Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Elektrosokk #32968 üzenetére
Még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok, jókat írnak róla
-
Misogi
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32968 üzenetére
Nem szagoltam még, jó cucc?
-
pohár
félisten
válasz
hdanesz #32954 üzenetére
de csak picivel, 32e a Nerolinál
vagy akár Krémmánián is nézelődhetsz, van 10ml-s travel atomizer is
-
Petyuska111
tag
válasz
hdanesz #32948 üzenetére
Ilyen árkategóriában nem túl tartósak a nyári illatok... A jól bevált cuccokat mondanám, ezek azért bírják: D&G Light Blue Eau Intense vagy Hermes Eau Givree. Minimálisan felette a keretnek.
-
Misogi
aktív tag
Rendeltem 20ml Bergamask-ot, Megamare mellé.
Gondolkodtam hogy vegyek 30ml-t, de abból ítélve hogy a Megamare mennyire brutálisan erős és tartós, szerintem ez a 20ml is egy életre elég lesz a Bergából.
Ilyen LV szerű, üvegbe kértem, elég jól néz ki, abból lassabb párolog el a cucc, tudja esetleg valaki?
-
qwertly
addikt
Sziasztok, szeretnék venni Tom Ford Beau De Jour Eau de Parfum 100ml de igen csak drága. Tud valaki olyan boltot ahol biztosan eredeti és legkedvezőbb áron érhető el. Köszönöm.....
-
Piftuka
veterán
válasz
hdanesz #32948 üzenetére
Ha nyári illat, teniszező fiatalnak, és "arab dupe" vonal, és még ajándék is, akkor lehet, hogy egy ilyen szettel jobban jársz: ARMAF Club De Nuit Blue Iconic EdP Set.
Mivel alapvetően a "Bleu de Chanel" másolata, nyárra, alkalmakra, mindennapokra, sporthoz is megfelelő, az illat karaktere pedig olyan, hogy jó eséllyel az emberek zömének tetszik.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Unokaöcsémnek keresnék valami olcsóbb (max. 20-25 ezer ft) parfümöt, ami tavasz/nyárra lenne jó és annyira tartós/erős amennyire csak ennyi pénzért lehet.
Mivel sajnos kicsit szorít most az idő, az alza választékából kellene néznem valamit mert az gyorsan ideér.
Csütörtökre kellene.
Mit ajánlanátok? 22 éves srác, alapvetően vidám, humoros, laza gyerek aki sokat teniszezik és csajozik.
Esetleg egy ilyen?
-
failed
tag
szasztok!
új volnék itt, és a segítségeteket szeretném kérni. bvlgari aqva marine-t keresek, de ilyen alza-s, aqua computeres, meg ilyen forrásokra nem merek nagyon rápróbálni... van bárkinek bármi ötlet, hogy esetleg hol lehetne nézelődni - ami mondjuk azért valamilyen szinten megbízhatóbb, mint az említett helyek. esetleg, ha van valakinek felesleges... akkor rámennék.
illetve, ha nagyon felejtős, akkor mit ajánlanátok helyette?! éltem-haltam aqva-marinért, és most tanácstalan vagyok
előre is köszi -
dirtboy86
tag
Én hogy a megtakaítani szánt dellámnak odavertem , vettem egy február ota kiszemelt T24-et ma - azt is toltam du 1 től
T21 el majd hogy 1 szintre sorolnám - nagyon bejön
alapból melegebb időkre tartogatom de ma nem tudtam megállni.
-
Petyuska111
tag
válasz
TomDeNemm #32937 üzenetére
Ez volt a másik tippem, de a Baccarat klónokat inkább gondolom elterjedtnek. De persze bármi lehet. Az szinte biztos, hogy olcsó klónokról van szó.
Misogi: pont erről van szó, még ha jó illat lenne - nem az - akkor is gáz, hogy mindenkin ugyanaz van. És valóban van egy embertípus, aki ezeket preferálja. Én sajnos nehezen viselem el ezt az illatprofilt, ehhez képest bárhova megyek, mindenhol orrba vág ez a f.s, naponta többször is.
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32939 üzenetére
nálam télen-nyáron elfogadott
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32935 üzenetére
látom semmi aktivitás a topiklakók részéről. én még fújom a turathi bluet, már nem sok van benne, majd rue broca-nak kell elfogynia ha már megvettem több mint egy éve. nem pazarlunk
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
Petyuska111 #32932 üzenetére
montale arabians tonka? bár nem illatoztam, de elvileg népszerű
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #32929 üzenetére
Ma Egoli ment.
Mondom ha már hideg szél fúj, had szóljon. -
Nimda
addikt
válasz
Elektrosokk #32929 üzenetére
Találtam itthon egy valami ősrégi 2001 -es Kenzot. Iszonyú erős még mindig, nagyon óvatosan merek csak magamra fújni belőle
szinte még tele van.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Petyuska111 #32932 üzenetére
Olyan sok emberen éreztem már Baccarat illatot (99.9%-ban olcsó klónokat), hogy ha megérzem, már hányingerem van tőle...
Egyébként vannak tipikus embertípusok akikre ha ránézel tudod hogy ilyen illatúak lesznek.
Sosem értettem ezeket a dolgokat amúgy...az emberek nem akarnak egyediek lenni? Nincsen saját ízlés? Miért akar mindenki ugyanolyan illatú lenni mint mindenki más? Fura..
-
Petyuska111
tag
Közterületen, plázában 10 emberből (akik egyáltalán használnak parfümöt) 7-8-on (ffi, nő egyaránt, de nőkön nagyon gyakori, „C”-on pedig kizárólag ez van) ugyanazt az illatot érzem, egy szúrós szagú, nekem nagyon kellemetlen, olcsó, piacos hatású, gagyi illatot. Ismerőseim közül senki nem használ ilyet, így fogalmam nincs mi lehet, de a gyomrom felfordul tőle. Leginkább alacsonyabb státuszú embereken érzem, de nem kizárólag, ismert celeb (nő) is árasztott már ilyen bűzt, amikor elment mellettem. Nemcsak vacak az illat, hanem iszonyúan erős is, időnként 7-8 méterre érzem. Vagy egy konkrét illat, vagy egy konkrét illat dupe-jai, vagy a piacos cuccoknál használt béna parfümalap leszáradásánál keletkező generikus szutyok. Baccarat klónokra tippelek, de nem biztos (eredetit nem szagoltam). Nem értem, hogy lehet egy ilyen szörnyű illat ennyire elterjedt. Nem érzik ezek az emberek ezt a bűzt, amit a parfümjük áraszt, vagy meggyőzik magukat, hogy ez jó?? Tényleg nem értem, amikor annyi jó illat van. Nem csak az én problémám, ismerőseim közül eddig mindenki, akit erről kérdeztem megerősítette, hogy ugyanez a véleménye, ez az illat szörnyű (mindig akkor kérdeztem, amikor leült mellénk egy ilyen befújt mókus), tehát nem arról van szó, hogy szubjektíven nekem nem tetszik, mindenki másnak meg igen. Az külön bónusz, hogy télen-nyáron ugyanezt fújja a parasztja. Tippek? Mi lehet ez?
-
TomDeNemm
csendes tag
Megszagoltam csíkon a Bleu de chanel tömény parfümöt is, elvileg Iso E super összetevő van benne, az illatanyagok hosszabb érezhetőségéről gondoskodik. Talán azt érdemes lesz egyszer próbálnom, az illata tetszett
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől, hogy csúszik egy kicsit az Aventus rendelés, főként magánéleti problémák miatt, illetve jó minőségű, megbízható 50ml-es decant üveget se egyszerű szerezni. Jövő héten mindenképp megrendelem. -
dirtboy86
tag
válasz
Elektrosokk #32926 üzenetére
Igen - mint az orosz rulett, vagy bejön vagy nem. De ez benne az izgi
-
dirtboy86
tag
Korábban érdeklődtem az Ex Nihilo - Blue Talismanról itt a forumon, csak nem bírtam ki és beszereztem egy üveggel. Ma jött meg - első szaglásra nem az aminek elképzeltem bár tény ami tény csak papírral fújtam még majd du-t tolok bőrre is mikor elmegyek itthonról viszont a fás, pézsmás vonala jobban kijön mint gondoltam (valamiért egy full frissítő , gyümölcs vonalra számítottam) . Ez a 2-3 -at fújsz és megvagy a napra feeling így elsőre. Ha lesz több tapasztalat vele írom
-
Uzmany
őstag
La Voglia d'aMare Filippo Sorcinelli - [link]
Ezt nem lehet kihagyni, rendeltem. -
bbdzyx
senior tag
válasz
Freddycom #32919 üzenetére
ezen jót nevettem
de amúgy én is Misogihoz hasonló sorsra jutottam a sok kalandozás után. Ugyan néha napján a Nerolis szagolgatások, drogériás és Duty Free-s új designer megjelenések próbálgatásainak örömét meghagytam, de a saját üveges illataimat minimumra vettem vissza.
-
Misogi
aktív tag
Eldöntöttem hogy eladom az összes parfümömet amire nincs szükségem vagy már nem tetszik...meguntam a porfogókat és csak azokat tartom meg amiket tényleg használok. Illetve, mostantól csak olyan parfümöt fogok venni ami tényleg nagyon tetszik, nem számít hogy drága. Eddig sajnos megvettem csomó mindent, mert mondjuk nagyon jó akció volt rá vagy valami jó deal volt...
-
dirtboy86
tag
Valakinek esetleg tapasztalat az Extreme Haze -el Aaron Terence Hughes-tol?
véletlen jött velem szembe és mkst csomót olvastam róla - nagyon felkeltette a figyelmemet
saját oldalán sold out és csomóan írják hogy kb mindig sold out
-
1amarr
tag
Sziasztok! Régebben aktívan parfümöztem én is, értsd: viseltem, kerestem, kutattam, gyűjtöttem. De kisbaba születése miatt az elmúlt években teljesen háttérbe szorult ez a hobbi, egyúttal átálltam mindenben "szépségápolási" termékben illatmentesre, és jobban érzem magam így. Szeretném felszámolni a gyűjteményem, mert be kell látnom, hogy az életben nem fogom elfújkálni már őket. Ha meg mégis olyanom lesz, majd megveszem újra őket a boltban. Ne álljanak nálam a szekrényben feleslegesen. Ha posztolok képet, segítetek beárazni esetleg? Mivel itt nem szabad hirdetni, gondoltam jobb híján felrakom Marketplace-re őket.
Mindegyik minimum 85-90 % "töltetű" és nem régebbiek 5 max 8 évnél. Sötét helyen voltak tárolva.
-
válasz
Petyuska111 #32909 üzenetére
Az illatok "jók", mert lopottak. Egy csomó designer és egy csomó niche illatot copy paste raktak össze, vettek hozzá egy kp elismert török parfümőrt, kifizették a lengyel borderline szentfazékot, meg a holland bongyorit , hogy bromozza meg bjudapeszt illatait és viola, dől a lé.
-
dirtboy86
tag
A nagyközönségre lőnek - mindegy mi csak pénz jöjjön belőle, innentől az hogy a superz niche még inkább iszonyat ellentmondás. Majd a vizük, vagy akármi is az is "luxus" víz lesz
van egy egy kisebb összegem....
Petyuska111: nem mondom, hogy rossz, tipik people pleaser illatok, minden niche ami megy fogták és összelopták azokat melyekből sokat lehet eladni. Az én szememben minél egyedibb, minél inkább a niche kategória egy illat annál megosztóbb. No ők full nem arró lőnek, hogy egyediek legyenek, hanem arra hogy tömegillatokat hozzanak ki csak van pofájuk azt mondani ezek luxus, niche termékek
A sok 15 éves meg megveszi. Csak 2023 pénzügyi eredményeket látom 1.5mrd nettó árbevétellel és 300-500m adózott eredménnyel 60-70 alkalmazottal - sok de azért nem kimagasló - rengeteg ktg -e lehet!
-
Petyuska111
tag
válasz
dirtboy86 #32904 üzenetére
Egyébként pont most van róluk egy videó a YT-on (Pénzcentrum). Én nem mondok róluk rosszat úgy, hogy egy illatukat sem próbáltam még. Egyébként 3,5 milliárd forgalmat csináltak, ami elgondolkodtató. Ha szembejönne valahol, biztos kipróbálnám kíváncsiságból, hogy milyen, csak eddig még nem jött szembe sehol (mármint a parfümjeik, az energiaital nem érdekel túlzottan).
-
válasz
Dzsedáj #32902 üzenetére
Nem kockáztathatom meg, hogy a pilótánk kidőljön. Csak diszkrét illatok. A leatherman raptor kifejezetten first responder olló. Az aikon tide ezen darabjai tengerből gyűjtött, újrahasznosított műanyagból vannak. Retail price mellett horror, de jóárasítva vannak Ashford -ról.
-
dirtboy86
tag
Ez most tényleg SUPERZ vagy csak a mekiben várva a rendelés az alacsony cukrom miatt már haluzok?
csávókám most a víz / energiaital piacot próbálja meghódítani?
-
Mára ez a n°1. Pont erre a szeszélyes időre való.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest