Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38442) Chuck Norris válasza inf3rno (#38437) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Kivételek mindig vannak de pont erre gondoltam én is, hogy nagyjából két napnál van a határ amíg lehet alvás nélkül tolni, van aki korábban kidől van aki kicsit később, legalábbis ezekben a teljesen amatőr körökben ahol én járok. Azt vettem észre, hogy ha sokáig erőltetem akkor elkezdek hallucinálni meg nagyon dekoncentrált leszek, aztán akkor meg kell nézni, hogy mennyi van még hátra és vagy úrrá lenni az alváshiányon -sokat segít ha az ember eszik valamit, vagy szerez társaságot, zenét hallgat vagy bármi ami elnyomja a teljes tompultságot- vagy aludni valamennyit. Az egészben szerintem nem a nem alvás a legrosszabb, hanem amikor felkeltenek akkor utána az elindulni, nagyjából amíg be nem melegedsz mindenhol fáj, utána jobb esetben csak itt-ott.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.