Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14013) inf3rno válasza kolosanyi (#14009) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én érzem, ha nagyobb az inzulin reakció, Enyhe rosszullét, szédelgek egy kicsit, ilyesmi. Edzésnél nincs ilyen, mert megeszik az izmok, de ha valami agyoncukrozott süteményt eszek úgy, hogy nem edzettem előtte közvetlenül, akkor nem vagyok jól. Én mindenképp a lassú szénhidrátokat részesítem előnyben a glükóz meg a fruktóz helyett.
Az utóbbi kifejezetten káros annak ellenére, vagy hát pont azért, mert nincs inzulin reakciója, nem szabályozza semmi a felszívódását és a lebontását. Nem sportolóknál a fruktózzal legkönnyebb cukorbetegséget csinálni. Sportolóknál nem tudok róla, hogy nézték volna mennyire káros, ha edzéshez azt tolod, valszeg ugyanannyira. Powerade-nek írtam egy éve kb, mert tisztán fruktóz volt benne, azóta váltottak glükóz+fruktózra, lehet, hogy ezért, lehet (valószínűbb), hogy más megfontolásból, ki tudja.

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.