Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47003) Vertigo18 válasza parandroid (#47002) üzenetére


Vertigo18
addikt

No, akkor most jött el a regeneráció azon szakasza, amikor már ki tudtam mászni az ágyból és tudok írni kicsit... Jöjjön egy rövidebb beszámoló.

Ugye egy hete nem futottam, azóta pihenek. Ami azt jelenti, hogy kétszer voltam nappalos, meg kétszer éjszakás, de talán Mickey fórumtárs mondta, hogy ez le van szarva :D

Szóval szépen kicentiztem, jó idő volt, kétszer cseperészett kicsit az eső. Igazából, ha szakadt volna, azt sem vettem volna észre, csak hab lett volna a tortán. Egész jól kezdtem, de az első videónál (igen, készült 3 videó), amint rányomtam a "Stop" gombra, valahogy "lecsúsztam" az útról és a bal talpélem belsejét beütöttem a padkába. Nem is értem, mert ha lecsúszik, akkor legyen húzódás, vagy kibicsaklik, vagy esetleg lehorzsolódik, de ez "megütődött". Mondhatni, olyan lett, mint én. A második videóban, talán 16 km. körül már említem is, hogy tök fura, nem fáj, csak olyan "kellemetlen" érzés, mint amikor egy kavics megy a zokni és a cipő közé, két lábujj közé. Nem szúr, de minden lépésnél érezni, hogy ott van. No, ez 20km-nél már máshogy volt, annyira fájt, hogy el kellett kezdenem kímélni azt a lábamat, mert lesérülni meg nem akartam. Emiatt 30nál elértem odáig, hogy a másik lábamat annyira leterheltem, hogy begörcsölt a jobb vádlim - persze, hiszen a bal lábamat szinte alig terheltem. Nekem nagy ellenség a görcs, így elkezdtem úgy futni, hogy a jobb vádlim ne legyen terhelve, amit persze úgy lehet, hogy a balt terhelem jobban, ami meg nagyon fájt. Nem nagyon találtam megoldást erre, így próbáltam azt a mozgáskoordinációt folytatni, amivel a legkevesebbet használom a bal talpamat, meg a jobb vádlimat - aminek az lett a vége, hogy 33nál begörcsölt a jobb combom. Ugye ez már annyi görcs, meg sérülés, hogy nem nagyon tudtam mit tenni, sírni tudtam volna, addigra már úgy fájt a bal talpam, ráadásul a görcsök folyamatossá váltak, 35-től konkrétan a bal-jobb combban és a bal-jobb vádliban. Nos, akinek hozzám hasonlóan voltak már görcsei, az tudja, hogy egy verseny, az itt száll el. De ekkor felrémlett, ahogy tomcica kiabálná, hogy milyen szar vagyok, így - bár 7 percen túli körökkel - lefutottam az egészet. Nem biztos, hogy jó megoldás volt, a futás után rögtön lefényképeztem a lábamat, fogalmam sincs mi történt vele, olyan, mintha gennyel lenne feltelve. Azóta meg, mint már írtam, kb. 3x-osára dagadt. Éppen csak fel se tudom húzni a cipőmet.

Szóval a lényeg, hogy a vége 4:25 lett, amit épp leszarok, kár volt végigcsinálnom. Talán már mondtam, de "soha többet maraton"! Készítettem 3 videót, sajnos 16 és 42 között egy se ment, mert olyan fájdalmaim voltak, hogy megszólalni sem tudtam. Azt még nem tudom, hogy feltöltsem-e, mert eléggé bensőségesre sikerült az utolsó.

Fogalmam sincs mi ez, de már nagyon dagadt... Ez közvetlenül a futás után készült, itt kezdett el dagadni. :O

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.