Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62951) FollowTheORI válasza Zola007 (#62950) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Érdekes a nők is ezt hajtogatják mindig... szeressen úgy ahogy vagyok amilyen vagyok. :D

Jól kitolt velünk a természet nem mondom hogy így egymásnak adott minket. ;]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#62952) Zola007 válasza FollowTheORI (#62951) üzenetére


Zola007
veterán

Alkalmazkodtam eleget, jóval többet tettem bele a kapcsolatba mint ő (ezt ő is elismerte, ami azért egy nőnek nehezen hagyja el a száját), de utólag ne érte meg. Vannak hülyeségeim, ha ő ezeket elfogadja, akkor én is az övéit. De mégegyszer olyatnem játszok, hogy én változzak meg 10 dologban, ő meg 2 ben sem képes.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#62953) python1


python1
veterán

Szevasztok!
Ha már itt tartunk ,2-feleségen már túlvagyok. :)
Semmilyen logikát nem látok a nőkben,pedig 2x10-évet töltöttem el velük és azzal,hogy megismerjem őket.
Most éppen a harmadikat próbálom kiismerni. :)

(#62954) Ijk válasza python1 (#62953) üzenetére


Ijk
nagyúr

Megint átmentünk nőügyes topikba?
Szerintem nem kiismerni kell őket, mást kell csinálni. ;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#62955) gghrtz


gghrtz
őstag

Sziasztok!
Mivel én is újra kezdtem az edzést, és a PH oldalát is rendszeresen látogatom, így úgy gondoltam benézek ide, és egy pár szót elmondanék magamról.
24 éves vagyok és főiskolás. 17 évesen kezdtem el konditerembe járni, mivel mindig is satnya, ámbár zsíros srác voltam (na persze nem az a nagyon kövér, hanem olyan átlagos). Már eleinte próbáltam ésszel csinálni a dolgokat, a kajálás, edzéstechnika tekintetében, s szerencsére volt egy haverom aki sokat tudott ebben segíteni is. (na meg a BBTV és Bunny). Aztán ugye nyomattam a csirkemmellet rizzsel, járogattam a terembe, aminek meg is lett az eredménye. Persze nyaranta sajnos nem tudtam edzeni, mert nyomattam a fizikai munkát napi 12-14 órában. :( Aztán 19 évesen elkerültem Szegedre Prog. infó szakra, amit súlyos depressziómból kifolyólag abba kellett hagynom... Fél évig otthon kuksoltam, lediétáztam 15kg-t, persze közben ment az edzés is. (Felmentem 100-ra :DDD)
Utána megint elkezdtem dolgozni egy italnagykerben, ami miatt megint meg kellett szakítanom az edzéseimet. Közben egyre jobban épültem le, és itt most nem az izomzatról beszélek, hanem az állandósult derékfájásról, és beszereztem egy csodálatos bokasüllyedést is a sok cipekedéstől. Fajin kis gyulladás is lett a talmapban.... A kiválasztott helyre közben meg nem nyertem felvételt, ugyanis újra megpróbálkoztam az SZTE Web programozó szakára jelentkezni. (SOHA ne egy szakot jelöljetek meg...)
Ezután folytattam a munkát, rátaláltam életem első nagy szerelmére, akivel sajnos 6 hónap után megszakadt a kapcsoltunk, és ez pszichésen és lelkileg rettentően megviselt. A depresszióm csak súlyosabb lett, és a kapcsolatunk megromlása is ennek a következménye volt.
A nagy bánatban súlyos diétába kezdtem, ami kb napi 500-1000kcal energiabevitelt jelentett naponta, ÚGY hogy közben 12-16 órákat dolgoztam kőkemény fizikai munkát, aminel ráadásul pénzzel és számlakkal is kellett bánni. Ez persze meghozta a hatását. 85kg-ról lefogytam 74-re, elvesztettem egy csomó izmot is, de nem utolsó sorban a derekam és a térdem is megsínylette ezt. Végtelenül el voltam gyengülve. Közben persze jelentkeztem a KF-GAMF-ra Rendszergazda FSZ-re, ahova már felvettek.
Itt újra elkezdtem az edzést, de sajnos voltam olyan barom, hogy felhízlaltam magam majd 85-90kg-ra persze, az izom is jött vissza rendesen, de már éreztem magamon, hogy valami nem olyan, mint régen volt. Nagyon figyelnem kellett magamra, mert nem éreztem magam olyan határozottan erősnek, mint régen.
Közben pszichiáternél kötöttem ki, aki felírt nekem egy gyógyszer, ami hatásosnak bizonyult, mert sokkal jobb volt utána a közérzetem, és a szociális fóbiám is elmúlt.
Aztán elkezdtem diétázni, nagyon eltökéltem magam az edzésben, közben elkezdtem szedni egy gyógyszert a bőrőmre, mert eléggé zsíros volt, és sok mitesszer csúfította az arcomat. Erről a gyógyszerről tudni kell, hogy A vitamin származék, szóval faszán túladagoltam magam A-vitaminnal, amitől brutálisan kiszáradtak az ízületeim, és a derekam, a gerincem, és a térdem valami eszméletlenül elkezdtek fájni. Kb. menni nem tudtam.
Utána persze jöttek az orvosok, akik kb szart se értek, mert dilettáns fasz volt az összes. Nyomattam magamba ezerrel a vitaminokat és a rohadt sok Arthro Guardot Hyaluronsavval kiegészítve, amik jelentős javulást okoztak, DE még mindig pocsékul voltam.
Végül annyit azért sikerült kideríteniük, hogy a gerincemben a 3-as és 4-es csigolyám teteje el van deformálódva egy növekedési rendellenesség miatt. (Gyors növéstől alakul ki) Emiatt persze nem is emelhettem volna soha nehezet... (Italnagyker => Napi 20-30 tonna)
Persze ehhez is Pestre kellett menni, mert az SZTK-ban a parasztok, NEM TUDTÁK megmondani, hogy mi a baja a gerincemnek. (Azt hitték valami repedés, közben meg ennél a betegségnél, az érintett csigolyák szélesebbek, mint az alatta lévők, normális gerincnél pedig lentről felfele csökken a szélességük. Anatómia4ever)
Most a reumatológusra se térnék ki külön, aki 7 hónap alatt semmi érdemlegeset nem tudott velem csinálni, PEDIG még maszekba is jártam hozzá. Egyébként a derekam még a mai napig tompán fáj, de egyáltalán nem vészes már. A térdem szinte teljesen rendbe jöttek. Mondjuk érdekes, mert csak a bal oldali szokott fájni, de néha az egész oldalam fáj a bordáimig. (izomfeszülés)
Aztán elkezdtem a mérnök infó bsc-t is, egész jó tanuló is vagyok, persze tudom nem egy BME a GAMF, de azért én örülök ennek is. Lett egy új barátnőm, időközben javulgattam, próbálkoztam a súlyzós edzéssel is, de nagyon nem ment sajnos... :(
Azóta szakítottunk a csajommal is, nagyon nem voltunk egy világ, és így jobbnak láttuk, ha inkább külön utakon folytatjuk. (Ja és a kapcsolat közben szépen felkúsztam 90kg-ról 105-re 1,5 év alatt)
Most nyáron pedig újra elkezdtem edzeni. Persze csak itthon TRX+súlyzó+saját súlyos gyakorlatok, de megy a diéta is ezerrel, meg az aerob edzés. Jobban érzem magam a bőrömben, és szeretem az edzést. Unokatesómmal el is mentünk a muscle beachre, mert ő is nagy edzés fan, és az nekem hatalmas motivációt jelentett. (főleg, hogy volt egy fekvenyomó-bácsi, aki 135kg-ba nyomott, ÚGY, hogy az egyik lába eléggé el volt sorvadva, és vagy 10cm-rel is kisebb volt. Eléggé sántított is. Olyan felsőteste volt neki amikor levette a pólót, hogy csak néztünk, hogy "Mi a f*sz")
Szóval nyomom most az edzést, meg a diétát, és remélem jövő tavasra le is tudok menni olyan 75-80kg környékére, valamint még a cél, hogy a törzsizmaimat megerősítsem, mert eléggé gyengék. És ha ez megvan, akkor irány a terem! (de csak ésszel)
Csak ennyit szerettem volna írni. Szóval sose adjátok fel, mert mindenből ki lehet mászni, csak akarni kell. :R

(#62956) python1 válasza Ijk (#62954) üzenetére


python1
veterán

Na igen. :DDD

(#62957) FollowTheORI válasza gghrtz (#62955) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ejjha... ezt kicsit emészteni kell. ;]

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#62958) xcds válasza FollowTheORI (#62957) üzenetére


xcds
őstag

Hagyd, majd Corres intézi. ;]

(#62959) userxy válasza gghrtz (#62955) üzenetére


userxy
őstag

Egész életrajz :DDD

Kár, hogy szétmentetek a csajjal :D jót lehet a nővel kardiózni :P

[ Szerkesztve ]

(#62960) gghrtz válasza userxy (#62959) üzenetére


gghrtz
őstag

Majd lesz másik! :DDD
Egyébként csatlakozok az előttem szólóhoz: A nőknek kurvára semmi logikájuk sincs, és sajnos nagyon sok (tisztelet a kivételeknek), nem magát a férfit szereti, hanem azt amije van. Na meg azon csodálatos képességük mindig megdöbbent, hogy egy kapcsolat után milyen gyorsan tudnak váltani, mint ha az előző férfi soha nem is létezett volna kb. :D De persze én szarok rá. Próbálok olyanokkal összejönni, akik kivételt képznek ezen csoport alól...

(#62961) Radnix válasza gghrtz (#62955) üzenetére


Radnix
senior tag

Neked sem kell vidámparkba menni, az életed egy hullámvasút :D

depresszióból sikerült kijönni?

[ Szerkesztve ]

(#62962) prot-ko válasza Takuun (#62863) üzenetére


prot-ko
csendes tag

Mit keres ebben az
író? (100g-ban van 3g fehérje??!?!?!)
Mennyi van benne?

(#62963) God Vazzeg válasza gghrtz (#62955) üzenetére


God Vazzeg
veterán

(#62964) N.Ferry válasza God Vazzeg (#62963) üzenetére


N.Ferry
senior tag

+1 ;] :DDD

Walking Dead

(#62965) shteer válasza gghrtz (#62955) üzenetére


shteer
titán

Valaki kivonatolna ezt max 5 tomondatban?

..szerintem jónak tűnik

(#62966) userxy válasza gghrtz (#62960) üzenetére


userxy
őstag

Azért nem értik a férfiak a nők logikáját mert mindegyik nőnek más ezen képessége. A férfi tudása sőt az univerzum összes tudása sem képes ezen mennyiségű logika feldolgozására és értelmezésére. :DDD

(#62965) shteer

Edzettem kajáltam jól ment. Abbahagytam majd újra kezdtem. Nő elhagyott magam alatt voltam.
Meghíztam. Most otthon edzek. Majd lesz kondi is valamikor. :DDD :))

Röviden a gyúrós lényeg ;]

(#62967) tomrRRR

Haver revex-et tolt neki bejött.
Nincs értelme egyél túrót azt csá.

[ Szerkesztve ]

(#62967) tomrRRR


tomrRRR
senior tag

Sziasztok!
Diétám mellé szeretnék venni Termogenikus zsírégetőt eddig ezt használtam: Thermo Drine 2 hónap után már nem úgy hat mint az elején szeretnék valami másra váltani.

Ezeket néztem ki, mit gondoltok melyik a legjobb: Full Blast, Revex-16, Brutal Blade ?
S ezek mellé érdemes-e szedni kis dózisú L-carnitint?

Valamint érdemes-e a vacsorát helyettesíteni egy Casein Complex fehérjével ?

Üdv

The easy day was yesterday!

(#62968) mayday00


mayday00
őstag

Lehet úgy izmot építeni, hogy közben a zsírból is megy lefele kevés? :U

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#62969) userxy válasza mayday00 (#62968) üzenetére


userxy
őstag

Lehet.
Bár ezért lehet megköveznek. :D
Jó kaja és genetika kérdése.

(#62970) Ijk válasza mayday00 (#62968) üzenetére


Ijk
nagyúr

Neked igen.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#62971) -Mike- válasza tomrRRR (#62967) üzenetére


-Mike-
addikt

L-Karnitin-t kardio edzés előtt érdemes bedobni fél órával. A Revex-16 is segíthet a fogyásban, ha megállt a súlyvesztés egy-két hete. De azt ne az edzéshez igazítsd, reggel, meg délután, megdobja a vérnyomásod, ha utána mozognál azzal csak a vérnyomásod látná kárát. A revex az egyik legjobb.

(#62972) BÁ Nutrition válasza gghrtz (#62955) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

elso hsz-be vele :R
;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#62973) shteer válasza userxy (#62966) üzenetére


shteer
titán

Kosz ;]

..szerintem jónak tűnik

(#62974) gghrtz válasza BÁ Nutrition (#62972) üzenetére


gghrtz
őstag

;]
Csülökhöz képest még lófasz vagyok.
A pár mondatba összefoglalóból kimaradt, hogy annyi mozgásszervi bajom volt már, hogy egy komplett családnak elég lenne. (persze tudom, hogy vannak ennél sokkal, de sokkal durvább dolgok is)
Egyébként ki mit gondol az edzés utána turmixba szénhidrátnak a darált zabpehelyről? Mert én most ledaráltam így hirtelenjében egy 70dkg-t. Na persze nem egyszerre fogom meginni. ;]

[ Szerkesztve ]

(#62975) kolosanyi válasza mayday00 (#62968) üzenetére


kolosanyi
veterán

Elméletben és gyakorlatban is lehetséges, én összehoztam már. Kalória deficit az kb 5-10 %, mellé kb 2 g fehérje testsúlykilogramonként és türelem kell hozzá.

(#62976) Takuun


Takuun
aktív tag

Aki próbálta már a StillMass-os EXCELENT WHEY PROTEIN bármelyik ízesített változatát leírná, hogy melyik volt a legfinomabb vízzel?
Havernak kéne, de ő nem akar ízesítetlent. Ízesítetlenről jut eszembe, ez a StillMass-os 80-as jobb áron van mint a Myproteines.

(#62977) Koczó93 válasza mayday00 (#62968) üzenetére


Koczó93
őstag

(#62978) Tenken válasza Ijk (#62946) üzenetére


Tenken
őstag

Szerintem ez az ő baja. Pl nálunk amiket én kialakítok rutinokat magamnak edzés/kajálás szintjén előbb utóbb átragad az asszonyra is. Kis lépésekkel adagolva úgy tér át, hogy gyakorlatilag észre sem veszi. Csak amikor örül a fejének hetekkel később a tükör előtt állva. :DDD
Nagyon hálás tud lenni érte, pedig mindig mondom, hogy nem teljesen önzetlen a dolog... ;]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#62979) Cassidey


Cassidey
senior tag

Visszaolvasgattam kicsit, és halál vicces, hogy a ti nőitek nem akarnak mérni és csirkét enni (nem mintha akkora dolog lenne rádobni a cuccot a mérlegre), az én nő ismerőseim többsége meg azon szenved, hogy hordja haza a pasi a chipset meg rendeli a pizzát. Valahogy baromira elkerülitek egymást vagy nem tudom. :D

Mondjuk én ezt a főzés gondot sem értem, nekem kb. annyi változott a konyhában, hogy nem locsolom az olívaolajat, hanem evőkanállal mérem, és leálltam a cukros-vajas sütik sütésével.

BTW kigyúrtátok már magatokat? ;]

(#62980) -Mike- válasza Cassidey (#62979) üzenetére


-Mike-
addikt

Történt azóta valami változás? ;]

(#62981) Cassidey válasza -Mike- (#62980) üzenetére


Cassidey
senior tag

Érdemi nem természetesen. :D

Pedig ez a cél: [link] :(

VeMaR: rákattintott a profilomra, hogy ki a franc vagyok inkább :D

[ Szerkesztve ]

(#62982) L1ZRRR válasza -Mike- (#62980) üzenetére


L1ZRRR
senior tag

Fogadjunk le volt mentve ;]

You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.

(#62983) FollowTheORI válasza Cassidey (#62979) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

No, erről beszélek én... édekes mindkét fél ugyanazokat a hibákat hozza fel mindig a másik oldalnak. ;]

Ez kész... :))

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#62984) L1ZRRR válasza Cassidey (#62981) üzenetére


L1ZRRR
senior tag

Szerintem így vagy tökéletes :N ;]
Talán picit még lehetnél szálkásabb, ez az én véleményem, nekem nőbe ez a szint nagyon nem jön be. :R

You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.

(#62985) Cassidey válasza L1ZRRR (#62984) üzenetére


Cassidey
senior tag

Az a terv egyébként, h igyekszem magamra pakolni még egy kis izmot az elkövetkező pár hónapban, aztán jól leszálkásítani, felmenni szintentartóra, és kb. boldogan élni míg meg nem halok. :) Szerintem még fél év és meglesz kb. amit szeretnék.

[ Szerkesztve ]

(#62986) Ijk válasza Cassidey (#62979) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mondjuk az itthoni lakosság 99%-a szarul kajál és látszik is rajta, tehát nem véletlen hogy mi itt kisebbségben panaszkodunk.
Visszaolvastál ebben a topikban? Nyár van, ennyire nem szabad unatkozni. :(

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#62987) bigmasterg


bigmasterg
addikt

Gurtnit használtok hátazáshoz?

Most próbáltam először, elég jó volt, sokkal jobban ki lehet kapcsolni az alkart és bicepszet, plusz kicsit nagyobb súllyal tudtam támadni a hátat.

2 problémám volt csak vele.
Egyik a plusz procedúra minden széria előtt. Ha valakivel edzek, akkor már nem lehet úgy pörgetni az edzést, mert gurtni felrakással kell tökölni. Plusz tapadós felületű széles lehúzórúdon elég nehéz rendesen meghúzni, mert tapad rajta. Full fém fogantyúkon és rudakon OK volt.

A másik pedig, hogy a hátazás végére felsértette a csuklómat. De gondolom ez azért lehet mert még új a gurtni és be kell még kopnia.

(#62988) Silverr válasza bigmasterg (#62987) üzenetére


Silverr
aktív tag

Minden hát gyakorlathoz használok gurtnit. Sokkal jobb az izom érzet, később bele jössz nem fogsz vele tökölödni, idővel betörik és nem fogod érezni sem. :)

(#62989) bigmasterg válasza Ijk (#62986) üzenetére


bigmasterg
addikt

Én ma melóhelyen kezdtem el elejétől olvasni a topicot :DDD (persze archívumokat nem) Valami 4-500 hsz.-ig jutottam.

(#62988) Silverr: :R

(#62990) #84221696 válasza -Mike- (#62980) üzenetére


#84221696
törölt tag

Aztakurva!

(#62991) -Mike- válasza L1ZRRR (#62982) üzenetére


-Mike-
addikt

Jó receptjei voltak, onnan tudom ki ő... ;]
Tényleg Cassidey, pár kaja ötletet még beírhatnál. A csirkét, tonhalat, nat.joghurt-ot már minden variációban elkészítettem már, jó lenne valami új. ;) Tönkölybúzalisztes muffin is meg volt már, rozslisztes sütik is de inkább a hétköznapi kaják valami kis spéci hozzávalókkal...

[ Szerkesztve ]

(#62992) L1ZRRR válasza Cassidey (#62985) üzenetére


L1ZRRR
senior tag

Teach me :DDD

-Mike- : xD... csirkével én nem szoktam ennyit szórakozni mármint ízesítést tekintetében, savanyúsággal jól, hamar lecsúszik a kaja.

[ Szerkesztve ]

You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.

(#62993) userxy válasza Cassidey (#62979) üzenetére


userxy
őstag

Linkelhetnél pár fészbuk profilt a barátnőidről, hogy összekeveredjen a mérlegelős társaság ;]

(#62994) Cassidey válasza -Mike- (#62991) üzenetére


Cassidey
senior tag

Á, tuti nem mindben. :D

Nekem az ilyen lisztek nem ízlenek általában. :/ Próbáld ezt:

60g mandulaliszt, 30g fehérjepor, 15g útifű maghéj, 15g kakaópor, 3 tojás, sütőpor, édesítő és annyi víz amennyitől egy kellemesen keverhető állaga lesz, mint egy sűrűbb palacsintatészta. Bele valami szilikon sütőformába (nekem van egy halál egyszerű négyzet), de egyébként teflonserpenyőben is elkészül végülis..

Szezonális gyümölccsel megszórom, be a sütőbe 180 fokra, és amikor már nem folyik a belseje jó. :))

Egyébként én mindig a köreten variálok, vega könyvekben jó ötletek vannak, csak mellé kell rakni egy darab húst. :D

UI.: Ha serpenyőben csinálod, azt is tedd be a sütőbe, nem úgy értettem, hogy a tűzhelyen.:) Egyébként ezt kb. 5 perc kikeverni, szóval nincs kifogás.

[ Szerkesztve ]

(#62995) Gergosz2 válasza Cassidey (#62981) üzenetére


Gergosz2
veterán

lol most komoly , hogy így akarsz kinézni? :O

(#62987) bigmasterg

Én egy ilyet használok. Instant gurtni.

[ Szerkesztve ]

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#62996) xcds válasza -Mike- (#62991) üzenetére


xcds
őstag

Hagyjuk már.. Bezzeg Ijk-tól nem kérsz receptet. ;]

(#62997) -Mike- válasza xcds (#62996) üzenetére


-Mike-
addikt

De nem is nézegetem a képét. :D

Cassidey: köszi, bár ezzel az útifű maghéjaddal majdnem túllőttél a célon. :)

[ Szerkesztve ]

(#62998) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Ma sikerült mérlegre állnom. 5kg-t fogytam. Kb szívroham kerülgetett. Nehezen megszenvedett kilóim,pár nap alatt eltűntek. Erőben a felét tudom,mint fosás előtt. Elkezdtem újra normálisan enni. Jó 30deka csöcsöt alig bírom megenni. Fingok,mint az állat,jó lesz ez. Már csak a napi 2x hiányzik :))

[ Szerkesztve ]

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#62999) Cassidey válasza -Mike- (#62997) üzenetére


Cassidey
senior tag

Annak igazából annyi jelentősége van, hogy extra rost, meg kicsit megszívja magát, kicsit többnek hat amibe beleteszed. Persze ti pasik diétában is annyit ehettek, nem még egyébként..

(#63000) FIREBLADE78 válasza -Mike- (#62991) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Hurka-kóbi mustárral és kenyérrel a tuti :K

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.