Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
Szevasztok sracok most olvasom hogy a Turbo dieta a tuti.. Figyeljetek most itt sirok az agyamban es szamolom ossze, hogy mennyivel olcsobban jottem volna ki ha WPP helyett ezt iszom es csirke rizs helyett ehettem volna a mekiben is.
Sajna elhasznaltam az osszes Zewat itthon ugyhogy most budipapirba fujom a nozim. A feherjet az aminokat a kreatint meg ugy mindent kidobtam a pcsaba.
Holnaptol atterek Turbora es mar megrendeltem az Update kosztot is magamnak eletmodvaltas lesz itt. De csak aze me a velvet eztirta.
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
Shadowbull
addikt
Chuck Norris meg unalmaban elszamolt a vegtelenig. Ketszer.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
KoVee84
senior tag
Én meg elkezdtem tolni a sibut, mert már nem volt állapot amennyit kajálni tudtam... Ez vmi qwa jó! Reggel tolom be reggeli shake után, hát a délelőttjeim elég viccesek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma hajnalban vétkeztem! Megettem 3 szelet pizzát.
Mentségem csak annyi volt, hogy az Andrássy-n oltottam a tüzet, aztán délutántól hajnal egyig igencsak megéheztem és más kaja nem volt.
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. -
brownus
veterán
válasz Dexar007 #61462 üzenetére
bízom benne, hogy nem firestarter
-
rwin5
őstag
Nem mondanám szuper genetikának, és az edzései se egy másolni való, szóval ezért esett le kicsit az állam, na mind1 nem irigylem a koxosokat, de azért na nekem ez durva főleg, hogy "ismerem".. és pláne azért is vicc, mert ez a srác ilyen 3-4 hónapokat gyúrt régebben aztán ráhagyta. Na mind1 túl van beszélve, de muszáj volt ide bebiggyesztenem
-
Assdak
őstag
Hát azért ebben a formában tuti van munka is...
Azért sokan itt kibaszottul el vannak tévedve kox ügyben. Attól még hogy megy a vitamin, kell mellé a normális kaja és a kemény edzés is.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz Assdak #61479 üzenetére
szar kajaval es szar edzessel koxszal messzebre jutsz mint kivalo kajaval es kokemeny edzessel naturalban. Sajna ez a helyzet, de ez ilyen, nem hiszem hogy el kellene vegye a kedvunket.
Mondjuk ahogy elnezegetem a sracot, ez rendes anyagot tolt, nem ugy mint a mi topikkoxereink (kiveve Dickert) akik egy Stana kura utan homeopatikus mennyisegben szedtek fel szaraz izmot.
Mi volt az anyag, lehet tudni?
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Ijk
nagyúr
Valaki vett mostanában assaultot? Most vettem fruit punch ízesítésűt, ilyennel kezdtem anno. De most tegnap betoltam egy adagot és valami allergiás reakciót váltott ki, elkezdett égni az arcom, tiszta piros volt a fejem. Ma átböngészem az összetevőket. Ilyen miatt vissza lehet küldeni?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Assdak
őstag
válasz Shadowbull #61480 üzenetére
Szar edzéssel, és szar kajával ilyen formád nem lesz kox mellett sem. Max úgy nézel ki, mint egy telibefosott búvárruha csirkecsöccsel.
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #61482 üzenetére
Eddig is folyamatosan toltam, nem volt semmi bajom. Igaz fél adagokat, ebbe viszont akkora az 1 adag kanál mint a régiből a fél. Bevallom lusta voltam megnézni a mennyiségeket, majd megnézem fél adaggal.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
brownus
veterán
-
Ribi
nagyúr
válasz N.Ferry #61484 üzenetére
Ki a tök írta, hogy nem kell edzeni?
Csak az a baj, hogy egy naturálos hiába ezd bármennyit, soha nem néz így ki, cserébe ha elkezd patikába járni, és ugyanannyit ezd mellette, kb 3x akkorára nő. Szóval ezt az egyenletet alapul véve fele annyi ezdéssel is 1.5x akkor lesz mint egy naturalos sokkal több munka mellett. Tessék levezettem matematikailag -
Assdak
őstag
válasz #65313280 #61491 üzenetére
Szinte biztos voltam benne. Nyilván a megfelelő gyógyszerek mellett azonos edzés és táplálkozás mellett, akiben szer van jobban fejlődik. Viszont azt senki ne higgye, hogy koksz mellett elég félgőzzel edzeni ahhoz hogy jó formád legyen. Koksz mellett ugyan úgy szükséges a kemény edzés, és megfelelő táplálkozás, különben, az eredmények sem fognak jönni, plusz magadba nyomott cucc is felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Shadowbull #61480 üzenetére
Épp ellenkezőleg. Csúnya "kokszosoknak" kell többet edzeni, enni, hogy jobban nézzenek ki. Elvégre azért csinálják, hogy több tápanyag kerüljön a szervezetben, többet bírjon az izom, így többet edzve lehet egyedül elérni ezt. Ezért is nyomnak heti 10-12-őt, és esznek két kiló húst naponta.
Meg lehet ezt csinálni naturálban is, csak semmi értelme. Így a "lusta kokszosokban" dupla annyi munka van.
A hobbistákat ne számítsuk ide, akik nem csinálnak semmit, csak szúrják, és szedik, ők egy hónapig lehet jobban néznek ki, mint ti, aztán három hónap múlva öreganyám jobban néz ki, mint ők.
Én meg naturál vagyok. Elítélem a szteroidokat. Felfújt izmok mind. -
FIREBLADE78
addikt
válasz Assdak #61483 üzenetére
Ez így van egy részben,haverom tolt legalább 2 kúrát,igaz edzeni járt,illetve nem tudom milyen koxot nyomott,de nem 100 ezrekbe került és nőtt,de csak a hasa lett nagy illetve a feje izom is ment rá,de az nem volt annyira látványos
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest