Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41276) inf3rno válasza Agony (#41274) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ha negatív az energia mérleg, elkezdesz fogyni, és az alap anyagcseréd lecsökken, mert kisebb súly, kevesebb sejtet jelent, ami az energiát használja, plusz lehet, hogy az anyagcseréd is lelassul, hogy kompenzáljon. Ezen felül a mozgásnál is kevesebb kalóriát égetsz, mert kisebb súlyt kell cipelned. Ilyenkor ahogy fogysz, úgy közelít a mérleg a nullához, aztán egy bizonyos súly elérésénél beáll nullára, és ott megáll a fogyás, állandósul a súlyod. Ugyanígy, ha többet eszel, mint kéne, akkor elkezdesz hízni, folyamatosan nő az alap anyagcseréd, és a végén beáll egy testsúly (jobb esetben), aminél szintén nulla az energia mérleg. Szóval szerintem sincs túl sok értelme ilyen időszakos változtatásoknak, persze, gyorsíthatja a fogyást, de tök felesleges, mert csak pár napot nyersz rajta, és a végén úgyis arra áll be a súlyod, amilyen életvitelt folytatsz az időd nagy részében.

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.