Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46565) ígyvanferi válasza inf3rno (#46563) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Valószínűleg emiatt a gyorsulásmérős pontosítás miatt szokott nálam az lenni, hogy az erdőben körözve néha 20-30 m-rel az út mellett vezeti az útvonalamat, mintha a fák között futnék. Maga a körív, meg nagyjából a táv is stimmel, csak el van csúszva. Gondolom ha ez nem lenne, akkor egy nyílegyenes vonallal kötné össze a két pontot, amikor még volt, meg amikor már van megint gps jel.
De hogy az ilyen cikk-cakkban nagyon elmért útvonal rajzolás miért lehet, azt nem tudom. Ha rendszeresen update-elve van a műholdak pozíciója, meg az indulás is a jel fixálása után történik, akkor valami komolyabb a bibi.
Ahogy ránéztem most a trackre, ilyen tökéletesen kiegyenesített szakaszok vannak, mintha tényleg minden bedöglött volna egy időre. Ilyet rögzített futásoknál szoktam látni. Egy Ambit3 ennyire ne veszítsen már el kontaktot a műholdakkal. Movescounton a beállításoknál biztos be van kapcsolva a FuseSpeed?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.