Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11826) Alg


Alg
veterán

Újabb hatttalmas like a Borároson lévő Adidas outletnek :R

Gondoltam benézek mi a helyzet a 2014-es modellek kiszórásával, facebookon 70%-os akciókat írnak, és náluk ez nem csak duma. :Y :R

A konyhafőnök ajánlata:

Hibrid softshell, nem bolyhos belül szóval tényleg csak shell, gore-tex windstopper active shell, nagyon-nagyon kényelmes, kicsit lányos világoskék, nyálcsorgattam, de ott hagytam, győzőtt a józan ész. Ára 18e, 55 helyett (M, L és egy M-L köztes méret, túrakabátok között van)

Supernova gore, az előző könnyű futó-változata, ugyanaz az anyag csak vékonyabb, kisebb, könnyebb, nem softshell, feketében. Ára 38e helyett 12e, elhoztam egy M-eset (S-es és M-es, a középső forgó állványon van), ez pont jó ha nem akarom használni a hüvelykujj-bújtatót (úgy már picit rövid az ujja)

Softshell mellény, szintén nem bélelt, két hatalmas hálós zsebbel amiket kinyitva jobban is szellőzik, kényelmes passzentos. Ebből is elhoztam egyet, ára 20e helyett 8e. (M-L méret, túrakabátoknál)

Ezen kívül rengeteg különböző szél-és/vagy vízálló futó és túra/sí kabát tényleg harmad-negyed áron, már 4-5000-től. Mást nem néztem, de vannak rövid és hosszú technikai felsők, nadrágok, stb. is.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.