Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23629) Vertigo18 válasza Chuck Norris (#23627) üzenetére


Vertigo18
addikt

Akkor itt az ideje, hogy kitűzz valami célt is magad elé. Van egyfajta varázsa annak is, hogy kellemesen kifutod magad, de egy idő után (értsd: hónapok) nem biztos, hogy eléggé leköt. Hiába, elmúlik a varázs. Ilyenkor kell magad elé célokat kitűznöd, aminek csakis a kreativitásod szab határt, viszont amiket le akarsz győzni. Emiatt, bármilyen monotonnak is érzed a futást közben, amikor hazaérsz, és látod a célod közeledését, elégedettség tölt el. Nekem pl. a 2017-ben 2017 km. a cél. Tudom, eléggé sablonos, de kellett valami, így lebontottam hónapokra (kb. 170 km/hónap) és ezt csinálom. Minden futás után már ülök is a gép elé és nézem, hogy mennyit ment fel a kis mutató az utolsó futásommal. Aztán minden hónap végén (enyhe túlzással... eddig kettőről beszélhetünk) hátradőlök mikor a Garmin kiírja, hogy sikerült elérnem a havi célomat.

Ezek nem nagy dolgok, de motivációt ad, ennek hiányában nagyon el tud fogyni az ember lelkesedése.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.