Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31856) parandroid válasza bencze (#31855) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az élmezőnyt nem figyeltem, de sok ismerős futott, középmezőny, vagy annál lejjebb. Nem tudom, mi volt, de senki nem tudott pb-t, gondolom a hirtelen jött 20+ fok betett mindenkinek (hét közepén reggelente még minuszok is voltak). Ami érdekes, hogy az egyik sporttárs az 1:26-os idejével 581. lett a férfiak között, és 631. összesítettben. Matematikailag tehát közel 12x annyi férfi volt előtte, mint nő. Nyilván teljesen más a két nem fizikuma, de ez akkor is meglepett. Főleg, hogy statisztikailag az utóbbi időben fordult az ivararány, és általában kicsivel több nő indul egy-egy versenyen, mint férfi. És ha már nők: Gézánk (Gesa Felicitas Krause - amúgy inkább középtáv-, még inkább gátfutó) első német nőként ötödik lett 1:12-vel, fél perccel a tavalyi frankfurti maraton nagy visszatérője, és a németek egyik legnépszerűbb, második generációs női hosszútávfutó ikonja, Katharina Heinig előtt. Szóval ez most annyira nem volt erős verseny, a meleg mellett az erős szél sem segített a top-időkhöz.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.