Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18716) inf3rno válasza beltram (#18711) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát aki nekem nézte, az EB bronz érmes 100km-en. :D Ja a tuti recept szerinte is a résztávozás, szóval Tomcicának igaza van. :-)

Ehhez képest viszonylag csalódás volt, mert nem találtam nála jó cipőt, mindegyik túl nagynak tűnt, kb. lötyögött bennük a sarkam, vagy túl kicsinek, elől nyomtak valahol. Engem nem nézett futás közben csak nyomásjelzős mérlegen. Az alapján mondta a diagnózist, hogy 41-es neutrális. Én erről nem vagyok teljesen meggyőződve, mert a bokám külső része volt, hogy fájt a mostani csillapítás nélküli cipőmben, ha sűrűn futottam (heti 3x15k). Mondjuk ezen és egy enyhe térd fájáson kívül más bajom még nem volt attól, hogy aszfalton futok évek óta csillapítás nélkül, úgyhogy kopp-kopp. Azt hiszem megint lesz egy hosszabb utam, ha akarok találni végre valami normális cipőt, amire leválthatom az ütött-kopott mostanit.

Szerintem is tud erősödni, részben gondolom azt is izmok stabilizálják, nem csak inak. Az izmok meg erősíthetőek.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.