- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
goodboy007 #112398 üzenetére
Ez most egy plasztikai sebész reklámfilmje lenne, csak elrontották a címet?
mert a piros nacis csajon kívül egyetlen sportolót nem láttam a videóban -
goodboy007
senior tag
-
A kockahas titka. Ja, nem
-
Csak1valaki
csendes tag
Sziasztok. Jópár hetes "otthoni" fekvőtámaszozás után, elmennék terembe.
Netes információk alapján a következő (alap) gyakorlatokat csinálnám, mint kezdő
-fekvenyomás-mell
-mellről nyomás-váll
-mellhez húzás-hát
-guggolás
-vádliA felhúzást nem tudom mennyire lenne jó csinálni, néha szokott fájni a derekam.
Mit gondoltok ezekről a gyakorlatokról? Ismétlés számban és szériában egyelőre 10 körül és 1-2 sorozat menni. Ezeket ismételném szerda-péntek-vasárnap.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Otisz #112382 üzenetére
Ez mint játékszer. Komoly smith keret többszáz ezer Ft, vagy csináltatsz valami ismerőssel aki ért is hozzá.
Egy erőkeret és szabad súlyok jobbak otthoni edzéshez. De ha nem erőemelő edzéseket csinálsz akkor erőkeret sem kell, legfeljebb egy guggolókeret.
Meg persze rendes pad, kézisúlyzók. -
kolosanyi
veterán
válasz
ooooobi #112390 üzenetére
Azért vidéken nem olyan egyértelmű, hogy 22-ig nyitva van egy terem. Nálunk néhány éve kezdték ezt el, addig maximum 20:00-ig voltak nyitva. Megértem ha valaki otthon oldaná meg, csak akkor készülni kell, hogy vagy nagyon sufni körülmények között kell edzeni, vagy zsebbe kell nyúlni.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Otisz #112389 üzenetére
A termek 90 százaláka általában 6-22ig nyitva van. A maradék 10 meg éjfélig. Ebbe nagyjából bármilyen munkarendet be lehet illeszteni. Persze ha szeretsz barkácsolni az más kérdés, de hamar túl lehet lépni azt a határt amihez egy otthoni barkácsmegoldás kevés. Ilyen afrika styleban csak akkor nyomnám, ha lenne egy tanyám, vagy valami vízparti telkem és ott se bírnám ki guggolás nélkül
-
Otisz
őstag
válasz
bigmasterg #112388 üzenetére
Van a közelben, nem is egy, de mivel otthon vannak súlyaim, rúdjaim, húzódzkodó-tolódzkodó keretem, ráadásul a munkarendem meg összevisszaság, ezért jobban megérné, ha otthon edzhetnék.
Most úgy néz ki, összerakom magamnak ezt a szerkezetet. Nem ördögtől való dolog.
Itt van szemben az OBI, nagyjából 30ezerből ki tudom hozni.
MeglátjukKöszi a reagálást!
-
aelod
veterán
válasz
FIREBLADE78 #112380 üzenetére
Tablettás szerintem nem éri meg. De te tudod. Jobban kijössz egy fél kilós vagy kilós kiszereléssel sima monohidrátból.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #112380 üzenetére
az ize? Nincs is ize.
-
Otisz
őstag
Srácok!
Erről a szerkezetről mi a véleményetek?
Smith erőkeretet szerettem volna, de 200k-hoz közeli vagy még magasabb árakat találok csak használtan is.
Az alap dolgokra ellenben a linkelt termék is tökéletesen megfelelne, van hozzá pad is, rúd, meg néhány tárcsa (súlyok, rudak, húzódzkodó-tolodzkodó nekem is van).A problémám a távolság.
Szerintük szétszedve nem fér be a sedanomba (szerintem sem). jelenleg meg nincs ismerős, aki tudna segíteni (Piliscsaba - Székesfehérvár).Az is megfordult a fejemben, hogy magam csinálok egy Smith féle erőkeretet. A gond csak annyi, hogy fából tudnám elkészíteni, vagy amolyan (nem kinevetni) salgó rendszerű polcféleségekből
Még ezt találtam a legolcsóbban, de ebben anyag is alig van
Ehelyett szerintem jobb lenne a az elsőnek linkelt kombi gép, már csak a plusz dolgok miatt is.Bármilyen észrevételt szívesen fogadok
-
Otisz
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
Ha már krea. Tudom volt téma. De nincs kedvem keresgélni. Sztem nyomok egy kúrát. Por nem kell,szar az íze
. Tablettás marad. Abból milyet? Közeljövőben nem tervezek mp rendelést. Melyik a jó?
-
Shingen
addikt
Ebben a BB Tv részben a Bunny Naturál zsoltinak hívja ezt a fazont.
Ismeri vki, mi a rendes neve?
Elég korrekt csávónak tűnik, kellő szerénységgel rendelkezik nincs elszállva és normális dolgokat mond. -
kolosanyi
veterán
-
Shingen
addikt
válasz
harcikoca #112369 üzenetére
Nem parasztvakítás, de nem is csodaszer mint ahogy eladó állítja.
Szedtem ARTHROXON amikor izületi bajaim voltak, kicsit javított de nem oldotta meg.
Szóval ez is olyan mint minden más táp kieg. a te szervezetednek melyik jön be ami használ.
Sajna kísérletezni kell........... -
kolosanyi
veterán
válasz
bigmasterg #112367 üzenetére
Ilyenkor csináld mezítláb.
-
harcikoca
senior tag
Üdv, kb 3 hónapja el kezdett fájni a jobb könyököm, pont azon a ponton amit mikor beversz zsibbad, néhány gyakorlatnál fáj, és akkor ha ráfeszítek. ARTHROXON PLUS, és WOD Crusher NEM Forte kombóra gondoltam hátha lesz valami, valakinek tapasztalata velük? Érdemes megvenni mind2-t, vagy csak parasztvakítás?
-
bigmasterg
addikt
Véletlenül futó cipőben jöttem el edzeni, a rendes lapos talpú helyett. Hát így k@@va szar felhúzni, nem ajánlom senkinek
-
Otisz
őstag
-
Champipi
aktív tag
Mik azoka a természetes cuccok, amikkel izmot lehet növelni és ha pénz nemszámít?
Ekdiszteron.
Foszfatidilsav.
Kreatin.
HMB.Van még valami?
Havernak van havi 50 000 Ft-ja ilyesmire de sztereóidózni nem akar. Mókából írtam így
Na mik vannak még?
-
kolosanyi
veterán
válasz
FIREBLADE78 #112352 üzenetére
Azon megázok és nem fér bele a bevásárlás tartalma, plusz az edzőcucc, meg a tartalék egyenruha riasztás esetére.
Tiszta kaja, ch inga 350-250 g szénhidrát között, 3000 kcal, mikromendzsment. Mondta, hogy fontos lesz a fehérje bevitel mellett az aminosavak bevitele, BCAA és glutamin. Utóbbin van a hangsúly. Elméletileg regenerálódás meg proteinszintézis blablabla. Meglátjuk.
(#112353) szuszinho
Jaja, ez volt délelőtt. -
Zola007
veterán
válasz
goodboy007 #112355 üzenetére
Egyszer megkérdezték belgyógyon, hogy milyen testépítő szereket szedek.
Mondtam a dokinak, hogy Isten ments, én ilyesmivel nem élek, mert a fehérjének rossz íze van whiskeyvel -
goodboy007
senior tag
Foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton volt már, akinek beszóltak, hogy túl sok fehérjét szed?
Kollégámat konkrétan azért küldte el körzeti orvoshoz az üzemorvos, mert a proteinnel összefüggésben bizonyos értékei túl magasak voltak. -
szuszinho
őstag
Sanyi, mi folyik ott Nálatok?
-
aelod
veterán
Nem csak kiderült, hogy mindenki nyaral meg kinek milyen kocsija van, megint mások meg fesztiváloznak. Sanyi edzőhöz jár.
Tnap hát/váll volt, atta.
-
Na mi van, nagyon megállt itt az élet. Az utóbbi időben is már csak a kocsikról volt szó. Szóval mindenki izmos lett és zárható a topik
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #112342 üzenetére
(#112343) Alpachino
Gyakorlatilag igen. Teljesen rábízom magam az edzőmre. Tudod mi a jó? A lemaradt meg aszimmetrikus izomcsoportokat így a legkönnyebb korrigálni, felhozni.Na hát ez van, ezt az utat jártam be. Kezdtem a testépítő jellegű edzéssel 16 évesen, aztán azóta minden éppen aktuális trendet kipróbáltam, de végül csak kikötök újra itt. Rá kell jönnöm, hogy hobbistának talán ez a legcélszerűbb. Erőt ez is fejleszt, de így nehezebb túledzeni magad meg lesérülni. Nem tudok guggolni, mert épp fáj valami? Nem baj, majd valami modern, ízületkímélő géppel leedzem a lábam. De legalább tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 9 évben, nem is keveset.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Alpachino #112340 üzenetére
A következő a lényeg: elmentem gyógytornászhoz, mert szar a derekam. Ő azt javasolta, hogy egyelőre tegyük félre a nehéz súlyos edzést. Nem mondja, hogy ne súlyzózzak, de max közeli súlyokkal ne dolgozzak amíg nem korrigálunk a jelenlegi helyzeten. Mobilitásbeli problémák meg aszimmetria van a hátamban. Úgy gondoltam, hogy akkor most nem én variálok, hanem rábízom magam egy profira.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Zola007 #112338 üzenetére
Ezt el is mondtam a srácnak, figyeljen rám mert nagyon csapongó vagyok.
Nekem se vált be a low carb megközelítés. Igaz nem is csináltam addig sose, hogy elkezdjen működni.
350-250 g között és mondta, hogy meglátjuk majd menet közben. Túl alacsonyra nem akarja venni, mert akkor nem lesz erőm edzeni meg dolgozni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #112328 üzenetére
Mosmé?
(#112329) Zola007
Ja, hát ezt elő lehetne úgy is adni, hogy gyerekek, én a low carb étrendek híve vagyok ezért meg ezért. Viszont úgy fele ennyien lennének vevők rá._______________________
Láb vót edzővel, nagyon atta! Nem mentünk fel nagy súlyokig, de koncentráltan, csúcsösszehúzódásnál megállítva, negatívokat belassítva dolgoztunk. Guggolás 140 kilós 6-os széria volt a plafon (beltless), lábtoló 270 5-ös, utána volt kitörés combhajlító szuperszett, másik hajlító gép és merevlábas szuperszett, a végén pedig vádli. Azért ennyi hajlító, mert gyenge és lemaradt izomcsoport. Folyamatosan ott volt mellettem, javította a technikámat, rám szólt ha rángattam vagy szűkült a mozgástartomány, pakolta helyettem a tárcsákat stb.
Heti 4 nap lesz a terv, mindig az egyik nap nagyon kemény, kettő közepes és egy könnyű. Osztott terv, kaja ehhez belőve ch ingával. Azt mondta, hogy egyelőre kardió nem kell, azt ráérünk akkor elkezdeni ha megtorpan a folyamat. Rövid pihenőkkel edzünk, szerinte elég az elején ennyi. Amúgy baromira nem bonyolult, de mégis látszik már ezen, hogy mit csesztem el eddig. Kíváncsi leszek hogy alakulok.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Shingen #112324 üzenetére
Ez mondjuk nálam sokmindent megmagyarázna.
#112325) Zola007
Csak bedobtam. Egyébként érdekes amit ír, de nekem inkább tűnik üzletnek, mint meggyőző érvelésnek. Mindent alá lehet támasztani tanulmányokkal és az ellenkezőjét is.(#112326) Ribi
Milyen bevitel? Nem emlékszem. -
-
kolosanyi
veterán
Kóma ebéd után, aluszékonyság és a nyugati étrend
Összefoglalva: low carb diéta mellett nemcsak szálkásabb, de okosabb is leszel.
-
Dicker
őstag
Narancskrémes myprotein 2500 Ft körül jön ki kilónként. Ha valaki bátor ezzel az ízzel megéri.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Zola007 #112312 üzenetére
A tulajnak kellett a lakás, mi meg kaptunk önkormányzati lakást. Közös megegyezés alapján jöttünk el.
(#112315) kk831228
Egyszer próbálj ki egy ilyen hibridet, nem rossz ám.(#112316) Alpachino
Ahhoz jó nekem a Corolla is. Nem egy nagy érzelmeket kiáltó autó, de teszi a dolgát megbízhatóan. Nekem ez a lényeg. -
válasz
kolosanyi #112304 üzenetére
Nekem meg protein pudding, de elfogyott, úgyhogy venni kell zsírszegény bakonyit. Csak ebben a telibeszart tescoban már alig van valami, amióta tömegesen mondanak fel a dolgozók. Geciéhes vagyok mostanában. De legalább egyre jobban élesedek. Csak meglesz az a forma augusztusra.
-
kolosanyi
veterán
Ma költözés volt. Atta.
Utána zsírosdeszka volt paprikával és hagymával. Az is. -
pityaa23
senior tag
válasz
Zola007 #112294 üzenetére
Tehát ha van autóm de az kombi az olyan mint ha nem lenne.
Van motorom is, de azzal sem lehet csajozni. Az orrom hegye látszik kb belőlem, ha beöltözök. Kell keresnem egy orr fetisiszta közösséget. Mondjuk az orrom sem kiemelkedően szép. Átlagos orrnak kinéző orr, ha kiszedem a szőrt és épp nem izzadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged