Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9748) Polacheck válasza bandus (#9746) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

Beszéltem velük, elég kp-ban vinni, nem kell utalgatni.

Hétfőn nekem most crosstraining volt (spartan training),majd meghalok. Igazából ki kellene találni az idei téli edzéseket. Azt már tudom, hogy a konditermet hanyagolom és helyette ez a futás/crosstraining lesz a fő vonal. Hétfő szerdán van a crosstraining is és a futóiskola is, úgyhogy a kettő üti egymást. Valami ilyesmire gondoltam, hogy:

- Hétfő futóiskola/crosstraining
- Kedd laza 10km kocogás
- Szerda crosstraining/futóiskola
- Csütörtök futás (valami dombos/résztávos akármilyen speckóbb edzés)
- Péntek pihenőnap
- Szombat/Vasárnap hegyi futás a hármashatárhegyen 10-15km

De még alakítgatom, meg nem biztos, hogy ennyire görcsösen napokhoz kötöm majd az egészet. A csütörtök esti futás például problémás óraállítástól, vagy futópad lesz belőle vagy tényleg vennem kell egy fejlámpát.

A cél jövőre egy-két hosszabb terepfutóverseny (Terep50, UTH 52 és Gerecse50 futva a fő cél igazából, de ezekből az első kettő eléggé álomnak tűnik), meg illene már valami 2 óra alatti félmaratont is kocogni.

less qq more pewpew!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.