Hirdetés

2020. november 29., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97253) tboj


tboj
tag

Elég régen rendeltem már Banggood-ról, de van még 1500 pontom, ami idén lejár és be akartam váltani belőle egy 10$ feletti -5$ kupont, viszont nem találom sehol. Megszűnt ez a kupon, vagy mi lett vele?

Egy 3,5"-es külső HDD házra lenne szükségem minél olcsóbban. Banggood-on láttam 20$-os Mantisteket, és gondoltam arra jó lenne ez a kupon. Esetleg tud valaki ajánlani olcsóbban ilyesmit? (Akár itthonról is.)

[ Szerkesztve ]

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.