Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34686) danielsz


danielsz
tag

Ma lefutottam a Rókaűzók váltófutóversenyen az Abaliget-Orfű szakaszt, kicsit paráztam, mert szerdán a tesztfutáson még volt egy enyhe lábnyavalyám, ami szerencsére nyomtalanul eltűnt. Utólag visszagondolva jobban is meg lehetett volna futni, de már mindegy

[link]

Kicsit para volt, hogy már az emelkedő legalján 185 volt a pulzusom, így ott már az volt a cél, hogy a dombot túléljem valahogy, a lefelét a vártnál picit jobban megfutottam, összességében 4:18/perces átlagom lett 7,1 km-en picit több mint 100 m szinttel.
A poén az egészben az volt, hogy a női országos maratoni bajnokkal együtt vártam a váltás, de kiderült, hogy másfél perc előnyöm volt, és szerencsére már nem ért utol, mivel csak bő egy perccel futott jobbat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.