Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49663) INTELligent


INTELligent
senior tag

Ma én is mentem egy kört. Reméltem nem öltözök túl a 3 réteggel - csak a kesztyű lett sok a végére. Megpróbáltam letesztelni, hogy HRM-ben meddig megy, olyan 185-ig sikerült, bár szerintem volt még egy kis tartalékom, de ma ennyire futotta.

#49662 xy.zsolt: ma nekem sem ment (átlagban délután tudok csak tekerni is), hiába nem ettem degeszre magam, 1,5 órával utána éreztem, hogy nem jön a flow.

Viszont sajnos sikerült tennem egy nem túl kellemes felismerést: a jobb lábam külső talpélénél már ezután az alig 6 km után is fájdalom (nem vészes, de jó lenne megszüntetni a kiváltó okot) jelentkezik (hét elején is tapasztaltam, de akkor nem tudtam a futáshoz kötni, pedig akkor is a futás utáni napokban jelentkezett). Ilyenkor mit tudok tenni? Annyit tudok magamról, hogy a jobb lábam (ami amúgy a domináns lábam) egy kicsit jobban kifordul (bringázásnál is tapoasztalom, hogy kicsit nagyobb szögben áll a talpam a pedálon a menetirányhoz képest).

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.