- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
35423 - 35301
35423 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-11-19 06:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
"A Turathira még ráfér az érlelés, ha ez valóban igaz, mert jelenleg nem igazán tetszik."
Turathi-t nem bírtam előtte, most talán tisztábban kijön a grapefruit ( először citromnak gondoltam, de inkább grapefruit ), de most se jön be.
Habzásig ráztam az arabokat, aztán pár napot, talán egy hetet pihentek. Ja, és még egyet csináltam: fejjel lefelé - hogy ne érjen bele a lötyibe - nyomtam jópárat. Igen, és ezután ráztam. Egyedül 9pm-nél éreztem gyökeres változást, mégpedig marha rossz irányba, a két másiknál semmit nem érzek. Szerintem nem veszek több arabot, pedig igazából tetszenek ( mondjuk volt 2 csalódás ). -
Nimda
addikt
-
Apzung
tag
Elvileg az érlelés onnan kezdődik hogy levegő kerül az üvegbe azért kell párat fújni, a boltban a polcon becsomagolva nem történik semmi. De nálam a lent említett két illatot leszámítva emlékeim szerint nem volt változás az illatprofilban. Szóval lehet placebo is akár.
-
z123456z
őstag
-
Nimda
addikt
Gondolom ez attól is függ, h mikor gyártották az adott illatot. Mert a bolti polcon is áll x ideig. Nálam csak a Turathi Bluenak nincs batch kódja, de érdekes módon a MBE extremenek sem értelmezhető a dátum kódja, pedig ez utóbbi nem arab.
Régen az olcsó Avon parümöknél lehetett észrevenni, hogy bedöglik egy idő után, teljesen megváltozik az alap illat, nem lehetett évekig tárolni.
A Turathira még ráfér az érlelés, ha ez valóban igaz, mert jelenleg nem igazán tetszik. Egyedül az arab CDNI ami már több éves cucc és valóban jobb mint a kezdeteknél. De lehet csak placebo.
A felrázásról nekem az a véleményem, hogy biztosan vannak olyan összetevők, amik ezt nem szeretik, de egy drága márkás parfümnél, ahol kitesztelik rendesen, ez nem jelenthet gondot.
-
Apzung
tag
Az arab parfümök egyébként is híresek arról ahogy olvastam hogy érlelni kell őket vásárlás után hetekig/hónapokig. Bár általában jó irányba változik az illat.
Marwa pl nem tetszett, kb. egy hónap után viszont kellemes lett. Aqua Dubai is változott valamelyest jó irányba de nem annyit mint a Marwa.
Lehet itt rossz irányba érlelődött a lötyi. Vagy jó irányba csak a bőrödön így már teljesen rosszul viselkedik. Mondjuk szerintem nem 2-3 nap alatt érik be hirtelen hanem fokozatosan de kitudja…
-
z123456z
őstag
-
Fr0z3n
őstag
-
tibbike01
addikt
Felesleges egy 10ezer ft-os (áfa, szállítás, üveg, csomagolás, haszon...stb levonva kb 2 ezer ft a beltartalma) arab parfümről beszélni, ami tele van szintetikus fokozókkal, alkohollal és mindenféle erős olajokkal. Olyan, mintha azt kérdéznéd, hogy a sarki kínaiban vett ebédemet mikorózhatom-e, nem-e rontja el az izét?

-
Misogi
aktív tag
-
z123456z
őstag
Az létezik hogy az erőteljes, habzásig rázás teljesen megváltoztatja az illatot? 9pm-mel tettem egy próbát nemrég, ugye ez először öregasszony émelygést hozott, aztán megszerettem ezt az édes illatot, de eléggé nyomasztó lett egy idő után. Valamelyik nap izomra felráztam habzásig, pár napot állt a szekrényben, most pedig eltűnt belőle az édes, teljesen más illata lett, mintha kicserélték volna. Nekem így használhatatlan, és kíváncsivá tett.
-
tibbike01
addikt
-
hdman
őstag
-
Misogi
aktív tag
-
dirtboy86
tag
-
Misogi
aktív tag
-
z123456z
őstag
-
dirtboy86
tag
Szerintem nem lesz gond.
Tibbike01: max annyi, hogy nem aggódsz a rendelés leadásának időpontjától a kibontásig, csak onnantól mikor kifizetted a futásnak odáig hogy kinyitod
talán 1-el kevesebb momentum ahol át tudnak verni. Ha jóban vagy a futárral (afsz neki kis piizt) am sztem simán vár 2p amig megnyitod és ha a fóliás doboz nem stimmel visszaragasztod és nem veszes át. (Legalábbis olvastam h van aki ezt cainalja)
-
tibbike01
addikt
-
tibbike01
addikt
-
z123456z
őstag
Egy szakmai kérdés: ez a dekant kimérés hogy történik, kifújkálják vagy átfejtik valahogy? Ha fújják, később nem fognak hiányozni azok, amik marha gyorsan kipárolognak? Sokan csinálják és veszik, tehát gondolom hülye kérdés, de azért érdekel, köszi.
-
Misogi
aktív tag
Na én is rendeltem fragranza.hu-ról. Fu srácok...stroke-ot kaptam a végére, az egész oldal...fu...megőrültem mire le tudtam adni egy rendelést. Félig magyar, félig orosz, félig angol...ki se tudtam jelölni hogy ne utánvéttel kelljen fizetni, hihetetlen volt az egész.
De csak azt olvastam hogy legit, szóval bevállaltam...
dirtboy86 után most már nagyobb bátorsággal.
-
dirtboy86
tag
-
Misogi
aktív tag
-
pohár
félisten
-
iatti
aktív tag
-
Apzung
tag
-
KisTücsök
addikt
-
Uzmany
őstag
-
Fr0z3n
őstag
-
Elektrosokk
veterán
-
Misogi
aktív tag
Nektek mi a maximum összeg, amit kiadnátok egy parfümért?
-
z123456z
őstag
-
Apzung
tag
-
z123456z
őstag
Szóval ezeket írogattam össze magamnak, Erba-kat szagoltam egy pillanatra, nem rosszak, a többire vakon vagyok. Érdemes szűkíteni és nagyobb kiszereléseket venni, vagy jók ezek, és egyelőre elegendő az 5 milis adagolás? Mind más, legfeljebb hasonló, vagy van olyan, ami üti a másikat és felesleges? Édesekhez vagyok szokva amúgy, szoknom kell a másfajtát, de szerintem nem lehetetlen idomítani az orrom.
Mula Mula
Porthole
2654 Red Line
Sun Gria
Dream Sea
T21
Erba Gold
Erba Pura
Havicat
VibratoMég néhány LP ott van a fejemben, csak ahol kinéztem, nincs a kínálatban.
A Sea széria, Summer Hammer, Pax, Carbonara, és a vaníliás széria. -
z123456z
őstag
Köszönöm, akkor ezt elengedem egyelőre.
-
pohár
félisten
-
tibbike01
addikt
Persze a Tygar hasonlít a Vibratora, de hogy a 10ezer ft-as arab klónja mit tud felmutatni, azt nem tudom. Kerülöm az arab olcsó parfümöket.
5ml elég kipróbálni bőven, 1ml kb 6-10 fújás a porlasztótól függően. Szóval legalább 30, de inkább 40 fújás az 5ml. Ezekből 1 vagy 2 fújás bőven elég egy napra.
-
z123456z
őstag
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Hajlok a dekantok felé, kipróbálnék néhány illatot, de el vagyok veszve a mennyiségekben. 5ml mire elég, néhány fújás, vagy néhány alkalom, vagy esetleg több? Ha minden igaz ezek elég tartós darabok, talán ezeket hívják niche-nek, pl Lorenzo Pagzallia, Xerjoff, Loumari, Havicat? Vagy inkább 10ml legyen? Köszi.
-
Misogi
aktív tag
-
whbear
őstag
-
dirtboy86
tag
-
Elektrosokk
veterán
-
Apzung
tag
-
Misogi
aktív tag
Nektek van olyan parfümötök, ami annyira jó számotokra, hogy ki tudna "váltani" egy egész gűjteményt, önmagában?
-
tibbike01
addikt
-
Apzung
tag
36-ba postával elhoztam.
kíváncsi leszek
@tibbike01
PI-ből kipróbálok egy dekantot majd. Egy Wave Child-et valaki csereberébe a múltkor megpróbált rámsózni, majdnem rá is bólintottam de írt egy másik vevő hogy elviszi árába, azt jobb ajánlatnak tartottam. Egyelőre az nálam a listán kicsit hátrébb van mint a PI a kipróbálandó illatok között.A pomelo assoluto miatt már írtam Ferinek ha lenne ismét, szóljon már mielőtt felteszi mert akkor nem kell feltennie 😁. Az még ha nem is jön be, bukni nem fogok rajta ha el kell adni netán ha hasonlóan jó árban lesz még neki.
-
tibbike01
addikt
Szerintem a Passion Islandod próbáld ki, esetleg Kajal Aican, csak ez édesebb vonal viszont nagyon minőségi.
Amit még ki akarok próbálni, de csak az Andrási Neroliban van, az az Simone Andreoli Leisure in Paradise, csak félek hogy túl csajos lenne.
Amit nem próbáltam még, de szerintem tuti siker, az Pernoire Anelo, de ez már olyan áron van, amit nem biztos, hogy kifizetnék.
Illetve a trópusi illatok királya, az etalon: Memoirs Of A Perfume Collector Tales from Zanzibar. Ez végképp megfizetethetetlen, még bontottan is 60ezer ft felett mennek az 50ml üvegek.
Az LP Speachless amúgy tényleg csak 1-2 óráig tombol, utána csendesül, de ott van, csak nem olyan harsányan, mint az elején.
A Summer Hammer nekem nagy csalódás volt, akkor már inkább a Devil Angel.

Másabb vonal, de izgalmas nyári a Room 1015 Wavechild!
Meg amúgy, ha Belodorban jársz próbáld ki a Gritti Pomelo Assolutot, tegnap én és a feleségem is azt fútuk és nap végén nyugtázuk, hogy kegyetlen jó illat és nap végéig tolja az arcodba (orrodba) élesen a mennyei dzsúúúszt!

-
Apzung
tag
-
Fr0z3n
őstag
-
Apzung
tag
-
Fr0z3n
őstag
-
Apzung
tag
Pont azon agyaltam hogy valami trópusi illatot kellene beszerezni mert az nincs. Citrusból kiszolgál a T21, Wulong Cha, Vibrato
Volt egy T24-em, de azt átvette öcsém, mert alig használtam. A mangó kb. 20 percig tartott aztán átváltott kicsit szilvás leszáradásba ami már nem jött be.
SHL God of Fire dupeját a Vulcan Feu-t kipróbáltam. Tartósságra rengeteg niche-t és designert kenterbe ver, egy fújás is egésznapos bőrön, de az illatprofil nekem túl édes és harsány volt. Az eredeti lehet finomabb mondjuk, nem próbáltam, de mindenki azt írja kb. 1:1 másolat a Vulcan.
Gisada Ambassador nem lett volna rossz, ha a bolti tesztert el tudtam volna hozni, de nyilván azt nem lehet
. Amit kaptam az valami szintetikus hulladék (pedig legit eladótól volt), néha megcsapott egy kicsit égett műanyag szag is de csak akkor amikor ez volt rajtam.Passion Islandot néztem ki, de a Fugazzi Passionfroudh is jónak tűnik, csak kb. az utóbbit senki sem árulja, de nem néztem át mindegyik fb csoportot.
New Notes illatok most nagyot mennek fb-n, abból pl. a mangomina, akigala mandarino az ami egész jó. LP Speachless rajtam 1 óráig tart, a páromon 4-5 óra, de én még azt is kevésnek találom ennyi pénzért.
Summer Hammer-t nem próbáltam, bár az elég népszerű. Fomowa Pannaco Tahaa lehet még befutó de a vaníliáért annyira nem vagyok oda. Ugyanennél a háznál a SeaCoco talán jobb, de abban is vaníliás az alap. Xerjoff Cruz Del Sur II nagyon nem, rajtam borzasztó émelyítő és tömény.Ha esetleg valakinek van ötlete, javaslata trópusi illatra/illatokra még, szívesen fogadom.
-
Fr0z3n
őstag
Nézzetek rá a fugazzi a passionoudra. Sokkal jobb mint a crivelli
-
tibbike01
addikt
Én is, de nekem 5ml elég lenne.
-
Paddington
csendes tag
-
whbear
őstag
-
Elektrosokk
veterán
-
tibbike01
addikt
-
Apzung
tag
-
tibbike01
addikt
Megjött!
2025 januári. Van benne anyag rendesen!
-
tibbike01
addikt
-
Misogi
aktív tag
Na megjött a Bergamask, anno már szagoltam, volt belőle decant-om, amit végül eladtam. De nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, hogy lehet nem adtam neki elég időt.
Egyet fújtam a csuklómra, bejöttek a lakásba és már előtérben érezték az illatot, pedig ki sem mentem a szobából fújás után.
Tényleg brutálisan erős cucc, mitől lehet ennyire erős? Javanol? Miután fújtam 1-et a csuklómra, nem tudtam közelvinni az orromat mert rendesen fájt, annyira szúrósan erős volt.
Ez tényleg az az illat, amiből 3 fújás is sok, talán 1-et tarkó alá, 1-et csuklóra és nem kell több nyáron.
Amúgy a doboz, a kupak és maga a design nagyon szép szerintem, főleg ezzel a színnel.
-
Misogi
aktív tag
-
Misogi
aktív tag
Ennyit ír azóta is a fox:
2026.04.27 20:40: Csomagod elkészült: Csomagod létrejött a rendszerünkben, a feladó még nem adta át azt a FOXPOST részére.
-
Elektrosokk
veterán
-
Misogi
aktív tag
Azóta se jött meg a csomag, beszéltem vele, azt mondta hogy üzleti foxpost partner és egyszerre több csomagot rak egy automatába és ezért nem jelzi a csomagot normálisan a nyomkövetésben.
Ez oké, de ugyanazon a napon adtam fel én is foxpost csomagot és azt ma reggel már át is vették én meg semmit sem tudok az én csomagomról.
-
Petyuska111
tag
-
Blackhole13
senior tag
-
dirtboy86
tag
Nekem sima...picit játékosabb, frissebb, írták hogy az intense férfiasabb, én inkább azt mondanám a sima picit fiatalosabb , lendületesebb az intense komolyabb, érettebb megfontoltabb. Nekem a sima jön be az intense-t próbáltam 3x nekem sok.
-
Misogi
aktív tag
West End-ben a Douglas-ben van, pár hete néztem be, és vannak bent Mancerák, többek között CB Intense is.
-
Blackhole13
senior tag
-
Apzung
tag
-
Nimda
addikt
-
Apzung
tag
Az intense kicsit fásabb, bőrösebb mint a sima, férfiasabbnak érződik 1-2 fokkal. Tartósságra kb. ugyazt tudta a sima mint az Intense az én bőrömön.
Intense-m van, nem vennék simát már.
szerk.: úgy néz ki másnak is ez a véleménye

-
whbear
őstag
Intense komolyabb, bőrösebb. Kb ugyanaddig tart, olyan 6 óra. Nekem van mindkettő, ha újból vennék kizárólag az Intense.
-
Blackhole13
senior tag
Cedrat Boise sima vagy intense? Több helyen írták, hogy nincs jelentős különbség csak erősségben.
Nem találok sehol simát kirakva. -
ricsik
őstag
Én meg vakon megrendeltem a Turathi Blue-t, hát nagyon kíváncsi leszek. Notinon jó árban van most, elcsábultam

Jöv hónapban jön még egy Dylan Blue, áráért szaladgálni szerintem nagyon jó.
Néha már kicsit rosszul vagyok magamtól, hogy hova és minek ez a sok alsó, közép Designer (nagy ritkán arab).
Aztán elég ebből a sok olcsó vacakból, jöhetnek a 10 milis dekant hegyek, már alakul a lista
Kiszámoltam, az átlagos szokásaimmal, kb 8 évig megvagyok parfümmel, ha a meglévőket használom és nem adok el semmit. Van baj... -
TomDeNemm
csendes tag
-
ToBeY
nagyúr
-
pohár
félisten
-
roseben
tag
-
Misogi
aktív tag
-
roseben
tag
Van egy érdekesség. Ha ott vásárolsz tedd el a számlát. Amikor kifogyott a parfüm az üvegből a számlával 75%-os áron újratöltik. A szórófejnek van egy limitált élethossza szóval egynél többször nem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Akció nincs náluk, tesztert nem lehet kapni. Ez van meg a használt piac. Nagyobb kiszerelés olcsóbb.
-
Misogi
aktív tag
-
tibbike01
addikt
-
roseben
tag
-
tibbike01
addikt
Na majd lehet benézek egyszer, valahogy amúgy annyira nem csikolnak ezek az illatok. Az üvegük nem tetszik, de ez nem jelent semmit.

Épp most bontottam ki az 5ml LP Speachless....ahh kegyetlen jó, nyáron ezt fogom fújni alkalmakkor. Feleségem is hátast dobott tőle, pedig egy hangyapöcsnyit fújtam a csuklómra.
-
roseben
tag
A Louis Vuitton boltban.
Mondjuk furák akik ott dolgoznak. Akartam venni egy Imagination-t. Kivártam a soromat - voltak előttem hárman - majd eltűntek a pultból se szó se beszéd. Ott álltam legalább öt percig. Aztán eljöttem. -
tibbike01
addikt
-
roseben
tag
-
roseben
tag
Elég jó árrés ahhoz képest, hogy nem kell vele semmit csinálni. Úgy értem nem állítanak elő terméket nyersanyagból csak kereskednek. Régebben egy több százezer forintos laptopon max. 5000Ft haszna volt a cégnek ahol dolgoztam és a szlovák webshopok így is ránk vertek, de több mint 100%-os haszon egy kereskedőnek az elég jó üzlet.
-
dirtboy86
tag
Én rendeltem 2x illatot is kezdésnek fragranza-ról. teljesen rendben volt (nem mondom azt hogy mindenkinek mindig ez lesz a tapasztalata, de nekem rendben volt). 7 nap alatt hozták ki, elég türelmetlen voltam, rájuk írtam mailben a 4. nap és válaszoltak a mailre is, illetve ha van vibered ott is kapsz status updatet. Lehet utánvétellel kérni, én is úgy tettem extra 350ft - több tapasztalatom nincs velük, de az hogy a 100ml vibrato 53k ért hozták, a 100ml IG-t pedig 33k körül ez nekem elég meggyőző volt

Apzung: Lényegében mindegy, hogy honnan szerzik be a terméket, a kulcs általában az, hogy a terméket papíron többször, akár 2–3–4 alkalommal „megforgatják”. Különböző, sokszor fiktív cégek között adják-veszik, így mire ténylegesen, fizikailag is értékesítésre kerül, a végső tulajdonos számára a bekerülési értéke akár nullára csökken, sőt már nyereséget is termelhet az áfa-visszaélések révén.
Tavaly ősszel volt eset amit TV, újságok stb is lehoztak: egy GSM bolt, gyakorlatilag több iPhone-t értékesített Magyarországon, mint maga az Apple (erről lett híres
) . Az alacsony árak mögött az állt, hogy a készülékeket papíron több országon keresztül „pörgették” (pl. kétszer szlovák, háromszor lengyel cégeken), és az ismétlődő áfa-visszaigénylésekből finanszírozták az üzletet. Ez egy klasszikus körhintacsalásos adóelkerülési forma. Nem vagyok szakértő , de kb erre tudok gondolni amikor ezeket az amúgy 100k+ árú ermékeket 30-40k ért látom
. -
tibbike01
addikt
-
z123456z
őstag
-
Misogi
aktív tag
-
Misogi
aktív tag
Nagyon gáz, holnap írni fogok neki megint, azóta se semmi reakció.
Én tegnap délután 5-kor adtam fel egy csomagot, azt jelzi, hogy holnap meg is kapja akihez megy.
Na, ha ez az ember feladta volna a tegnapi nap folyamán akkor én is megkaptam volna a héten, így bukta. Na nem baj…nem tudom hogy tud így ilyen nagyüzemben árulni csoportokban, de lehet jelezni fogom ezt valamelyik adminnak.
-
Elektrosokk
veterán
-
Misogi
aktív tag
Egyébként, ha nem lenne ilyen drága, 1 parfümöt hordanék csak, annyira jó: Imagination.
Ennyit viszont bőven nem ér, amennyiért adják. Szerintem 10/10 illat.
-
Apzung
tag
-
Misogi
aktív tag
-
tibbike01
addikt
-
Misogi
aktív tag
Én ugye megvettem az Orto Parisi Bergamask-ot, egy megbízható eladótól akitől sokan vásároltak már, és ismerősöm is vett tőle.
Na, tegnap délután utaltam a pénzt, azt mondta az nap este feladja, azonban azóta sem sikerült feladnia. Írtam ma neki, hogy nem sikerült feladni a csomagot?
Amit leláttamozott, és nem reagált semmit.
Megkérdeztem ismerősömet, aki már vásárolt tőle, hogy neki mi volt a tapasztalata vele és azt mondta hogy hát baszogatni kell.Na mondom az király... gondolom úgy is fel fogja adni előbb-utóbb, csak én abban reménykedtem megjön még a héten, mert most hétvégén pont használtam volna egy eseményen. Ha feladta volna akkor talán meg is jött volna, így már esélytelen.
Őszintén, ez gáz szerintem, legalább írna valamit. Én mindig amint tudom, lehető leghamarabb feladok mindent, ha bármi közbejön, jelzem a vevőnek, mivel már nálam van a pénze és rajtam a sor.
Komolyan, néhány ember...
-
tibbike01
addikt
Azt már eladta, írtam neki 2 hete, hogy kellene és írta, hogy eladta már. Ma reggel meg rámírt, hogy van újra. Wolung cha is 40ezerért volt nála.
-
Petyuska111
tag
Ahh, ez brutálisan jó ár, pont néztem valamelyik nap, hogy ilyen 106-120e körül van, ill. 70e a fragranza-n (amiben továbbra sem teljes a bizalmam), le is mondtam így róla, nem is gondoltam, hogy valaki ennyiért árulhatja, pedig ha jól látom Feri már febr.23. óta árulja ezt, csak eddig senki nem mozdult rá.
-
tibbike01
addikt
-
Apzung
tag
-
tibbike01
addikt
Na bezsebeltem egy Gritti Pomelo Assoluto-t!!
35k 100ml, dobozos. Szerintem az évem legnagyobb dealje és ezzel lálltam egy időre a parfümökkel. Fb csoportokat is stoppolom egy időre.
Ez a Pomelós lötty nagyon király, wolung cha egy nagy csavarral és száraz zöld pomelóval. Insteni!
Kajal Aican 100ml 50k a srácnál...jó cucc az is!
-
Apzung
tag
Azért ki lehet fogni olcsón is naxost fb-n. Múltkor is volt egy üveges full szett 100/97ml 47k-ért, de néha ettől kicsivel olcsóbban is ki lehet fogni próbafújtat. Igaz ott gyorsnak kell lenni.
30-50ml dekantok 15-25k között vannak.
Én spec már nem erőltetném a nehéz illatokat, bár most még azért néha van hűvös de pár hét és csak porfogók lesznek október közepe-végéig a polcon. Bár nem jelenti azt hogy nem lehet megvenni, csak akkor már invesztálj bele egy olyanba amit használsz is. Nyáron egy naxost vagy egy JPG Ultra Male-t fújni 35 fokban nem valami jó ötlet
.Próbálj ki valami frissebb nyári vagy négyévszakos illatot inkább. Ingenious Ginger, Sospiro Vibrato, Sospiro Basso, Wulong Cha, Hacivat, Hacivat X, Mefisto, Aventus, Torino21-24, LP Evil Angel, Speachless, Summer Hammer, Afnan Supremacy Collector's Edition, Acqua Di Parma Colonia Futura, Arabiyat Prestige Marwa, Aqua Dubai, Cedrat Boise / Cedrat Boise Intense, Montblanc Explorer, Dior Homme 2020 stb.
Ha ennyire preferálod az AI használatot, a Gemini biztos segít választani ezek közül.
-
z123456z
őstag
Na, hát ma jött el a napja, hogy megelégeltem az Emír gyenge tartósságát, így hát visszavittem Notinoba. Majd egy hónap eltelt, és folyamatosan próbálgattam, hátha, ezért hiányzott is belőle már rendesen, és ennek ellenére szó nélkül visszavették és olyan kedvességgel kezelték a dolgot, hogy elképesztő. Le a kalappal a Notino előtt, minden üzletnek ilyen színvonalon kéne kezelni a vásárlókat az értékesítést követően is.
Gemini azt találta, hogy beszámolók szerint 24 elejéig nagyon jó és tartós volt a Voux elegante, aztán történhetett valami módosítás. Azért kérdem, mert alza napok keretében ott 7800 most ( notino 14 volt, amikor vettem ). Vettem is egyet, lefotóztam a gyengének az alját. Úgy tervezem, hogy ha eltérő gyártásút kapok, esetleg régebbit, akkor teszek egy próbát, ha nem, akkor azonnal megy vissza, mert szerintem alza bontottat nem vesz vissza. Van rá szerintetek esély, hogy máshonnan beszerezve jobbat kapok, vagy egyszerre terítik a piacot?
Vagy felejtsem el ezeket, és vegyek a Naxos-t? Nehezen szánom el magam ennyiért, dekant meg idegen egyelőre.Erba Pura se rossz, de Naxos sokkal jobban tetszik.
-
Memmaao
addikt
-
whbear
őstag
Urak, valakinek van 10 ml. Oud Maracuja kiadó?
-
Misogi
aktív tag
Én is bűnbe estem ma...vettem egy próbafújt Bergamask-ot...jó árban volt és imádom az Orto Parisi illatokat. Szerintem ősszel beújítok valamelyik hűvős idős illatukra, mert olyanom nincs tőlük.
Jó lesz nyárra.
-
Misogi
aktív tag
-
Apzung
tag
A minap én ugyanígy voltam egy bdk gris charnel extraittal, 45k-ért árult az egyik eladó 90ml-t üvegében. A hónapban már vettem egy kb 70ml-es Basso-t, egy 50ml aventus dekantot meg egy Dylan Blue-t (bár ez filléres tétel volt a másik kettőhöz képest) és ez már annyira nem fért bele. Ami miatt annyira nem bánom hogy inkább téli illat, és októberig legalább úgyis csak a polcon pihent volna.
Új hozzászólás Aktív témák
-
35423 - 35301
35423 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● A topikban TILOS hirdetni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(citrusok, grapefruit, ambroxan)
Aventus +1