Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1942) Intelligencs válasza Razermazer (#1941) üzenetére

"De ha ennyire elzárkózol tőle, akkor tök mindegy milyen routert veszel, mert azt a teljesítményt, stabilitást, gyorsaságot sose fogod elérni egyikkel sem."

Ez nem így van! Én korábban több routert próbáltam, de tele lett a tököm azzal, hogy mindegyiknek van valami nyűgje. Nekem nem volt kedvem custom firmware-ekkel szórakozni, ezért kb. 2,5 éve vettem egy Netgear WNDR3700-ast, ami igaz ugyan, hogy drágább volt, mint bármi más ebben a kategóriában, de ez tényleg működik. Valószínűleg a polcon fog eltűnni a porréteg alatt, ehhez ugyanis soha nem kell hozzányúlni. Nem, újraindítani sem kell. Nem, a wifi jel sem veszik el. Ez csak teszi a dolgát, rendületlenül. Gyári szoftverrel...

Egyébként apámékhoz én is a 4300-as TP-Linkkel szemezgetek, de én sem tervezek ráhackelni semmiféle custom firmware-t. Jó lesz gyárival is. Minek custom? Néhányan panaszkodnak a topikjában, hogy rosszabb a wifi jel amióta rajta van a custom. Akkor meg minek? Én nem akarom NAS-ként üzemeltetni, azért vettem a NAS-t. Nekem csak route-oljon meg switch-eljen villámgyorsan, aztán kész.

[ Szerkesztve ]

The Amiga, Born a Champion

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.