Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
A Vivantisnál most van 11%-os kedvezmény. Fekete pénteken nagyobb kedvezmény várható vajon?
-
TomDeNemm
csendes tag
Leírások alapján ez is egy legendás illat, ismeri valaki ?
-
szaki04
senior tag
[link] ezt ismeritek? Egy kicsit drága szerintem.
-
dirtboy86
tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Vinted az olyan picit mint a bakancsos piac
...parfüm téren tele van kamuval VISZONT ha mákod van fillérekért foghatsz ki legit -et. A Dior Homme (edt) ott vettem 100ml - tesztee egy görög sráctól aki kinti drofériába dokgozik (gondolom pattintotta) szállítással együtt 18k ért DE valóban benne van hogy átvernek, viszont a vevővédelem segít ha gikszer van - az eladó nem kapja meg a pénzt ameddig a vevő meg nem erősìti, hogy minden rendben a termékkel amit kapott. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Petyuska111
üzenetére
Rengeteg a kamu ott, sajnos.
-
gergo5991
őstag
válasz
Petyuska111
üzenetére
ha megengedsz egy személyes tanácsot, kerüld el vintedet parfüm témában.
nem egyszer átvertek ott. -
Misogi
aktív tag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
-
Petyuska111
tag
Vetettem egy pillantást a Vinted-re, hát nem tudom. Van ott minden, 19e ft-os teli Lois Voitton teszter - nyilvánvalóan hamis, stb. Vevőként - vevővédelmi rendszerük ellenére - egyelőre nem látom az előnyét más, számomra bevált, megbízható platformokhoz képest. Ami nagyon olcsó, az valószínűleg hamis, amik valódinak tűnnek, ott meg pont hasonlóak az árak, mint máshol. Eladásra viszont lehet, hogy jó...
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok
Tudtok valami parfümös oldalt, ahol összetevők szerint lehet parfümökre szűrni? Láttam egyszer valahol, de sajna azóta sem találom
De ha valaki a Vivantis oldalról tudna valami jó kis sárgadinnyés női parfümöt...
(azért Vivantis, mert mást is akarok onnan rendelni) -
dirtboy86
tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Notinban vásároltam kaptam 2 mintát - Unique Wood & Summer Flare. Hasonló véleménnyel vagyok mint Te. Egy középszerű, inkább designer (vagy dupe niche) illat - viszont illik megjegyezni, hogy az ára ezt tükrözi is - 30k körül van 75ml, ennél még a superz is drágább. A unique wood habár az illatát tekintve középszerű fás illat, nálam iszonyt tartós volt.
Vinteddel kapcsolatban - jól megcsinálták, viszont az algoritmus és az AI alapú szűrésük ami van ha akár a kép vagy a leírás halvány jelét is mutatja annak hogy HASZNÁLT illatszert adsz el rögtön törlik és kapsz egy "megrovást". Bizonyos számú megrovás után tiltják a profilodat, szóval óvatosan!
-
válasz
Petyuska111
üzenetére
Én mindent is ott adok már csak el. Zárt, védett rendszer. Kiíron az árát, valaki megveszi, jön a feladási kód, elviszem a feladási portra, majd pár nap múlva jön a jóváírás. Egyszerű.
-
Novellista illatokat próbálta már valaki? Berendeltem két minta csomagot is. Nekem ez a niche parfümhàz így inkább egy superz szerű dupe cégnek tűnik. A spiced blossom Spicebomb OG, a black mystery meg TF Ombre leather... Talán egyedül a leather privilege mutat valami kis egyéniséget.
1 probafujas hiánnyal mentek is fel a vintedre.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Safranek
üzenetére
Az én kedvenc krémes, levendulás barbershop illatom a [Masculin Pluriel].
Frissességet sugárzó borotvahab illata van, kiváló minden évszakra, kivéve a nyári kánikulában lehet fullasztó, mert elég testes illat. -
ricsik
őstag
válasz
Memmaao
üzenetére
Tegnap jött meg : Jacques Bogart One Man Show
Na ez már valami! Kb. Drakkar Noir és barbershop társai ultra szteroidon.
Nálan Drakkar az overspray kategória, nem túl tartós. 10 fújás és pár órát tart.
One Man két fújás és egész nap éreztem, kegyetlen cucc
.Misogi: ez is 1980-ban ragadt, konkrétan 1980-as
, akkor jött ki. Az illata is pont olyan.
Imádom! -
niof
veterán
válasz
Safranek
üzenetére
Nem borotvahab, de borbélyszalon illat. Egy próbát igazán megér, mintát rendelni belőle mindenképpen megéri!
-
Misogi
aktív tag
válasz
Safranek
üzenetére
Klasszikus borotvahab feeling esetében nekem egy illat jut mindig az eszembe:
Burberry Touch -
Nimda
addikt
válasz
turbobusa
üzenetére
Hát az illatfelhőhöz nagyon sokat kéne fújni magadra mindenből. Van egy kolléganőm, akit 50 méterről is megérzek, pedig nem használ drága parfümöt, de abból viszont sokat fúj magára
-a felhőhöz. A titka az, hogy a hajára is fúj picit 
Az a Gucci elixir pedig bitang erős, nekem is van, és alig tudom este lemosni magamról
(nem fújok a hajamra) 
A nyakad környékére kellene fújni és a füled tövébe.
-
turbobusa
senior tag
Tetszett az illata, kb egy órát éreztem intenzívebben aztán teljesen bőr közeli lett. Csuklóra és pulcsira fújtam. A legtöbb parfüm sajnos ilyen, ezért is vagyok tanácstalan, mit lenne érdemes venni. Valahogy azt érzem a legtöbb parfüm 1-2 óra és bőr közeli. Mások is kb hasonlóan érzik rajtam.
-
dirtboy86
tag
Ha valaki PDM illatokat dekantolna - "cuki" üvegek
[link] -
Nimda
addikt
válasz
turbobusa
üzenetére
Ez sem hasonló illat, de ennél erősebb elixírt még nem éreztem, most akciós is Gucci Pour Homme Parfum kivonat
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
turbobusa
üzenetére
vannak ettől sokkal erősebb illatok... az Allure és a Bleu is inkább közelről érződik, de attól még nem azt jelenti "hogy nem letézik rajtad". ruhán nagyon sokáig megmarad, ha felfújom a nyakamra mindig érzem a pulcsin is utána akár napokig. ha magadra fújod 2 óráig biztos érezhető, utána gyengül... de manapság a designerek jelentős része nem is terjed tovább ennél szerintem, max 2 óra. a tömény parfümről nem tudok nyilatkozni, azt csak papírcsíkon éreztem
-
Héraklész
aktív tag
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
turbobusa
üzenetére
Azért azt ne feledjük ,hogy a Bleu De Chanel "Parfüm"-t nem Jacques Polge a "Chanel legenda" kreálta, hanem már a fia, Olivier Polge.. ha a hamisítatlan Bleu vonalat akarod képviselni ,az 2010-ben jelent meg, és csak utána az EDP 2014-ben. a Parfüm verzió 2018-as kiadás teljesen más mint a korábbiak, alapvetően nem a tartósság a különbség, hanem már a divat is változott az évek során ,így az illat is.
-
Héraklész
aktív tag
Az hogyan lehet, hogy a Chanel Bleu Parfum olcsóbb akció nélkül, mint az EDP?
Link. -
válasz
Petyuska111
üzenetére
Ez tenyleg jo ar bakker
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nyomulnak orba-szájba. ez is csak egy globalista biznisz. mindent fel akarnak zabálni. na nem kezdek el politizálni
...parfüm téren tele van kamuval VISZONT ha mákod van fillérekért foghatsz ki legit -et. A Dior Homme (edt) ott vettem 100ml - tesztee egy görög sráctól aki kinti drofériába dokgozik (gondolom pattintotta) szállítással együtt 18k ért DE valóban benne van hogy átvernek, viszont a vevővédelem segít ha gikszer van - az eladó nem kapja meg a pénzt ameddig a vevő meg nem erősìti, hogy minden rendben a termékkel amit kapott.
Tudtok valami parfümös oldalt, ahol összetevők szerint lehet parfümökre szűrni? Láttam egyszer valahol, de sajna azóta sem találom
-a felhőhöz. A titka az, hogy a hajára is fúj picit