- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Petyuska111 #32719 üzenetére
külföldi csopiba pont ma raktak ki 100ml-s Grey Vetiver EDT-t 70€+shippingért, megér még annyit neked?
-
Paddington
csendes tag
válasz
bbdzyx #32821 üzenetére
A 'köröket ver' baszarintotta ki nálam a biztosítékot, ami nem igaz mintahogy az én sarkos 'kategóriákkal' viszontválaszom sem.
Adott parfümhöz nagyon szubjektív a viszony, de hátralépve egyet objektíven sem jobb minőségű, érdekesebb illatprofilú vagy akár erősebb.
Az egészet csak a hirtelen jött minihype miatt írtam, hogy azért egy másik éle is legyen a dolognak. Természetesen az én véleményem is csak egy és nem több.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Paddington #32820 üzenetére
Félreérthető voltam. Maga a kompozíció semmi különös, full egyen fás férfi illat. A Gentle Fluidity Silver ezerszer karakteresebb a boróka miatt, de szvsz a szintetikus ambroxan leszáradása annak sem jó. Én csak az Office for Men és a Bois Imperial illatok esetében nem érzem túl szúrósnak a mesterséges pézsmát, ezekben valahogy a többi fás jegy elveszi az élét.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Elektrosokk #32818 üzenetére
Bőven megéri a próbát, de még egy teljes üveg akciósan vagy secondhand üveges maradék is. én 10 ml decantot használtam 1.5 évig annyira potens cucc. Tygar, Gentle Fluidity Silver, Sauvage, Sedley, Luna Rossa Carbon, ezekre a hasonló ambroxan heavy illatokra mind köröket ver.
-
Elektrosokk
veterán
Ma enclave ment, adja.
-
bbdzyx
senior tag
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #32812 üzenetére
En sem. Egyik PdM sem hatott meg.
-
Ma sikerült szereznem egy Creed viking 2017.11 batch vintage 100ml bontatlan darabot. Alig várom, hogy megjöjjön! 2017.04ban jelent meg, a 2017 év végi darabok voltak a legjobbak.
-
gergo5991
őstag
végre sikerült beszereznem a nagyon vágyott PDM percival és sedley mintát.
A percivalt favorizáltam a legjobban leírások és illatjegyek alapján, de a sedley nagyon adja. A percival nagyon montblanc legendes, és valamiért egy kis tompa gyenge bőrt is érzek benne, bár neten a percival erősségére nem panaszkodtak, nagyon gyengének tűnik nekem.
A sedley az pedig baromi erős. Picit gilette borotvahab gélre hasonlító illata van, egy lágyabb, kevésbé édes xerjoff 40 knotsot is érzek benne.Minőségileg jónak mondanám, sokkal tisztább finomabbnak, kevésbé szintetikusnak tűnik mint a dizájner parfümök, de illatra nem mondanám olyan különlegesnek, amitől hátast dobnék, xerjoffból ami volt 2 mintám a 40 knots meg a naxos azt jóval komolyabbnak mondanám.
a 2 PDM mellé jött 5ml office for men - jerremy-től, 2nd batch. 3 fújás és 8 óra után is aki mellett elmegyek azt megcsapja az illat. Erős ambroxán, nyitása és leszáradása picit cdnim/aventus vonal, a közepe pedig nem tudom mi, talán egy kis sauvage elixirt is érzek benne lágyan.
Nem új parfümök ezek, lehet itt már lejárt lemez, gondoltam megosztom a tapasztalatomat.
-
dirtboy86
tag
-
dirtboy86
tag
-
Jhonny06
veterán
Köszi srácok, már csak 1 ember kéne!
-
-
gergo5991
őstag
-
-
F34R
nagyúr
facebook reelsen jon velem mindig szembe par superz-t majmolo de majdnem ugyanazon modszer szerint dolgozo marka. Mi a jo francnak?
meg lattam egy kulfoldi pheromonos parfumot, de az kamu hogy le akarnak sz*pni a csajok tole -
dirtboy86
tag
válasz
tibbike01 #32788 üzenetére
Hidd el szinte mind1. Évi 1-2x veszek 500ml-t és az utsó 4 üveg F-es volt szinte semmi különbség elég lineáris a minőség
így túl az 6l aventuson (elmúlt 7-8 évben) bátran kijelenthetem hogy az a nuansznyi különbség amik vannak köztük ngy olyan orrnak aki nem szagult 30 féle batch -et észrevehetetlenek. Ha belemagyarázzuk szépen el lehet cserébe hinni őket
. Nyilván vannak nagyon rosszak ami 0 tartosság de azok a 2021 - 2023 minden ami utána van telejesen rendben van (ami meg előtte már arany árban )
-
Jhonny06
veterán
Gondolkozom egy Aventus 500ml rendelésen, valakit érdekel? 50ml 35k lenne, elég jó ár. Ha van 5 jelentkező, rendelem is. Fasza üvegben, rendes matricával lesz a decant.
-
Elektrosokk
veterán
Egy illat, ami veszélyes az agyra a tudósok szerint
Citronellol
A citronellolt, a jellegzetes rózsaillatú aromás vegyületet széles körben használják kozmetikai és háztartási termékekben. -
Cranium
tag
Sziasztok, az letezik hogy a versace eros edp nem annyira eros parfum? Vagy csak az orrom szokja meg egy ido utan? Illetve JPG le male le parfum-on gondo,koztam, de ott is olvastam hogy mar spanyolba gyartjak ami sokkal rosszabb a teljesitmenye
-
Petyuska111
tag
válasz
Piftuka #32775 üzenetére
Guerlain Vetiver: itt kimondottan a személyes ízlésemről van szó, nekem nem tetszik, de amúgy nincs baj vele. Vetivert én csak erős citrus mellett élvezek, önmagában nem. A Guerlain az egyik legjobb dizájner brand.
-----
Citrus tartósság: értem amit írsz és igazad is van. De van egy minimum tartósságban, szilázsban, ami alá a világ legminőségibb illóolajaiból készült parfümje esetén sem tudok menni. Ezért nem kell Perris Monte Carlo parfüm, pedig lenyűgözött az illata. -
Piftuka
veterán
válasz
Petyuska111 #32760 üzenetére
"Kezdek én is arra hajlani, hogy a designer vonal halott, egyhangú tucatillatok, gyatra tartóssággal, tömegízlés kiszolgálására."
Alapvetően így van szerintem is. Talán azzal a kiegészítéssel, hogy a legismertebb designer illatokra jellemző mindez. Még márkán belül sem képesek minőségi, vagy meghökkentő módon megújulni. A kevésbé populáris vonalon még lehet néhány jót találni.
A Guerlain Vetiver említése felkeltette a figyelmemet, mert az arculat (és üveg) újratervezése előtt az bizony az egyik legjobb régi stílusú, egyúttal "zöld" illat volt.
Érdekel, hogy vajon változtattak rajta, vagy pusztán nem az ízlésednek megfelelő?
"szerintem a citrusos vonalon ilyennel még nem találkoztam niche-ben sem, annyira kiemelkedő. A tartósságuk/szilázsuk viszont még az EDC kategóriát is lényegesen alulteljesíti"
Erről már írtam korábban is, amikor a zöld almás illatok kapcsán fejtetted ki mindezt...
A természetes citrus kivonat soha nem lesz sem erőteljes, sem nagy hatókörrel rendelkező illat.
El kell döntenie mindenkinek, hogy csak és kizárólag természetes összetevőkre vágyik, vagy tartósságra és szillázsra. Utóbbi esetben viszont el kell fogadnia, hogy azt a gyártó csak valamilyen szintetikus alapanyag segítségével fogja tudni megvalósítani a "könnyed" illatok vonalán. -
csakany2001
senior tag
válasz
tibbike01 #32772 üzenetére
Én totál azon a véleményen vannak, hogy az olcsó dupe parfümök ölték meg az egész designer vonalat. Bemegyünk egy tetszőleges drogériába, és 2-3 ezer Ft-ért is kapni ismert parfümök másolatait, ezzel teljesen megfullasztva a DNA egyediségét, hisz mindig orrunk előtt van és ezért nem érezzük különlegességnek sem.
JPG Le Male EDT pl. Francis Kurkdjian egyik mesterműve volt a 90s években, most Rossmann-ban pár ezerért kapni hasonló illatokat.Niche vonalon ez nem túl gyakori, ezért éppen különleges marad stb.
Nyilván nem azt akarom megmagyarázni, amit ti is tudtok, fölig, hogy régóta benne utaztok. Csak szerintem egyszerűen felhígult az egész. -
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32770 üzenetére
Dehogy, vannak jó designerek. Guerlain, Chanel, Hermes pl jellemzően jók.
-
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32768 üzenetére
Semmi értelme designer illatokba önteni a pénzt, ráadásul pofátlanul drágák. Fb csoportokban meg csak kapkodom a fejem, hogy milyen jó dealek vannak.
Pont most láttam Byredo Gypsy water-t 59ezerért, ami ritkán bukkan fel. De kremmanian van 50ml L Artisan Timbuktu 35ezerért régi üveges. (A világ legjobb parfümei közé választották).
Bosst, Chanelt, Armanit mennyiért lehet venni?
-
-
dirtboy86
tag
válasz
Misogi #32762 üzenetére
Nekem egy Sex Sea - van és nagyon bomba! Nem olcsó az tény de még új a márka, most tudod azt megvenni amire 5 év múlva azt mondod "a régi batch még jó volt"
. Kiszedtem magamnak 10ml hogy ne az 50eset kelljen cipelni és a fecskendőből ami maradt a a fecskendő falán nyakamra nyomtam - ugye nem permetez inkább "köp". Pólómon konkrétan olajfoltol lettek
. A folt kijött de mosás után (most szárad) is durván érezni pedig értsd 1 csepp. 2-3 további illatot szeretnék tőle de az spórolós
-
tibbike01
őstag
válasz
Petyuska111 #32765 üzenetére
Neroli, Cherry Garden
-
tibbike01
őstag
válasz
Rossz helyen jártál.
-
gergo5991
őstag
válasz
Lorenzo Pazzaglia-kat illatoltál már? (én még nem)
egyre több helyen jön velem szembe, hogy mennyire nukleáris, erős, minőségi cucc -
Petyuska111
tag
Ezeket illatoltam ma: Boss Bold Citrus, Chanel Allure Home (nem a Sport, hanem a sima), Guerlain Vetiver, Zara Sand Desert, és már harmadszorra: Versace Eros Energy. Ötből nulla, egyik sem az én illatom más-más okok miatt. Kezdek én is arra hajlani, hogy a designer vonal halott, egyhangú tucatillatok, gyatra tartóssággal, tömegízlés kiszolgálására. Néhány kivétel van (nekem is vannak designer parfümjeim), de a nagy többség ide tartozik sajnos.
Nemrég volt szerencsém a Perris Monte Carlo "Italy" sorozatba tartozó nyári illatait is tesztelni, elképesztő minőségű alapanyagokat használnak a parfümjeikhez, szerintem a citrusos vonalon ilyennel még nem találkoztam niche-ben sem, annyira kiemelkedő. A tartósságuk/szilázsuk viszont még az EDC kategóriát is lényegesen alulteljesíti (hiába EDP), max. 1 óra, szilázs az egyszerűen nincs, ehhez képest egy DH Cologne is erőmű... Biztos megfelel így is valakinek, nekem nem. -
dirtboy86
tag
válasz
gergo5991 #32754 üzenetére
Engem a többiek győztek meg hogy Tygart hozza 90% -ban 2023 ban vettem egyet - azóta is simán go to illat amikor 30c+ van kint. Nekem brutál tartós. 3 fújás 35c -ben komcertekre fujtam fel izzadás és társai és simán hazafele is éreztem. Szerintem brutál jó vásár volt 8500ft ért anno (notino) azóta 2x próbáltam tygart és örülök hogy nem azt vettem meg (pedig alapból nem vagyok nagy arabos)
-
Jhonny06
veterán
válasz
csakany2001 #32753 üzenetére
Szerintem még most szerezd be, nagyobb összeget tennék rá, hogy meg fog szűnni, ezeknek a flankereknek mindig ez a sorsa, pl. Legend (de az összes többi márkánál is). Nem veszik annyira, hogy megérje folyamatosan gyártani.
-
Jhonny06
veterán
válasz
gergo5991 #32754 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy érnie kell egy kicsit. Nekem 2023-as batch van és elég erős. Kétlem, hogy nagyon változtattak volna rajta, pláne ilyen rövid idő alatt. Egy csomó arab parfümmárka nem is követi az IRFA szabályozást, nem hiszem, hogy nagyon reformulálnának.
-
Uzmany
őstag
Köszönöm a válaszokat, és a bőséges ajánlatokat.
Közben megvettem a Xerjoff Shooting Stars Blue Hope-t, ma érkezett meg. Az utolsó darab volt a parfum zentrumnál, igy nem sokat gondolkodtam rajta.
Nem bántam meg. Tavaly nyáron nagyon sokat használtam a Dolce Amalfit, nekem a vibe hasonló. Kb 1 órája fújtam, de ez egyre jobb -
gergo5991
őstag
turathi blue-val friss tapasztalata van valakinek? úgy látom párszor felbukkant a fórumban.
Valamelyik nap megszaglásztam a notinoban és instant get lett. Nagyon finom illat, én semmi arabos vonalat nem érzek benne, de kb 5-6 ot fújtam magamra melóban, és senki nem érezte. 2024-es batch.
2 órás erős szélben séta alatt végig az orromban volt az illat, de valahogy nem érződik, nincs szilázsa.
Shobi-tól van egy layton parfümolajam, az picit édesebb, de szerintem nagyon hasonlít rá. -
csakany2001
senior tag
válasz
csakany2001 #32746 üzenetére
Ma fel is fújtam magam az Invictus Platinummal, továbbra is isteni nyári illat. Friss és édes, de nem megy SWY szintűre hanem kellemes. Azért remélem nem szűnik meg, mert megint igencsak nagy készlet hiány van, messze az egyik legjobb PR parfüm.
-
ToBeY
nagyúr
A Notino-n vettem egy parfümöt,de nem tudom mennyire valid az akció mert az 50ml olcsóbb volt mint a 30ml és két 50ml olcsóbb lenne mint egy 100ml ár -szóval teljes káosz,ilyen van?
-
Petyuska111
tag
válasz
Uzmany #32742 üzenetére
Inkább tavasz:
Allure Home Sport, Sedley, Grey Vetiver+valami citrus (ezt fújom legtöbbet, majdnem mindig ez megy nálam), CH212,...
Nyár:
T21, Porthole, Acqua Viva, Mandarinio di Amalfi, Nio, Bergamote 22, Malibu
Dizájner: Cedrat Enivrant, Eau Givrée, LB Intense, LB Forever, DH Cologne, MB Cologne, stb. -
pohár
félisten
válasz
colosV8 #32743 üzenetére
Alexandria 2 tavasz/nyárra? fúgec
én általában ezeket fújom:
Xerjoff Uden, Uden Overdose picit hűvösebb napokon, Torino21
LV Imagination, Afternoon Swim
PDM Perseus, Sedley, Greenly, Layton a hűvösebb napokon
MFK Gentle Fluidity Silver, Amyris Homme EDT
Ormonde Jayne 4. Montabaco Intensivo parfum
ROJA Elysium Parfum Cologne
Sospiro Vibrato
Thierry Mugler A*Men Ultra Zest (bár ezzel spórolok nagyon, mert kevés maradt)
Aaron Terence Hughes Supernova, Supersonic (ez nemrég jelent meg, ez lesz az első nyara)
Chanel Bleu de Chanel EDT/Parfum (EDP-m még nincs sajnos), Allure Homme Sport és Allure Homme Sport Extreme (ezek nagy kedvenceim régről)
Nishane Hacivataztán még van egy rakat parfüm bent melóhelyen, amiből kb semmit nem használtam, mert nincs itthon helyem, bent meg nem fújom
(Reflection Man, silver stemes Dior Homme és Dior Homme Cologne)
azt hiszem hirtelen ennyi, amit aktívan használtam múlt nyáron is
-
dirtboy86
tag
válasz
Uzmany #32742 üzenetére
colosV8 - egyetértek, nekem a JPG nem jön be próbáltam de nem az igazik. Ami nekem hiányzik a drágább vonalon az egy jó Creed Virgin Island Water + Lorenzo Pazzaglia 2-3 illata nekem nagyon bejön, illetve egy kellemes bár nem tartós Acqua di Parma + most nagyon bejön a a Versace Eros Energy (sárga) - full citrus - totál jó áron.
-
Uzmany
őstag
Valamit még kellene vennem.
Mi a kedvenc illatotok tavaszra, nyárra? Valamit nagyon keresek… -
Piftuka
veterán
válasz
Kis Tigris #32737 üzenetére
A Fragrantica.com oldalán nagyon sok régi és mai illatot megtalálsz. Sok esetben felhasználói visszajelzésekkel (az adott illatszer oldala alján).
Egyébként ez egy tradicionális, viszonylag régi illat, annak megfelelő összetevővel, ezért pont ugyanilyet valószínűleg nem fogsz találni.
Az illatkaraktere olcsóbb megfelelői kaphatóak itthon is, pl.:
Elizabeth Arden - True Love
Zimaja - Taraf White -
Nimda
addikt
Hello!
Nemrég vettem egy Hugo Boss Bottled Tonic -ot, de nagyon gyengének érzem. Van többféle Hugo parfümöm, de egyik sem ilyen gyenge illatú. Mintha arcvíz/testpermet lenne, ez normális? Vagy annyira régi/öreg már a készlet, hogy ez természetes a parfümöknél? A Notino -nál nagyon le van árazva (50ml).
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Erre a parfümre tudnátok valami olcsóbb de jó verziót írni?
Issey Miyake L'Eau d'Issey
S tudtok olyan oldalt, ahol rá lehet keresni az összetevőkre, s azok alapján kidobatni találatot?
-
dirtboy86
tag
válasz
Misogi #32730 üzenetére
Köszi ez még nem jött velem szembe mint alternatíva - jó ocsmány az üvege
sajnos Lattafa illatokkal az a tapasztalatom, hogy jok - jok meg olcsó de pont az a "késhegynyi fűszer" hiányzil belőlük amitől egy 80ks parfüm 80k
.
pohár: igwn néztem de lehet beleugrom egy üvegbe - max elpasszolom ha nem nyert - social m-n nagy hype ja van sztem hamar elviszik ha úgy van
-
Misogi
aktív tag
Gondolkodok egy ideje venni kéne valamiből 10 ml-t, így tavasz-kora nyárra. Mondjuk van csomó ilatom...de vonz valami új.
Mit ajánlanátok? Nagyon tetszik a Megamare, GIT jellegű feeling.
-
Uzmany
őstag
Próbálta valaki a Shooting Stars Blue Hope illatot?
Eddig valahogy nem vettem észre. -
Piftuka
veterán
válasz
Petyuska111 #32722 üzenetére
-
whbear
senior tag
Sziasztok!.
Valakinek van Megamare 10 ml kiadó írjon rám privátban kérem. -
Petyuska111
tag
Vibrant Vetiver Delight: egy Bal d'Afrique dupe (állítólag egész jó), vetiver nem sok van benne, de nagyon kellemes, édeskés illat, ciklámennel, némi citrussal, talán egy kevés vetiverrel. A különleges illatát biztos vagyok, hogy a ciklámen adja. Modern, fiatalos, uniszex cucc, jó tartóssággal, enyhe projekcióval. Ebben az árban (10-15k) szerintem nagyon jó, vettem is egyet.
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Ismeritek az alábbi illatokat?
--> Az összetevők alapján érdekes, "zöld" nyári illatnak tűnik. (A kék csomagolás, és folyadék ellenére.)
Valóban nem egy tipikus "vizes" jellegű, "kék" nyári illatról van szó?
--> A bemutatók és értékelések alapján elég megosztó, viszont a különlegessége miatt mozgatja a fantáziámat.
Milyen karakter valójában?
-
Petyuska111
tag
-
Jhonny06
veterán
válasz
Petyuska111 #32708 üzenetére
A Mon Vetiver baromi jó ár-érték arányban, eléggé hozza a Grey Vetiver EDP-t (az EDT-t nem próbáltam).
Illetve még jó alternatíva a Roja Vetiver Parfum Cologne, üveges maradék szembe szokott jönni normális áron, persze nem az olcsó kategória. Ez inkább egy tisztább vetiver, de még mindig hasonlít a Tom Ford-ra.
Amúgy Grey Vetiver EDP-t még ki lehet fogni értelmes áron. Ennyivel másabb az EDT?
-
Petyuska111
tag
válasz
bbdzyx #32713 üzenetére
Igazad lesz, pont ilyen vetivert úgy tűnik nem fogok találni. Bohemian Lime: van mintám, a nyitása szép, tetszik, a leszáradása viszont pontosan olyan, mint az Eau de Rochas Homme-é, és ez a rész kevésbé tetszik benne. Még szerzek mintát Ex Vetiver-ből és Mon Vetiver-ből, aztán lehet maradok a GV EDP layerezésénél...
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Petyuska111 #32712 üzenetére
Goldfield & Banks - Bohemian Lime.
nagyon savanykás, de természetesnek ható citrus, amit kerekké és enyhén krémessé tesz a vetiver és a cédrus.
Olyan szappanos, enyhén szerecsendiós, fűszeres vetivert nem találsz, mint ami a Grey Vetiverben van keverve. -
Petyuska111
tag
-
válasz
Petyuska111 #32704 üzenetére
Encre Noir Sport? Nekem a sima a kedvencem, rajtam abszolút a vetiver dominál, de a Sport esetén a citrus végig jelen van. Mint a sima nyári változata. Nehéz vele mellé lőni, főleg az ára miatt.
Illetve most jött ki a Boss Bottled Bold Citrus. Lehet érdemes lenne rászagolni egy Müllerben.
-
Petyuska111
tag
válasz
dirtboy86 #32709 üzenetére
Igen tudom, néztem én is ebayen. Viszont ennyit nem szeretnék adni érte. Valamennyi azért még van nálam belőle egyébként :-)) Mármint az EDT-ből. Meg persze EDP is, ahogy írtam. Keresem az utódját.
Viszont: van még egy jelölt, Juliette Has A Gun - Ex Vetiver. Próbálta valaki? Mintát nem nagyon lehet szerezni belőle, ill. 7,5ml lenne 15e-ért, de 1-2ml kellene csak.
-
dirtboy86
tag
válasz
Petyuska111 #32708 üzenetére
Mennyit szánsz rá?
Össze lehet vadászni edt-t pl itt egy ebayen [link] - nem olcsó 250 eur de ha nagyon bejön lehet neked megér annyit.
-
Petyuska111
tag
Köszi, megnéztem a videót, a PDM Perseus a jegyek alapján jó lehet(ne). Közben rájöttem, hogy van is mintám belőle, csak elfelejtettem... Most előkerestem, hát nagyon nem tetszik... Az a baj, hogy beleégett az orromba a Grey Vetiver EDT - egyszerre citrus és fűszeres vetiver és ebben a könnyed stílusban, minőségben kell valami, ami nem lesz egyszerű már látom. Essential Parfums Mon Vetiverről valaki plíz... És a Hermes-ről...
-
pohár
félisten
válasz
új PdM, a Perseus?
esetleg ebből a listából valamelyik?
-
Petyuska111
tag
válasz
tibbike01 #32705 üzenetére
Próbáltam, de nekem nem tetszett, túl fás, citrus nincs benne... A Mon Vetiver-ről olvastam, hogy nem illatában, hanem jellegében hasonló a GV EDT-hez, egy könnyed vetiveres illat, de jó lenne, ha valaki megerősítené... A Hermes Intense Vetiver az illatjegyek alapján ugyancsak jó lehetne, de a Fragrantica-s vélemények nem egyértelműek...
-
tibbike01
őstag
válasz
Bois Imperial talán jó lehet, próbáltad már?
-
Petyuska111
tag
Erősen citrusos Vetiver illatot keresek. Olyan stílusban, mint a TF Grey Vetiver EDT, amit már sajnos nem gyártanak. Ahol a citrus végig érződik és előtérben van, nemcsak mellékszereplő. A hardcore vetiver illatok nem jönnek be, de ha erős citrus van mellette, akkor perfect. Jelenleg Grey Vetiver EDP-t layerezek citrusos cuccokkal (Eau Givrée, Eau d'Hadrien Goutal), egész jó, de azért nem éri el a TF GV EDT gyári minőségét. Tud valaki ajánlani valamit? Mon Vetiver? Hermes Intense Vetiver? Jók lehetnének? Vagy más? Köszi.
-
Jhonny06
veterán
Én most ezt rendeltem meg, nagyon kíváncsi vagyok. Azt mondják brutálabb az Oud Maracuja-nál.
65%-os olaj (a legdurvább Interlude 45%-os).
-
dirtboy86
tag
válasz
Petyuska111 #32699 üzenetére
Ezzel a Malibu-val felcsigáztatok
. Anno a T21 -et azért vettem mert annyi ment a forumban de legjobb vasarlasok egyike volt
.
Ex Nihilo - Blue Talisman valaki probalta? Nagyin hypeoljak, nyari gyumolcsos korte dominans illat. Sajna 280 eur / 100ml de kivancsi vagyok csak a fustje nagy vagy tenyleg utos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 10
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AM 5 lapok
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest