Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
A parfdek oldalról valaki rendelt már? Vélemény?
whbear
Ha megvan írj honnan rendelted és okes !?
Mert néha a minta és a rendes üveg között lehet különbség azaz volt aki írt ilyet nem tudom igaz e de biztos ami biztos.
Igaz minden emberen más a bőr pH miatt de...Csak Notino és Vivantis oldal között nagy a különbség árba erre, pedig mind két oldal ajánlott ugye.
-
csatacsita
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Bocsánat, tényleg ámulattal nézem, hogy az itt kommentelők mennyire értenek a parfümökhöz, én tényleg hülye vagyok hozzá minden téren, nem érzem még a rikító red flageket sem, mint az óránál ezért tényleg teljesen hülyén kérdeztem és ártatlanul.
Ha pedig jót nevettél ennek örülök, mert jót tesz az egészségnek.
-
Bondix
aktív tag
Életem legjobb és legtartosabb parfüme a Mancera Cedrat Boise volt míg persze le nem butitották. No ez már sajnos történelem
Viszont ha valaki ismerte és ismeri a MCB Intense verzió ami utána jött ki az írjon már véleményt legyszi, hogy tartósága van ugyan olyan jó és a felhője?
Dekant esetleg valakinek belőle?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dirtboy86
üzenetére
Én az eredetit szagoltam, a másolatból meg van itthon is. Nagyon hasonló, de mint a jó (?) dupe parfümök többségének, ennek sem 100% ugyanolyan az illata, inkább 80-90%. Nagyon tartós a dupe is, ruhán napokig érezni. Ha valaki kissé édes karácsonyfailllatot akar, szerintem az Alhambra is megér annyit. Legalábbis laikusként így gondolom, nem vagyok egy parfümszaki az tuti
-
dirtboy86
tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Emagos verzió dupe / fake / kamu / másolat...több szinoníma nem jut eszembe. Az üvege is csak megközelítőleg hasonlít, hidd el élőben egymás mellé tennénk ég és föld lenne. Emagot felejtsd el, fene sem tudja milyen lötyi van azokban a másolatokban. Inkább menj fel krémmániára és vegyél dekantot belőle ha érdekel az illat.
-
tibbike01
addikt
válasz
csatacsita
üzenetére
Ezt most komolyan kérdezted vagy viccnek szántad?
Mert amúgy jót nevettem. -
Misogi
aktív tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Az egyik az eredeti, a másik a dupe.
-
Misogi
aktív tag
Kapható a parfimo.hu-n Jeremy csodája, 50 ezer Ft. Ki veszi ezt meg ennyiért?
-
pohár
félisten
jaj, nézzenek oda, az Alzán van már a Versace high-end vonala is egész kellemes áron
-
-
zseko
veterán
válasz
ricsik
üzenetére
Nekem a 'kedvenc' hamisítványom (ha lehet így mondani) az Azzaro Chrome-é. Ez ugye 'Chrome', a hamisítvány neve meg az volt hogy 'Aluminium'
Már rohadt régen volt, a nyíregyházi piacon vettem 1000Ft-ért a 100ml-t
Rengeteg ilyen kifacsart, az eredeti parfümök nevére utaló változatok voltak.Más, mi a vélemény a parfumorult.hu oldalról, megbízható? Az egyik parfümös FB csoportban jött szembe, van 5ml-es minta, és van nála Arabians Tonka amit ki akarok próbálni.
-
ricsik
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ne lepődj meg, mindent!!! hamisítanak, mindegy az ára.
Parancsolj, itt egy videó. -
dirtboy86
tag
válasz
Misogi
üzenetére
Jelen - de én feladó voltam és 30-án adtam fel, tegbap írt a vevőm h foxpost jelezte a csomag elkeveredett és nem lesz meg...egy aránylag hosszú levelet írtam neki.
Felhívtam foxpostot és azt mondták raktáraik 110% vannak az 5 nap kimaradàs miatt (az új év 5 nap off-al kezdődött).
Türelmet kértek. A hívásom után pár órával értesítették az embert hogy meglett a csomag - elég szerencsétlen ahogy kommunikálnak, először beszaratbak majd megnyugtatnak
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Lehet hamis, lehet szimplan szar. Bantas nelkul, leirtad a valaszt a kerdesedre amugy..
-
Blackhole13
senior tag
Vettem vintedről egy club de nuit iconicot (fillérbszás level100) és elképesztően gyenge a projekciója, az eladó állította, hogy sötét, hűvös helyen volt tárolva.
Ennyi pénzért ez ennyit tud vagy tárolási probléma lehet mögötte?
Egyébként illatra talán még jobban is tetszik, mint a sima BdC eDP, inkább olyan, mint egy temus l'exclusif. -
tibbike01
addikt
Nálam ez úgy működik, hogy egy parfümnek van egy értéke, ami körvonalazódik a látottak/hallottak alapján pl mennyiért adják a bontott üvegest, mennyi a teszter ára, mennyiért megy a csoportokban...stb.
Pl Byredo Gypsy Water még mindig magas áron megy valahogyan, de a Naxos pl 29ezer ft fél üveggel.
100ml Sospiro Basso 42ezer ft, 98ml Erba Pura 44ezer ft...az összes Mancera/Montale 20-25ezer között.
Szóval ezek így beállnak, ha nem ennyiért látok valamit, akkor lapozok is tovább...egy percig sem gondolkodok rajta.Szóval, ahogy mondani szokták nem vagyok a pénzem ellensége. A legjobb, mikor valaki Nerolis számlával tölti fel a parfümjét, hogy ő 20%-al olcsóbban oda adja, aztán körbenevetjük, hogy 50%-al olcsóbban megkapod újan...

Pm-be küldök pár printscreent.
-
pohár
félisten
válasz
tibbike01
üzenetére
hát azért nem teljesen, mert az egyik kéz alól (számla, áfa, stb nélkül) azért annyi amennyi, a másik meg bolti ár

akkor abból is meg kéne várni, míg megjelenik a "drága" is a szürkepiacon, és össze lehet vetni az áraikat
plusz hiába jó illat a FB csoportban hirdetett, ha az ember nem azt keresi/nem arra vágyik
-
TomDeNemm
csendes tag
én csak azt nem értem, miért mennek beparfümözve vörös riasztás esetén kocsival a nők a sarki boltba?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
ricsik
üzenetére
Nem lehetséges 100 százalékig biztosra menni. Érdemes jól megnézni a cuccot ha megkaptad. A nagyobb csoportokban respektálható emberek vannak, nem szokott ilyen előfordulni, de az ördög sosem alszik.
A saját példám egy Oud Ispahan. Bizonytalan voltam, és az egyik admin a kért videó alapján végül tiltotta a terméket. Mielőtt megvásároltam volna. Ja, és nem egy fake ember árulta, ez a legdurvább.
-
ricsik
őstag
Ha már Facebook, mennyire megbízható, hogyan lehet kiszűrni a hamisítványokat, gondolom tele van azzal is meg pancsolt sz@rral?
-
tibbike01
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én csak néha megnyitom a facet kb 3 csoportban vagyok benne, de nem igazán telik úgy el nap, hogy ne kerekedne a ki a szemem, amilyen árakon mennek ott a parfümök. Sokukat már személyesen is ismerem. Ezek után én aztán biztosan nem vásárolnék boltban.
-
tibbike01
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Pl?
-
Misogi
aktív tag
Rendelt itt valaki Foxpost-tal a héten? Hétfőn adtak fel nekem egy csomagot, hétfő reggel, és azóta sem érkezett meg...
-
ricsik
őstag
válasz
ricsik
üzenetére
Karácsonyi akció keretein belül az Absolu 37e volt Notinon, na az "jó" ár volt, de ez? ....

Sajnos tudni kell időzíteni, napi szinten változnak mindenhol az árak, nem is kicsit. Nem pár száz, ezer forintot, hanem tízezreket.
Alza dettó, de a többin is másznak az árak rendesen. -
pohár
félisten
érkezik hozzám nemsoká az új D&G The One Parfum verzió, plusz egy BOSS Bottled Absolu is értelmes áron, aki rávetné magát majd

-
Viiktor1989
aktív tag
Köszönöm a segítséget srácok!
-
pohár
félisten
válasz
Viiktor1989
üzenetére
az 'A' betű 2016-os batchet jelöl a kódban, a 'B' 2017-et, és így tovább
szóval igen, ez '17-es teszter, azért nem mágneskupakos (akkor már mindegyik mágneskupakos volt emlékeim szerint) -
tibbike01
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Én hinnék a batch kódnak.
-
Apzung
csendes tag
válasz
whbear
üzenetére
Van dekant a simából, és üveges az Intense-ből. A nyitás hasonló, de azután az intense simább, gazdagabb, míg a sima harsányabb, frissebb. Az intense-ben az én orrom szerint több a wood note is.
Rajtam kb. ugyanaz a projekció és tartósság mindkettőnél, de jobban bejön az intense.
Ha esetleg mégsem jönne be, FB csoportokban pillanatok alatt elviszik.
-
Piftuka
veterán
válasz
whbear
üzenetére
Nyilván a korral változunk, és valamelyest az ízlésünk is.
Mondjuk nekem soha nem volt "eklektikus" az ízlésem, de néhány fűszeresebb, orientális, édes illatot azért kedveltem még tinédzser koromban, huszas-harmincas éveimben.
Most azt vettem észre, hogy ezek zöme már egyáltalán nem tetszik, vagy kifejezetten taszít.
A különféle citrusos, és "zöld" kölnivizeimmel és EDT-kkel viszont nem tudok betelni. -
whbear
őstag
Vam egy üveg Cedrat Boise-m. Létezik ennek az Intense verziója. Ha valaki hasonlította már össze, kérnék szépen véleményt. Lassan kifogy és gondolkodom az Intense vásárlásán.
-
whbear
őstag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Ehhez a trendhez csatlakozom én is. Áll egy rakás édes, nehéz illat a szekrényben, de csak a citrusos friss illatokhoz nyúlok így télen is.
-
Piftuka
veterán
válasz
Misogi
üzenetére
Biztosan sokat számítanak az üzleti kapcsolatai.
Viszont azt mondta, hogy az első 2.000 üveget marketing nélkül adta el. Ami nem semmi.
Én sem szagoltam még ezeket a parfümöket, de megnéztem az illatjegyeiket. Nem az én világom.
Egyébként is van egy ilyen jellegű illatom, a "DSQUARED Potion". Az üveg még majdnem tele van. Alig használtam az elmúlt ~15 évben.
Talán majd most a hideg napokban, amikor megyek valahová, ezt fújom magamra.
Egyébként egyre inkább a könnyed, citrusos, friss illatokra vágyom egész évben.
-
Piftuka
veterán
válasz
Misogi
üzenetére
A piac beárazta.
Mindenesetre le a kalappal előtte, hogy sikerre vitte az elképzelését, és Magyarországról is nemzetközileg ismert márkát épített.
Az mondjuk érdekes, hogy mind a négy illata a "gourmét" vonalat képviseli. Gondolom, ezen a piacon ez a vonal a legpopulárisabb; ezzel a legkönnyebb érvényesülni... -
tibbike01
addikt
Nagyon komoly árak fb csopiban.
-
szaki04
senior tag
[link] Ismeritek az embert?
-
zseko
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Köszi, írtam is hogy onnan rendeltem
Olyan oldal esetleg ahol nem csak 1ml a minta, hanem mondjuk 5ml? Vagy jobbára csak a csoportok?#34236 tibbike01 Rémlik hogy mintha korábban olvastam volna itt a csoportok neveit, sőt, lehet ki is mentettem, megpróbálom visszakeresni, vannak ajánlott emberek akiktől lehet kérni kisebb-nagyobb mintát?
-
zseko
veterán
válasz
TomDeNemm
üzenetére
Köszi, ránézek. Azt tudom mondani, hogy ez eléggé egyénfüggő is szerintem, hiába a nagynevű megnevezés ha nekem ennek szaga van, nem illata. Itthon senkinek nem jött be, ami öt emberből ötöt jelent - férfi-nő, vegyesen -, és fél óra múlva le kellett mosnom magamról mert számomra annyira szúrós, kellemetlen, kétszer próbáltam. Számomra nincs egy szinten a Dsquared-el, de a többivel sem amikkel együtt rendeltem, vagy felsoroltam 🤷♂️
-
doe2
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már a parfim.hu-tól?
Eredeti parfümök? Megbízható bolt?
-
jjeahh
nagyúr
-
zseko
veterán
válasz
tibbike01
üzenetére
Köszi, ránézek. A LuxScents.nl milyen oldal, vagy tudtok olyat ahonnan illatmintákat lehet rendelni?
-
zseko
veterán
Boldog új évet!
Olvasgatom a fórumot, írták páran hogy a Terre d'Hermès bejön nekik, és pont volt a közelében egy ajánlás is a notino Discovery Box-ra, berendeltem pár illatmintát:
Armani Emporio Stronger With You
HERMÈS Terre d’Hermès
KENZO Homme Indigo
Yves Saint Laurent MYSLF L'Absolu
Dsquared2 Original WoodNos, a Terre jön be a legkevésbé, az összes többi tetszik, az nem
Igaz van amelyik púderes, van ami szappanillatú az én orromnak, de végülis nem rosszak.
Milyen parfümöt kellene keressek, ha az alábbiak tetszenek?Régi kedvenc, talán mert az első parfümöm volt:
Azzaro Chromemellette még:
Fahrenheit
CHANEL Allure Hommenade olyanok is bejönnek mint pl:
Montale Black Oud
Montale Intense CafeEz utóbbiak nagyon durván megmaradnak rajtam az előzőekkel szemben, és - érzésem szerint - durva illatfelhőt csinál, még órák múlva is intenzíven megcsapott, de bírom őket - még ha a stílusom lehet nem annyira passzol hozzájuk.
-
Misogi
aktív tag
Boldog új évet srácok!
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Petyuska111
üzenetére
Fragranzaról van annyiért? Onnan tervezek én is behúzni egy Hermest.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Petyuska111
üzenetére
Jé, nemrég említettem én is, hogy tetszik, de végül hosszú távon rájöttem, hogy annyira mégsem, illetve király illat, de valamiért kissé édes az ízlésemhez. Ugyanakkor elindította a vezérhangyát nálam, ki fogom próbálni az összes Issey Miyake parfümöt, amiből találok tesztert és amelyik ránézésre nem tűnik édesnek.
-
Petyuska111
tag
Lőttem egy olcsóságot 13k-ért: Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme 125 ml. Fasza kis illat, tavaszra jó lesz. Stílusában nekem a Mefisto-ra hajaz, citrus-floral, plusz némi fűszer (szerecsendió, fahéj).
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Freddycom
üzenetére
Hát ez egyénfüggő
. Nekem a kedvenc illatomra vágtak már fura arcokat csajok és adtam el már olyan illatokat, amiket dicsértek dicsértek rajtam, de nekem nem jöttek be. Pont nem izgat, amelyik csajnak nem tetszik az illatom, azzal amúgy sem vagyunk egy hullámhosszon, nyugodtan kereshet magának vaniliaszagú férfiakat, nem fogok a kardomba dőlni
. P*nci rengeteg van, de egyéniséged csak egy van, nem?
-
whbear
őstag
Vivantismak nincs valami jó kuponja most? Ez a NEWYEAR26 1600 Ft elég karcsú.
-
dirtboy86
tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Ez szerintem butaság....Te másnak veszed az illataidat?
szerintem a parfümös körökben pont senkit nem érdekel mit gondol a kollega, szomszéd vagy az utca embere, ha valami megtetszik azért vesszük meg mert nekünk tetszik, mert mi akarjuk élvezni
. Naxos valóban népszerűbb lett az elmúlt időkben (elérhetőbb lett az ára a sok szürkeimport miatt) de attól még egy bitang jó illat
-
tibbike01
addikt
Na így év végére csak vettem egy Naxost. 50ml 29ezer full dobozos 2025-ös, nagyon bitang.
-
dirtboy86
tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Aha nekem visszaadták. Egyszer egy 200ml Boss illatot vettem 1 hétig használtam sztem 5-6 ml tuti ellőttem de full szr volt a tartóssága. Elindítottam a visszárút leírtam h szerintem 5-6 ml elhasználtam de az egész árát visszautalták - engem Notino megvett
(hacsak nem tudták hogy faket árultak és inkább nem kötöszködtek)
-
Apzung
csendes tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Notinon vissza lehet küldeni a felbontott parfümöt, vagy én értelmezem rosszul? Eddig kb. sehol nem engedték nekem
-
gergo5991
őstag
unalmas leszek, alzáról 2. 150ml luna rossa carbon-t sikerült kifogni jó áron.
Első 67 eurkó körül volt, ez most 76 euró. (SK)
Féltem, hogy gyenge lesz meg stb, de brutál erős. Meg féltem attól is hogy alzás, de rendben van a cucc. (haver egyből leszólt hogy milyen mosópor illatom van
)
még nyáron sikerült behúzni 150ml adg edp refillt asszem 58 euróért, de valahogy nem fogyott belőle semmi. A régi profumo nagyon bejött, de ez a edp annyira nem. Max eladom vagy polcolom 10 évig
-
dirtboy86
tag
válasz
whbear
üzenetére
hozzátenném 2025 okt vásárolt batch - 2 hete vitt egy ismerős 50ml-t és 2 napra rá felhívott tuti eredetit adtam -e el neki mert hogy alig érzi... teljesen igaz hogy ilyen friss batcheknél érdemes kicsit hagyni macerálódni - levegőzni. Magamnak oktoberben szedtem ki használtam 2x azóta állt mára érezhetően jobban teljesít (mondjuk ez inkább tudomány mint mendemonda)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vegyétek,vigyétek

(én 40-ért fogom kirakni, ha megjött)