Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47374) myckey


myckey
veterán

inf3rno

Én már nem veszem fel az időjárást, van ami jobb, van ami kevésbé....megyek azt csinálom, lesz ahogy lesz.
De azért későtavasszal/nyáron/koraősszel jól esik" bugyingóban " csapatni. Csak mondjuk nem eseményen, a lábam nem tűri meg a másik közelségét, marad a picsagatya.

Hi!King

Itt sem volt túl meleg, pár fok. Pláne egy egy részén a pályának. De nem öltöztem túl.
Fejemen nyári napellenző, alsótest rövid cuccok, fent hőtartó alap réteg és csősál. Fent melegem volt néha, fázni nem fáztam.

Igen, az a Szt György -hegy, igen igen. Bazaltoszlopos képek is onnan vannak.
Pálos kolostor Őrsi-hegy2x, Tóti-hegy, Csobánc, Szt György, Gulács és Badacsony volt, amit le kellett közben gyűrni.
TrailRun verseny mivolta végett, a szintidő erősebb volt, de mivel csináldmagad teljesítésre kényszerült az ember a kialakult helyzet miatt, így összebeszéltem másik 2 haverral, és maradtam velük, nem mentem el tőlük. Többnyire én navigáltam és csináltam képeket, szórakoztam a technikával 10 Ep begyűjtésekor. 6:40 körül jött ki a menetidő kb 44kilora meg 1700 + -- szintre. Nagyon jó km és szintgyűjtés lett belőle, annak meg örültünk hogy szervező is megjelent az ajándékokkal.(rajtszámot fura volt a végén átvenni) :D ITRA pontot sajnáltam kicsit. Ráfeszültem hogy versenykörülmények között majd elverem magam, adott lett volna a pályajelölés, időmérés, frissítés, emberek.....egészen emészthető táv és szint(nekem), De ezt dobta a gép, majd legközelebb ! :R
( Mondjuk most egy picit megpihenek, ami a hegyeket illeti. 5 hét alatt volt 210km+ és 9000 szint, eseményen. Novemberben sztm már nem megyek hegynek, esemény se igen lesz )

Ígyvanferi

Úgy úgy ! :K Várba is belefutottam, ott volt az egyik igazolópont.
Déli részen kellett felmenni, és nyugatin ereszkedni. Most nem volt por, volt minden más. ;]
Itt volt ereszkedésnél az egyik sprintem, majdnem letaroltam a szembejövő házaspárt az aszfaltos szakaszon, hegyről le. Másik csapat már "ugrált" előlem, ők már megismerkedtek velem az elején a távnak. Nem sokon múlott egy hatalmas esés, de sikerült megfogni magam még a földetérés előtt, ilyen féltérd/rajtolóhoz hasonló testhelyzetben.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.