Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16943) deicide válasza Djuree (#16941) üzenetére


deicide
veterán

Nehéz. Nekem annyiban könnyebb, hogy nincs család, játszom, vagy nézek valami sorozatot meló után, aztán ha elnehezül a fejem, akkor elalszom. :)

Meg azért ehhez a szervezeted is szoktatni kell, nem megy egyik pillanatról a másikra. Egyrészt az alvásciklus eltolódása, másrészt, hogy a gyomrod megszokja. A harmadik meg a sz*rás, na arra, mire rávettem a testem, hogy márpedig ezt most 4:10-kor kell és nem 6-kor, ráment pár hét/hónap. :DDD

beltram: persze, meg mazochista, imádok szenvedni. ;] Mindenkinek azt mondom itt a környezetemben, ne az én példámat kövessék, akkor és annyit fussanak, hogy élvezzék. Mert nekem ez már több, mint 1 éve nem az élvezetről szól, akkor már rég abbahagytam volna. Engem az visz előre, hogy látom az eredményét a verejtékes munkának. De néha még a gép is elfárad, nemrég az oregoni 400-al eléggé helyretettem a vádlikat, mert a 2:50-es 200-at már erősen lábujjhegyen kell futni és azt nem szokta még. :DDD

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.