Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18541) RefeeZ


RefeeZ
tag

Sziasztok!

Volna pár kérdésem. Kinéztem magamnak egy Asics Gel Pulse 7-es cipőt. A boltban ilyen 32k körül mozog, ami orbitálisan soknak tűnik érte. Van a cipővel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Illetve esetleg tanácsa, hogy milyen boltban lehetne ennél valamivel olcsóbban hozzájutni? A kiszemelt cél a félmaraton, ehhez mérten heti ~50-70km futásra kell majd.

A milyen hátizsákot vegyek kérdés itt is áll, mert bár övtáskába is épp úgy elférnének a dolgaim, szívesebben hordoznék a hátamon felszerelést.

Zene: szeretnék bluetooth fejhallgatót venni. Fut ilyennel esetleg valaki? Márka, típus, tapasztalatok érdekelnének. Ami fontos volna, hogy hallgatható hangminősége legyen és minél több zajt zárjon ki - ha elütnek, magamra vetek, mint a föld nélküli paraszt. Ja, és nem volna baj, ha nem esne le az ember fejéről, de gondolom ezt mondanom sem kell.

A válaszaitokat előre is hálásan köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.