Hirdetés
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
- hcl: Az óraolajos meló
-
36863 - 36801
36863 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-11-19 06:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
senior tag
-
deltaa97
tag
Mancera Instant Crush mint nem elborult árazású Baccarat Rouge 540?
-
Misogi
senior tag
Mit veszel?
Nem tudom még, de valamit kéne, mert kb. a kollekcióm 80%-át eladtam az utóbbi időben, és már nincs mit fújni.
-
Elektrosokk
veterán
-
Misogi
senior tag
-
Misogi
senior tag
Koku.hu-ról vásárolt már itt valaki? Safe?
-
Dottorei
tag
-
raziel01
veterán
Na csak nem bírtam ki, hogy ne rendeljek, bár nem extrém nagy kedvezmények de az illatminták miatt rávettem magam.
Rasasi Hawas Kobra és Hawas Tropical berendelve.
Melléraktam egy 2500 Ft-os illatminta szettet is a következőkkel:
Armani Emporio Stronger With You Powerfully
Prada Paradigme Le Parfum
Yves Saint LaurentY Le Parfum
Yves Saint LaurentMYSLF L'Absolu
VersaceEros FlameIlletve így már járt hozzá ajándékba az Afnan Supremacy Homme szett:
Afnan Supremacy In Heaven2 ml
Afnan Supremacy Silver 2 ml
Afnan Supremacy Not Only Intense 2 ml
Afnan Supremacy Collector's Edition 2 ml
Afnan Supremacy In Oud 2 mlHátha megtetszik valami, meg gondolom év végéig úgy is várhatók még akciók.
Na most ért ide nagy nehezen a múlt hét szerdán rendelt csomag.
Az általam összeállított illatmintákat telibe kivették mivel:
"A(z) Kiválasztott mintatermékek termék a *********** számú rendelésben jelenleg nincs készleten, annak ellenére, hogy a rendelés leadásakor elérhetőként szerepelt webáruházunkban. A terméket ezért eltávolítottuk a rendelésből. "
Viszont korrektek voltak, mert adták melléjük ugyan úgy az afnan illatcsomagot 5x2ml-t.
Rasasi Hawas Kobra
Ez király. Citrusos enyhén édeskés nyitás utána érezni a teás jelleget. Kifejezetten kellemes.
Hawas Tropical
Én kókuszt abszolút nem érzek rajta de trópusi gyümölcsöt igen. Jó, hogy vizesebb nem egy brutál édes valami. Ez is egy jó parfüm de nyári. Amilyen borult idő van már ma is, idén már lehet nem nagyon lesz használgatva.
-
Apzung
tag
Megjöttek a dekantok a héten, le is teszteltem őket, a végső verdikt:
Ombre Leather
Meteore (ha az árát és azt, hogy ez egy azzaro chrome 95%-ban nem nézzük, csak az illatot)
Alexandria II
Ombre NomadeAz Ombre Nomade másnap újrafújva már jobban tetszett leszáradás után mint először, de az oud nálam kicsit elvitte olyan irányba hogy egyelőre inkább még nem, viszont attól félek hogy még vagy kétszer felfújom és tetszeni fog
úgyhogy félreraktam. Aventussal hasonlóképp voltam anno. Teljesítményre nagyon is rendben van legalább.Az Ombre Leather zseni, abból vadászok egy üvegest majd, az Alexandria II szintén egy nagyon jó kis illat, bár rajtam nagyon levendulás, amivel éppen semmi gond nincs csak mást nagyon nem éreztem rajta, de tartós nagyon. Ebből is lesz vagy üveges maradék, vagy dekant de 30-40ml mennyiségben max, ezt nem kell túlfújni.
A többi felejtős. Oajan nagyon jó, de kb. 2 óráig tartott. Iommi Monkey olyan mint az égetett cukor, Byredo hasonló mint egy 50+ éves nő aki épp akkor jött a fodrásztról feltupírozott szőke hajjal, Hacivat, Absolu Aventus meg csalódás volt. Előbbinél szerintem a vetiver miatt nem, bár legalább tartós csak az illat nem jó. Az Absolu Aventus meg nem nyújt annyival többet mint a sima, hogy akár dekantot vegyek.
-
Apzung
tag
38k-ert elixirt vennék másodkézből üveges maradékként
az ambassador intense teli üveges kb. 25k fb-n. Van egy kb 3-4ml intense dekantom ha gondolod írj privátot, bizniszeljük el.
szerk.: úgy látom már találtál így tárgytalan

-
deltaa97
tag
-
Misogi
senior tag
Teljesen más jellegű illat, mint az Eros vagy a Naxos. Ez inkább hajaz a Sauvage Elixir-re.
-
deltaa97
tag
Intense sincs rossz árban (38k) viszont azt nem ismerem, de illatjegyek alapján jónak tűnik. Nagyobb problémám, hogy Eros EdP, Naxos EdP mellett kicsit redundáns. Gondolom erőteljesen esti őszi/téli illat.
-
Misogi
senior tag
Egy átlagos, designer illat, mangós Dior Sauvage. Nem rossz, de szerintem az Intense köröket ver rá.
-
Misogi
senior tag
-
deltaa97
tag
Most jó áron van Douglasban (!) a Gisada Ambassador EdP. Az illatot ismerem, viszont a netes beszámolók elég vegyesek minőséget illetően. Valakinek van (nem túl múltbéli) tapasztalata?
-
Fr0z3n
őstag
-
d4d
aktív tag
-
pohár
félisten
-
Fr0z3n
őstag
-
deltaa97
tag
Mancera Hindu Kush-al valakinek van tapasztalata? Elég niche illatnak tűnik.
-
whbear
őstag
-
dirtboy86
tag
-
csakany2001
senior tag
Nincs velük tapasztalatom, de simán venném. Eddig Armaf-ban nem csalódtam és ezekről jókat írnak fragnantica-n is + az Alzán vissza tudod küldeni. Olcsó illatok, mostanában én is rendeltem be vakon ilyen arab csodákat, minden forintot megért és ezek kb. röhejes áron hoznak egy egész korrekt minőséget.(mondanám, hogy az árát meghazudtolják, de akkor megkapom hogy a niche ami volt a fő ihlet biztos megéri a 10x árat)
-
Misogi
senior tag
-
colosV8
tag
-
raziel01
veterán
-
Apzung
tag
[link] Az ajándékba kapott Afnan szettet próbálgattam. Konkrétan ami ér valamit a pakkból az a Supremacy Collectors ez 9/10, tényleg egy komoly tartós illat.
Illetve ami még tetszett az a Supremacy In Heaven. Ez árban most is jó 11k körül behúzható. Később lehet veszek majd belőle.
A Supremacy In Oud nekem brutál csalódás abból a szempontból, hogy 1:1-ben ugyan az, mint a harmadannyiba kerülő Maison Alhambra Infini Oud ami van itthon. Mondjuk én még pont jó áron vettem Vivantison, mert csak 2800 Ft volt 2 hónapja.
Az Afnan Supremacy CE-n gondolkodtam épp a minap hogy újraveszem, mert nem hiszem hogy hagytam elég időt neki mielőtt visszaküldtem a notinonak.
de majd holnap megnézem mennyiben másabb amiről klónozták elvileg, az Absolu Aventus dekantja ma jött meg. Még valamennyire emlékszem a CE-re + kint az autószerelős kesztyűmon még mindig érezni amit kb. májusban átvett a kezemről, szóval a teljesítményére nincs panasz.
-
pohár
félisten
-
raziel01
veterán
Egyelőre ez a rendelés érkezett meg Notinoról:
Afnan Turathi Homme Brown:
Na ez nekem nagyon bejön. Nyitásra kesernyés fás, enyhe citrus, aztán pézsmás borostyános eléggé luxus parfüm jellege van. Külön dicséretet érdemel az üveg és a doboz is. Ez szerintem simán egy 15 ezer Ft feletti parfüm.
Rasasi Hawas Ice: ez nekem nagyon meh...mármint illatra jó egyébként de ilyen full átlagos office scent. Zuhanyzás utáni illat vagy esetleg edzés utánra. Jeges, citrusos, enyhe gyümölcsös.
Rasasi Hawas Elixir: nyitásra egyértelműen ilyen fogmosás utáni illat vagy after eight csoki.
mentás csokis illat. Leszáradásnál picit átmegy vaníliásba. Izgalmasabb, mint az Ice. Esti illatnak jó.Illetve Alzáról jött egy felbontott Armaf Mandarin Sky az eredeti. Na itt már értem miért kellett ez után még vagy 3 fajta másik belőle.
A nyitás aláírom nekem bejön, tök király, viszont ezt a mandarint kb fél óráig érezni aztán telibe átmegy csak és kizárólag ilyen égetett cukor/karamell irányba. Semmi mást nem érezni belőle. Ezért is van annyi vegyes vélemény. Semmiképp sem blind buy biztos.Holnap küldöm is vissza. Hiába kapni zivadán is belőle 200milit 10-11k-ért. Nem éri meg még úgy se.[link] Az ajándékba kapott Afnan szettet próbálgattam. Konkrétan ami ér valamit a pakkból az a Supremacy Collectors ez 9/10, tényleg egy komoly tartós illat.
Illetve ami még tetszett az a Supremacy In Heaven. Ez árban most is jó 11k körül behúzható. Később lehet veszek majd belőle.
A Supremacy In Oud nekem brutál csalódás abból a szempontból, hogy 1:1-ben ugyan az, mint a harmadannyiba kerülő Maison Alhambra Infini Oud ami van itthon. Mondjuk én még pont jó áron vettem Vivantison, mert csak 2800 Ft volt 2 hónapja.
-
whbear
őstag
Ez mennyire lehet legit?
https://www.qogita.com/ -
ricsik
őstag
Lattafa Maahir Black:
Encre Noire alternatíva, nekem minőségibb, komplexebb illatnak tűnik, jobb tartóssággal. Tudom ajánlani bátran, egy fás-gyantás illat, a füstössége oldja kicsit az illat sötét hangulatát, régebben volt Encre Noire-om de az beltéren fárasztó illat volt és cserébe nem is tartott sokáig. Egyébként az is egy remek illat, de nem elég sokoldalú (nálam hamar el is romlott, meg a kifújó szórófeje sem valami jó), ez a Lattafa kb. annak a javított változata és igényes csomagolása is van.
Tudom ajánlani maximálisan, fölig leárazva.(Alzán volt 5-6 ezer Ft-ért)#36813
Nekem van egy polcomon, imádom mert tartós és régi sulis illat, van egy kellemes borbély hangulata. És szerintem nem is kimondottan téli, még nyáron is lehet hordani abszolút, az enyém talán 2-3 éves, nem igazán tudok belekötni. Bár nem gondolnám, hogy újraveszem de 20 ezer körül a 125ml-s szerintem jó vétel volt nálad, megbízható mindig hordható illat.(meg manapság nem is annyira mainstream)Amúgy Kék illatnak mondják, igazi 4 évszakos, ami részben igaz. Forróság kivételével nyár elején, legvégén is hordható, de a hűvösebb időben jobban zenél. Illatra azért már kicsit retro, de ebben az a jó, hogy régen mindenki ezt hordta, fent volt a hype vonaton, de mára már kevesek emlékeznek rá, mégkevesebben hordják.
Ami különbség még, hogy a régi üvege opálos, kicsit érdes a felülete, az újnak pedig tükör sima. A csíkok festése kicsit mosottabb az újnál, nem annyira kontrasztos, illetve hátul a nyak részen sem annyira mély a felirat, a réginél az is sokkal hangsúlyosabb volt.
-
csakany2001
senior tag
Lattafa Maahir Black:
Encre Noire alternatíva, nekem minőségibb, komplexebb illatnak tűnik, jobb tartóssággal. Tudom ajánlani bátran, egy fás-gyantás illat, a füstössége oldja kicsit az illat sötét hangulatát, régebben volt Encre Noire-om de az beltéren fárasztó illat volt és cserébe nem is tartott sokáig. Egyébként az is egy remek illat, de nem elég sokoldalú (nálam hamar el is romlott, meg a kifújó szórófeje sem valami jó), ez a Lattafa kb. annak a javított változata és igényes csomagolása is van.
Tudom ajánlani maximálisan, fölig leárazva.(Alzán volt 5-6 ezer Ft-ért)#36813
Nekem van egy polcomon, imádom mert tartós és régi sulis illat, van egy kellemes borbély hangulata. És szerintem nem is kimondottan téli, még nyáron is lehet hordani abszolút, az enyém talán 2-3 éves, nem igazán tudok belekötni. Bár nem gondolnám, hogy újraveszem de 20 ezer körül a 125ml-s szerintem jó vétel volt nálad, megbízható mindig hordható illat.(meg manapság nem is annyira mainstream) -
Elektrosokk
veterán
-
Apzung
tag
-
dirtboy86
tag
Vagy ha megbeszéled valakivel, pl nekem kb 50/100 van az üvegben 50be én is beugranék és 9500ft / 50ml nagyon jó ár
-
jjeahh
nagyúr
Úgy tűnik a "gyógyszertári" copy márkák tudnak valamit, amit az arabok nem.
Ez nagyon szubjektív. Ahogy a látás, szaglás és az érzékelés is.
Igen, ez igaz
-
Elektrosokk
veterán
Nálunk a 100ml Yodeyma átszámolva 9k ft, a Hermes 23.500 ft, ha megelégszek fragranza féle tester-el, akkor 19.300 ft. A tester ára nem sok, de a Yodeymához képest így is 2x-es, ami számomra túlzás, mert teljesen azonosnak érzem. Ha a Yodeymát beleönteném Hermes üvegbe, kétlem, hogy bárki észrevenné
. Más másolatok amiket próbáltam nem sikerültek ennyire jól, talán még ez nagyon hasonló de nem 100%-os. Úgy tűnik a "gyógyszertári" copy márkák tudnak valamit, amit az arabok nem. A Yodeyma szerintem 1:1 Hermes, tartósságban is, illatban is.Úgy tűnik a "gyógyszertári" copy márkák tudnak valamit, amit az arabok nem.
Ez nagyon szubjektív. Ahogy a látás, szaglás és az érzékelés is.
-
jjeahh
nagyúr
Nem tudom mennyiért szerzed be, de én 6e Ft difit látok 100ml-en, ami persze látható, de ennyiért én tuti eredetit vennék.
Persze, ha kicsit tartósabb lenne, akkor én is elgondolkodnék...Nálunk a 100ml Yodeyma átszámolva 9k ft, a Hermes 23.500 ft, ha megelégszek fragranza féle tester-el, akkor 19.300 ft. A tester ára nem sok, de a Yodeymához képest így is 2x-es, ami számomra túlzás, mert teljesen azonosnak érzem. Ha a Yodeymát beleönteném Hermes üvegbe, kétlem, hogy bárki észrevenné
. Más másolatok amiket próbáltam nem sikerültek ennyire jól, talán még ez nagyon hasonló de nem 100%-os. Úgy tűnik a "gyógyszertári" copy márkák tudnak valamit, amit az arabok nem. A Yodeyma szerintem 1:1 Hermes, tartósságban is, illatban is. -
Blackhole13
senior tag
Nem tudom mennyiért szerzed be, de én 6e Ft difit látok 100ml-en, ami persze látható, de ennyiért én tuti eredetit vennék.
Persze, ha kicsit tartósabb lenne, akkor én is elgondolkodnék... -
raziel01
veterán
Bőrös illatokkal nekem nincs jó tapasztalatom. Ezért nem merem vakon megvenni a 9pm elixirt akciósan se. Bár tudom vissza lehet küldeni notinon.
Családban leadtunk most egy másik rendelést is:
Afnan Turathi Homme Brown 7950 Ft ahogy látom ez jó ár. topicban nincs vele tapasztalat. Yves Saint Laurent Tuxedo dupe
Rasasi Hawas Ice és
Rasasi Hawas Elixir.
Talán akciós árukat megérik. Majd látjuk.Egyelőre ez a rendelés érkezett meg Notinoról:
Afnan Turathi Homme Brown:
Na ez nekem nagyon bejön. Nyitásra kesernyés fás, enyhe citrus, aztán pézsmás borostyános eléggé luxus parfüm jellege van. Külön dicséretet érdemel az üveg és a doboz is. Ez szerintem simán egy 15 ezer Ft feletti parfüm.
Rasasi Hawas Ice: ez nekem nagyon meh...mármint illatra jó egyébként de ilyen full átlagos office scent. Zuhanyzás utáni illat vagy esetleg edzés utánra. Jeges, citrusos, enyhe gyümölcsös.
Rasasi Hawas Elixir: nyitásra egyértelműen ilyen fogmosás utáni illat vagy after eight csoki.
mentás csokis illat. Leszáradásnál picit átmegy vaníliásba. Izgalmasabb, mint az Ice. Esti illatnak jó.Illetve Alzáról jött egy felbontott Armaf Mandarin Sky az eredeti. Na itt már értem miért kellett ez után még vagy 3 fajta másik belőle.
A nyitás aláírom nekem bejön, tök király, viszont ezt a mandarint kb fél óráig érezni aztán telibe átmegy csak és kizárólag ilyen égetett cukor/karamell irányba. Semmi mást nem érezni belőle. Ezért is van annyi vegyes vélemény. Semmiképp sem blind buy biztos.Holnap küldöm is vissza. Hiába kapni zivadán is belőle 200milit 10-11k-ért. Nem éri meg még úgy se. -
deltaa97
tag
Ragaszkodsz az eredeti üveghez?
Ha nem akkor a 150ml refiller 29.500 itt Bp-en így ha veszel egy 100ml üveget, vagy akár 2x 50ml -t akkor is sokkal olcsóbban kijössz, konkrétan 20k a 100ml + az üveg ára amit veszel... és 50ml -t még el is tudsz adni, vagy 3x50ml üveget veszel és öreg korodig fújhatod
[link] Upsz erről az ötletről lekéstem, közben már megrendeltem.
Most nézem EP honlapján is van 150ml Refill 80EUR. Ha ezt elhasználom akkor veszek egy olyat, úgyis 80EUR-tól szállítanak ingyé és akkor még zöld is vagyok, hogy kevesebb üveget és matricát tiprok a karbonba. -
Apzung
tag
Ha nem akkor a 150ml refiller 29.500 itt Bp-en így ha veszel egy 100ml üveget, vagy akár 2x 50ml -t akkor is sokkal olcsóbban kijössz, konkrétan 20k a 100ml + az üveg ára amit veszel... és 50ml -t még el is tudsz adni, vagy 3x50ml üveget veszel és öreg korodig fújhatod
[link] Ez mondjuk nem rossz deal. Kicsit bánom hogy eladtam az enyémet márciusban, így jövő tavasszal ezt lehet megjátszom. Kidekantolok 100-at, a maradékot meg még ha áron alul is, eladom

-
dirtboy86
tag
[link] -
deltaa97
tag
Jobban csípem a bontatlan teli üvegest (senki enyves keze/egyéb testrésze nem taperolta össze
), főleg ha 34k vs 30k (+posta) között kell dönteni.
Dekanttal az a bajom, hogy egységárban a legtöbb qrva drága.
Kitalálom a két illatmintát (Patchouli Mania EdP és The Musc Extrait lesz valszeg mivel mintából Ambre Latte és Osmanthus Absolu nincs) és megrendelem EP-től. -
jjeahh
nagyúr
-
Apzung
tag
egyik fb csoportban volt ma reggel asszem 30k-ért próbafújt igaz illatminta és ingyen posta nélkül.
üveges maradék vagy dekant szintén van fb csopiban a teli ár töredékéért, illetve mostanság egyre több régi formulás dzsúzzal is (a vizeletsárga) - igaz az kb 50%-al drágább. -
deltaa97
tag
Srácok Bois Imperial EdP 100ml 94 EUR (~34k) a honlapon ingyenes szállítással és ajándék 2x2ml illatmintával. Lehet valahol ennél olcsóbban találni?
-
Misogi
senior tag
Valszeg ezért ki leszek nyírva, de... úgy döntöttem semmi értelme nincs a Hermes Terre D' Hermes-t megvenni. Mármint én valszeg többé nem veszem meg. 5 klónt próbáltam eddig, voltak jók köztük, de egyik sem hozta pontosan ugyanazt az illatot, amit a Hermes, csak majdnem... kivéve a Yodeyma Root-ot. Dögöljek meg, de számomra 100% egyformák, még a tartósságuk is ugyanolyan, semmi, de semmi különbséget nem érzek, főleg leszáradás után és a Yodeyma sokkal olcsóbb. Ami még mostanában tetszik, az a Versace Eros Energy, de főleg ruhán, bőrön ámbrás, pacsulis, ruhán viszont megmarad a citrusossága, sőt, citromfűre emlékeztet.
Nekem van kb. 100ml/40ml Terre d Hermés-em, ha érdekel, olcsón a tiéd. Nem használom már.
-
jjeahh
nagyúr
Valszeg ezért ki leszek nyírva, de... úgy döntöttem semmi értelme nincs a Hermes Terre D' Hermes-t megvenni. Mármint én valszeg többé nem veszem meg. 5 klónt próbáltam eddig, voltak jók köztük, de egyik sem hozta pontosan ugyanazt az illatot, amit a Hermes, csak majdnem... kivéve a Yodeyma Root-ot. Dögöljek meg, de számomra 100% egyformák, még a tartósságuk is ugyanolyan, semmi, de semmi különbséget nem érzek, főleg leszáradás után és a Yodeyma sokkal olcsóbb. Ami még mostanában tetszik, az a Versace Eros Energy, de főleg ruhán, bőrön ámbrás, pacsulis, ruhán viszont megmarad a citrusossága, sőt, citromfűre emlékeztet.
-
ricsik
őstag
Most, hogy megjött az új JPG Le Male EDT, tudok biztosan nyilatkozni, nem csak emlékezetből, hogy a régihez képest mi változott. A régi a végét járja, van benne kb 2 ujjnyi és kb 20+ éves.
A színe teljesen más nyilván, a régi szinte sötétbarna, jól megérett. Az új vagy fehér, vagy kék, nehéz megmondani, mert az üveg kék.
Az illat nagyon meglepett. Maga az illat 1:1, az én orromnak semmit nem változott. Vagy az orrom nem jó, vagy reformuláció ide, 20 év érlelés oda, nem változott észrevehető módon az illat.
Amit viszont tisztán észlelni, az az erősség. A régi gyengébb valamennyivel. Nem óriási a különbség, de az új határozottabb ezen a téren. -
Apzung
tag
SOTD: CK One EDT
Apám szekrényében találtam, hát nagyon nem erre az illatra emlékeztem amikor 10-11 éve fújkáltam
de az is lehet már megposhadt.Viszont asszem 7k körül volt 200ml, és elég tartós is volt.
-
kk831228
addikt
Ajjaj , Arena : Belodore , nem is tudtam hogy ilyen is van az Arena-ban.😮😅
-
dirtboy86
tag
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
-
Apzung
tag
-
deltaa97
tag
Gris Charnel EdP vagy Nishane Wu Long Cha Extrait a jobb teás illat?
-
Misogi
senior tag
-
whbear
őstag
Cedrat Boise persze nagyon jó, de kicsit inkább ilyen öltönyös hangulatot keresek.
A La Nuit de l'Homme kb tetszett, de ebben is volt nekem valami gejl, oda nem illő.
Bois Imperialt próbáltam a belodore-ban, de nem annyira értettem meg a hype-ot, tőlem messze áll.
Ganymede-et felírtam, úgyis lesz majd egy neroli kör is, hátha tudok Tom Fordot is próbálni.Nem értettem a Bois Imperialt én se, de egy 10 ml decant elhasználása után megértettem. Azóta mindig van itthon egy üveggel.
-
Blackhole13
senior tag
Cedrat Boise persze nagyon jó, de kicsit inkább ilyen öltönyös hangulatot keresek.
A La Nuit de l'Homme kb tetszett, de ebben is volt nekem valami gejl, oda nem illő.
Bois Imperialt próbáltam a belodore-ban, de nem annyira értettem meg a hype-ot, tőlem messze áll.
Ganymede-et felírtam, úgyis lesz majd egy neroli kör is, hátha tudok Tom Fordot is próbálni. -
whbear
őstag
A Bois Imperial nagyon jó, de az Extrait változatnak van egy istállószaga leszáradas után. Esetleg Ganymede?
Új hozzászólás Aktív témák
-
36863 - 36801
36863 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● A topikban TILOS hirdetni!
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Pawbby kutyakamera és jutifali adagoló - Xiaomi ökoszisztéma
- Veteran Sherman S 3600Wh EUC elektromos egykerekű - 2023, ~2800 km, Nylenova pedál+pad+lámpa
- Eladó De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.W karos kávéfőző Garanciális, kiegészítőkkel
- iScooter IX4 ÚJ 0km 2év gari
- Bluetran Lightning 5040W Elektromos roller (by Dualtron)
- 27% - GAMING PC! Intel i7-13700KF / RTX 4070 Ti / Z690 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VE FHD Gamer notebook - i5 12450H 32GB DDR4 992GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix Scar 17 X3D notebook - R9 7945HX3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4090 16GB WIN11

. Más másolatok amiket próbáltam nem sikerültek ennyire jól, talán még
Most nézem EP honlapján is van 150ml Refill 80EUR. Ha ezt elhasználom akkor veszek egy olyat, úgyis 80EUR-tól szállítanak ingyé és akkor még zöld is vagyok, hogy kevesebb üveget és matricát tiprok a karbonba.
200ml