Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21192) Vertigo18 válasza ígyvanferi (#21188) üzenetére


Vertigo18
addikt

Jajj, hát olyan aranyos vagy ezzel a verbális ösztökéléssel, hogy hihetetlen! :)

Tudod, erősen átértékelődött az életem a két gyermekem születése után és így simán ki merem jelenteni azt, amit már ezerszer hangoztattam: örömfutás... :) Amikor a hat éves kisfiam bejelenti, hogy márpedig ma eljön velem futni, akkor bizony belenézve a szemébe, elgyengülő lábakkal, érezvén, hogy elhagy az erőm, biza VELE futom azt a 3 km-t is... :) És olyankor sok fejlődés nincsen. Csak öröm, hogy együtt vagyunk. Éppen ezek miatt örülök, hogy ha el tudok szakadni egy kicsit arra a három kilóra, néha egy-egy hegyes-völgyes megpróbáltatásra, még ritkábban egy-egy 10 km-re. De ha választanom kell, hogy a fiam igényeit elégítsem ki ("apa, veled szeretnék ma délután játszani!"), vagy elbattyogok örömfutni, akkor bizony lusta leszek.. .:) Ha lehet ezt mondani. Nem igazán célom a fejlődés, bár ennek tökéletesen ellentmond, hogy a 3 km-en harcolok a másodpercek ellen. De a lényeg, hogy a végén meg se tudjak mozdulni.
Nah, ennek ellent mond az összes hosszabb futásom, aminek a végén azt érzem mindig, hogy még egyszer ennyi simán menne, mert örömfutás volt, nem a teljesítmény volt a lényeg.

Szóval köszönöm, de ne törekszem eredményekre. :R

Olvasva a többi hsz-t: mind aranyosak vagytok! :D :C

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.