagonként, ami dettó 22g fehérje.
Edzés után meg max este mikor már nem akar az ember bekajálni alvás előtt oké.
Meg max reggel ha nincs idő/kész kaja normálisan enni akkor valami ch forrás + por.És le is van tudva a tápkieg rész ennyiben. Na jó még néha egy egy vitamin/izületi kúra, de azt se kell éjjel nappal minden nap nyomni, tök fölösleges pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bigmasterg
addikt
Köszi a válaszokat.
Simán lehet, hogy nulla, vagy minimális fehérje tartalma van akkor. Király...
Lehet, hogy legközelebb inkább csirkemellbe fektetek. -
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #61781 üzenetére
és a szilárd kaja jobban telít is, diétában nem mindegy.
Ha megeszem a 100g zabot egy adag fehérjével, akkor 1 óra múlva már korog a gyomromén sem veszek, csak multivitamint, C-vitamint, Ca, Mg és fehérje edzés után és ha gyorsan kell (mint tegnap este, mikor rájöttem, hogy elfelejtettem kivenni a sült csirkét a fagyóból )
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
válasz bigmasterg #61783 üzenetére
vögyél majd akcios csirkemellet aminek a fele vízjaj, go edzeni -
Dani82
senior tag
válasz Zola007 #61784 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy nem jön ki szilárd kajából a mennyiség, ha 3 óránként eszem.
Most úgy van belőve:8h- 30g turmix ( 2 kanál MP)
11h itt kéne még 1 kaja, de ált. itt edzek 13-14h-ig
14h- 30g turmix (edzésutáni)
14:30- 200g csirke
17:30 - 200g csirke
21:00 - 250g túró
24h-02- között 30g turmix
na most itt az a baj, hogy 21:00-kor simán mehetne még 200g csirke, de akkor éjfélkor kéne a túró, akkor meg már alszom. Szóval nem tudom, hogy kéne, de kurvára hiányzik még 1 kajálás szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #61786 üzenetére
szerintem meg el is felejthetnéd az esti turmixot
én így enném, ha a 180-200g állati fehérje a célod:8h- 30g turmix ( 2 kanál MP) + 100 csirke
14h- 30g turmix (edzésutáni)
15:00- 250g csirke
18:00 - 250g csirke
22:00 - 250g túró
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz shteer #61791 üzenetére
legalábbis kotkodálni biztos tudnánk
Én úgy csinálom, hogy egésznek számolom az állatit és 0,5 szorzóval a növényit.
Mondjuk én legalább szarul nézek kiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
_NCT
őstag
válasz FollowTheORI #61781 üzenetére
Azért edzés után rögtön nehéz csirkéből 100-150g-ot betolni, illetve a csirkemell sem mindig biztos hogy 20-25g fehérjét tartalmaz, lehet h a nagy része víz/zsír lesz.
Fehérjegogsz pedig azért könnyebben adagolható/bevihető edzés után, mint mondjuk a csirke/turó stb. Diétában este is ki lehet húzni vele egy étkezést. Persze azért napi 2 turmix elegendő ha normális a kajád, sőt, ha igazán normális akkor nem is biztos hogy kell.
-
Zola007
veterán
esetleg egyen tojást
az edzés után is könnyen csúszik (legalábbis nekem) és könnyebb is emészteni mint a csöcsötMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_NCT
őstag
-
nagyúr
-
törölt tag
Kajál itt valaki glutamint?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest