Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34897) bencze


bencze
senior tag

Nekem is kicsit szarul sikerült, valamiért meghaltam szép fokozatosan 30tól. Én szénhidrátra gyanakszom, mert persze itt-ott sajog de egyszerűen nem bírtam a tempót, lassultam egyszer csak 4:40-re majd 5-re aztán 5:30-ra és jó szar volt. Ettem banánt pár helyen de overall kicsit kalóriadeficitesen működtem az utóbbi időben csak az utolsó 2 nap ettem annyit amennyit épp szinten kell (akkor is óvatosan, kis tészta, kis zabkása, kis rizs stb), de lehet, hogy ez kevés volt és alkalmaznom kellett volna a pizza + fagyi kombót amit épp tudatosan nem akartam mert kicsit favágó eljárás.
Hát konkrétan meg nem fogom tudni de mentem egy darabig rendesen ami minimális lassulással is 3:15 alatti időt mutatott volna, de aztán mégsem.
Azért valahogy a sok hídmegmászásnak sem örültem, számokban biztos nem sok de azért mindig kivett nagy sunyin valamennyit pedig azoknál visszalassultam.
Az eredmény 3 19 15 most attól függ hopgy nézzük persze nem rossz, javítottam csak a beletett melóval több kellett volna kijöjjön, de hát most ez így sikerült. Mindig aggódom verseny előtt, hogy klappoljon minden és általában szokott, most nem. Ez tudom, hogy mindig benne van azért is kifejezett csalódott nem vagyok, csak persze ott motoszkál, hogy lehetett volna jobb. Majd máskor.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.