Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48137) myckey válasza Chuck Norris (#48136) üzenetére


myckey
veterán

Vasárnap, Dobogókőn rengetegen voltak a dél körüli órákban, 2x másztam fel, és másodjára dugig volt minden parkoló, a vendéglátó egységek előtt ha nem volt 10m+ sor, akkor egy sem. Mindenki beöltözve, én meg a kompressziós szárban és a technikai picsagatyában, csodálkoztak is rajtam ( nem is találkoztam egy emberrel sem, aki "rövidben" lett volna, egyik csajszi "sikított", mikor meglátott :DDD ( természetesen felsőtestben rendesen felöltöztem, csősál, satyek, kesztyű, egy réteg hőtartó és a mellény, volt nálam kámzsa is, meg dzseki, de nem kellett, lábamból is egy 5-10cm es sáv látszott ki, nem sok maradt ki a technikai cumó alól. ) 2x jött volna velem csaj társaság....mert hogy én majd tudom merre lesz az arra . Lebeszéltem őket, mert olyan szakaszok jöttek, amihez még nekem sem volt sok kedvem, hát még nekik....sőt mondtam, hogy erre máskor se jöjjenek, ha jót akarnak. :)
Már a Mátrában is voltak páran, mikor ezt az eseményt intéztem, most is találkoztam teljesítőkkel, nem is eggyel. Reggel volt egy férfi páros, egyszerre indultunk parkolóból, mondták jönnek velem....aztán közöltem velük, milyen úton tervezem csinálni a napot. Az egyik megkérdőjelezte az elmeállapotom, kb. :DDD

Mindenki
Köszönöm !

#48121LanyUs

Annak a csoportnak nem örültem, akiket a végén a hegyoldalból vezetem le a jelzet szakaszra. Nem szeretem az ilyet, elég magamra vigyázni. Nem is értettem, hogy keveredtek oda. Nem piskóta a sötétben, ködben, abszolút meredek hgy oldalon lefele kavarni, ahol még nyom sincs. :N

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.