Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23627) Chuck Norris válasza beltram (#23625) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

@ígyvanferi, Alg, inf3rno jogos, hogy próbáljak ki több variációt is, legközelebb megnézem a 400/200-at. Ezt nagyon gyorsan megunnám főleg, hogy a futópályán csinálom körbe-körbe. Meg ez a 3hét szívás egy hét pihiből is csinálok két ciklust.
@kk831228 ha elmegyek futni utána legtöbbször megszokott lenni ez az érzésem, hogy de jót futottam, kicsit elfáradtam, kiszellőztettem a fejem de most csak az volt, hogy hu bakker de elfáradtam. Sőt a helyett, hogy a kellemes megnyugvás érzés töltött volna el -nagyjából amiért csinálom az egész futást- semmi, végig stresszeltettem magam az órámmal.
@inf3rno 156 volt a legmagasabb pulzusom, ami ezek szerint még bőven mehetne felfelé, nem is azt éreztem, hogy a fülemben dobog a szívem, hanem a levegőm fogyott el mindig. A meleg miatt már nem figyeltem rá, hogy csak orron vegyem de még így is, lehet ha kijövök teljesen a megfázásból akkor javul valamit.
@beltram áhh persze, hogy nem fog azért már pár éve szaladgálok de idáig nem volt semmilyen terv és már ez is nagy sokkot okozott, hogy az órám mondja meg, hogy mit csináljak és nem csak érzésre fussak:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.