Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31861) bencze válasza Melorin (#31859) üzenetére


bencze
senior tag

Nem igazán tudom, az enyémen zafírüveg van, nem foglalkoztam a témával. Valami olyan helyen érdemes rákérdezni, ahol felhasználói visszajelzések vannak nem reklám. Én egy Run4IQ facebook csoportban szoktam infókat olvasni a fenix 5 szériával kapcsolatban de nem tudom, hogy van-e 735-ös csoport vagy hol lehet kérdezni. Mindenesetre gyakorlatilag 0 reklám csak userek kérdeznek, beszélgetnek.

(#31860) tomcica
Kösz, alapvetően nem vagyok elkeseredve volt már ilyen, csak fura, hogy egy 21km könnyű szarul tud esni. Ilyenkor jön az, hogy mi a fenét keresek vasárnap félmaratonon ha levánszorogni is alig fog menni, de tapasztalatból tudom, hogy 1 hét alatt ég és föld különbség is lehet. Én úgy sejtem nálam rengeteget jelent a mentális rákészülés, ha kicsit is lelkes vagyok és várom akkor felkészült leszek fejben, előtte 2-3 napig jobban figyelek kaja mennyiségre és minőségre stb. Onnantól még a meleg tud betenni, tegnap 22 fokban futottam ami nem tűnik soknak de gyakorlatilag az elejétől izzadtam szóval teljesen új a szitu. A héten minél korábban kellene fussak, pár napig érezzek meleget lehet az is segítene :)
Nekem egyébként valahogy mindig úgy van, hogy megvan a napi feladat de ha valaki megkérdezné, hogy akkor még egy ennyit? még egy könnyű nap is azt mondanám, hogy kösz nem, annyi energia nincs. Szóval valahogy annyira vagyok hitelesítve amennyit előre eldöntöttem. Fura dolog.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.