Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47150) parandroid válasza pvt.peter (#47147) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

A strava edzéskövetésnek amúgy sem ideális, és a prémium iszonyatosan drága (60 eur/év, atyaég). Ilyenkor jön ki, hogy a 200-400 eur-s futós órák, amikhez automatikusan kapod az appot, igazából nem is kerülnek sokba. Amiben verhetetlen a strava, azok a közösségi funkciók, egy platformon gyűlik össze mindenki, akármilyen hardvert használ. Na ezt baszták majdnem szét azzal, hogy a szegmensek ranglistájának követését is a fizetős részbe tették. Mindezt úgy, hogy azért vannak még gondok a rendszerrel, és gyakorlatilag semmi mást nem csinálnak, mint összeszedik innen-onnan a userek adatait. Pénzéhes, kapzsi banda. Mindezt arra hivatkozva, hogy így nincsenek reklámok, de mostanra minden hétre 2-3 “kihívást” dob fel, amit valami sportszergyártó, vagy egyéb szponzor indít, és kapsz egy kupont a webshopjukba, ha csatlakozol, de ehhez fel kell iratkoznod a hírlevélre is, meg minimumértékben kell rendelned a 200 eur-s, akciós nadrágjaikból, akire még szállítási díjat is fizethetsz. Hülyének is megéri. Amúgy meg ez ugye nem reklám, meg nem is potenciális vevők adatainak összeharácsolása, hanem... valami más.

myckey: Ne legyen rossz érzésed, ezek teljesen megszállottak. Nálunk itt Frankfurtban elég nagy futóélet van, rengeteg a rendezvény, nagyon gyakran megjelennek profi, vagy amatőr versenyzők is. Aaronnalnis többször futottam már “együtt” (lol, ő 30 perc alatt bent van 10k-n, én meg... hát, én nem :DDD ), de heti közösségi futásokon is ott van gyakran. A másik ilyen helyi ikon Florian ‘runwiththeflo’ Neuschwander, aki tavaly szintidő alatt letolta a wser 100 mile versenyt (keresztül a sziklás hegységen), bár ő most átköltözött bayernbe, mert ott tud a hegyek között edzeni. És ez csak a hab a tortán, a kis közösségi futóklubunkban a tavalyi ugyan nem volt már erős év, két éve viszont valami 60-70 klubtaggal voltunk a frankfurt maratonon, abból 5-6 befért 3 óra alá (megint nem rólam van szó). És ezek mind hobbifutók csak. Triatlonistákról nem is beszélek, ugye frankfurt ironman világbajnoki helyszín. Tavaly a férfiaknál az első 3 helyezett német volt. Szóval nekem személy szerint hihetetlenül motiváló, hogy gyakorlatilag bármikor összefuthatsz kortárs sportlegendákkal, vagy csak hihetetlen teljesítményt nyújtó amatőrökkel. És amúgy tök jó fejek, teljesen hétköznapi figurák, leállnak elbeszélgetni bárkivel, vagy együtt futnak egy darabon a különböző tempójú csoportokkal a közösségi, vagy klubfutásokon, abszolut nincsenek elszállva, pedig lenne mire.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.