Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1941) Razermazer válasza Gulyopapa (#1939) üzenetére


Razermazer
őstag

Ja csak köröket ver az 1043d-re minden tekintetben, újabb, gyorsabb, erősebb(használhatóbb a gyári firmware is).
De egyébként nálad egyértelműen a router gyengesége és a gyári firmware használhatatlan mivolta az okok forrása. Ezt elhiheted, hogy én sem gondoltam volna, ahogy megkaptam az asus routert vágtam majdnem ki az ablakon, mert egy fabatkát sem ért a gyári firmware, customot rátettem és egy isteni ketyere lett belőle.
Ismétlem nem kell hozzá gurunak lenni, a routereket el sem lehet rontani, mindegyiknek van biztonsági visszaállítási képessége a rom, azt nem tudod elrontani és lehet kezdeni elölről ha elrontottál valamit, a firmware flashelésben.
De ha ennyire elzárkózol tőle, akkor tök mindegy milyen routert veszel, mert azt a teljesítményt, stabilitást, gyorsaságot sose fogod elérni egyikkel sem. Szóval tessék a fórumban bátran kérdezni, segítünk, segítenek ha kell szájbarágósan. Az alapokat azért nem árt átolvasni.

Más a másik routert betenni a fő router mögé, meg azért van értelme, mert például lehet access pointként is használni, repeaterként is ami sokkal jobb, mint bármilyen usb-s ketyere, drága pénzért. Lefedettsége jobb stabilabb jelet ad, előszeretettel használják ott, ahol már semmilyen jel nem megy át én is ilyet tervezek, hd streammel így tutifix nem lesz gond. Természetesen a routerek ez a funkciót csak cutsom firmware-el tudják legalábbis a legtöbbjük, azért akad olyan is, amelyik a gyári firmware-ben is tudja.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.