Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34097) Vertigo18


Vertigo18
addikt

No tehát, akkor legyen pár szó az új cipőről...

Ugye megvettem a Sportsfactoryn tomcica ajánlására a jóárasított Nike Pegasus 32-t. Nejemnek nem nagyon tetszett, főleg azért, emrt ez a harmadik olyan cipőm itthon, ami még zsír új, gondolom emiatt szólta meg a narancsságra színét. Dehát 17k-ért nem lehetett otthagyni. Bár abban igaza van, hogy konkrétan ez egy új bicikli ára a fiamnak, amit utána még majd tudna használni a kislányom is, majd a másik fiam is, ha viszont mindent így nézünk, akkor sosem fogok magamnak venni semmit se... :)

No, amikor felhúztam, éreztem egyből, hogy nagyon puha a talpa, vagy a betét. Fura is volt, pár szökdelés a futás előtt eléggé hozzászoktatott. Csak félek, hogy ezek után a 600 km-rel rendelkező régebbi cipőmet majd olyannak találom, mint egy holland fapapucs. Elindultam és a negyedik km-ig csak élveztem benne a futást, ott előjött egy olyan érzés, mintha "melegedne" a talpam. Nem volt kellemetlen, csak olyan fura volt, ilyet utoljára az új Asics Zaracca Gel cipőben éreztem, amikor abban futottam először, de akkor betudtam annak, hogy 32 fok volt. Ma viszont alig 20 volt, így nem értettem.

Belőttem egyenletesen 5:15 köré a tempót, hátha mégse lenne jó a cipellő, de nagyon kényelmesnek bizonyult. A nyolcadikban úgy gondoltam, hogy ha már kihoztam, akkor megyek vele egy gyorsat majd az utolsó, 10. km-en. Hát azt megkezdeni egy álom volt! Nagyon süppedt a talpam, szinte körbefonta a cipő, iramnál élmény volt előre lendítenem a lábamat.

Szerintem ezt megtartom tempó/fokozó futásokra.

Mindenesetre köszönöm az ajánlást, jó vásár volt! :R

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.